من که صبح ساعت 6 بیدار میشم برم اداره همون موقع حمله میکنم . اکثرا ملت هم خوابن اونموقع :دی
حالا واسا یه گنده پیدا شه بهت حمله کنه بعد میفهمی چه نعمتیه این جاخالی . بعد از کلیر شدنم با همین جاخالی دادن ها تونستم به بازی برگردم .
Printable View
من که صبح ساعت 6 بیدار میشم برم اداره همون موقع حمله میکنم . اکثرا ملت هم خوابن اونموقع :دی
حالا واسا یه گنده پیدا شه بهت حمله کنه بعد میفهمی چه نعمتیه این جاخالی . بعد از کلیر شدنم با همین جاخالی دادن ها تونستم به بازی برگردم .
چطور .. ؟! :37:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
نقل قول:چاقال همينجوري بچه ي مردمو گمراه ميكني ديگه !! اين روش هاي غلط چيه ديگه !! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هادي بيا پسرودت رو بده به من خودم همه چيو راست و ريست ميكنم !! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
آره فکر کنم باید ساعت کوک کنم
من ؟ :18: دیواری کوتاه تر از من گیر نیاوردی !! اصلا به قیافم میخوره ؟ خوب نگاه کن ~~> :20:نقل قول:
چاقال همينجوري بچه ي مردمو گمراه ميكني ديگه !!
:22:
=========
بیا هادی اینو فارم کن . فک کنم تو سیاره دوم و سومش هنوز چنتا سفینه داشته باشه ...
کد:http://game.nemexia.ir/battleReport.php?id=14a16db440
قيافه تو !! ~~> ( قيافت رو نشون نميده ولي اون اسمايليي هستش كه طرف قيافه خوشگلي داره ولي يهويي تبديل به شيطان ميشه !! :دي فكر كنم اسم فرومه اينجا هيلتره ! )نقل قول:
من ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دیواری کوتاه تر از من گیر نیاوردی !! اصلا به قیافم میخوره ؟ خوب نگاه کن ~~> [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
قيافه من !! ~~> [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممد چقد آواتار عوض میکنی.یکی بذار باشه دیگهاینطوری نمیشه شناختت :31:
هادي دود براي ريه هات ضرر داره ها !! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تو و چاقال هم يه خونه تكوني بكنيد يه دستي به اين اواتار و امضاتون بزنيد ديگه خيلي تكراري شديد !! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مثل انسان هاي متمدن آواتار بزاريد !! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مثل من !! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اين آواتار هاتون چه معنيي داره ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] پسره آواتارت رو ميبينه بعد سركوفت ميخوره ميره سيگار ميكشه فكر ميكنه چي باشه !! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تو الان ميخواي سيگار رو ترك كني ولي نميتوني !! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منم ميخوام [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو ترك كنم ولي نميتونم !! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در مورد سیگار اینطوری حرف نزن که شاکی میشم.
اصلا سیگار با بازی آنلاین خفن میچسبه مخصوصا وقتی که اعصابت حسابی خورد میشه یا وسط بازیهای mmorpg که بازی میکنی وسطش باید cig break داشته باشی.علی میفهمه من چی میگم چون خودشم معتاده.:31:
وای گفتی سیگار الان هوس سیگار کردم ولی موجود نیست.ای خدا بگم چیکارت کنه ممد.من سیگار میخوام.:41:
عجب ! کرم شب تاب بودی و ما خبر نداشتیم !! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
ولش کن هادی . این چه میدونه بعد از 2-3 ساعت که رفتی دانگئون و خسته ای چی میچسبه !نقل قول:
در مورد سیگار اینطوری حرف نزن که شاکی میشم.
اصلا سیگار با بازی آنلاین خفن میچسبه مخصوصا وقتی که اعصابت حسابی خورد میشه یا وسط بازیهای mmorpg که بازی میکنی وسطش باید cig break داشته باشی.علی میفهمه من چی میگم چون خودشم معتاده. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
وای گفتی سیگار الان هوس سیگار کردم ولی موجود نیست.ای خدا بگم چیکارت کنه ممد.من سیگار میخوام. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اصلا تو بعضی از raid ها یه break میدن ملت برن .... :دی
آسفالت شدم :27:
4-5 بار نصفه شب به من حمله کرد ولی صبح که بیدار میشدم جاخالی میدادم ! یه صبح جمعه که دیر بیدار شدیم زندگیمون بر باد رفت :31:کد:http://game.nemexia.ir/battleReport.php?id=3b90867cf9
رفتیم تو مود بازسازی ....