ویواز فارسی نداشت که از دست بدهنقل قول:
Printable View
ویواز فارسی نداشت که از دست بدهنقل قول:
سلام
احتمالا گل محمدی جان گوشی شما فارسی نداره.
ماله من داشت و آپدیتم کردم ولی بازم هست . نمیپره.
با سلام
اين اولين پست من پس از دو سه هفته خواندن اين تاپيك به عنوان ميهمان است.
من هم بين ساتيو و ويواز كمي مرددم. ولي حذف پورت قديمي سوني و جايگزيني USB معمولي و سوكت هندفري و هد فون معمولي يك امتياز غير قابل چشم پوشي است. كساني كه تجربه كار با پورت قديمي همه كاره شارژ و كابل . هندفري سوني را دارند با مشكلات و قطعي و وصلي و هم چنين كثيف شدن و غيره اتصالات آن هم آشنايي دارند. همچنين 30 گرم تفاوت وزن و اندازه كوچكتر هم براي كساني كه مي خواهند گوشي را در جيب يا دست خود نگه دارند راحت تر است.
قراره يكي از آشنايان كه تو كار واردات موبايله، ويواز را تا هفته ديگه برام بخره. فقط يك موضوع كمي عجيبه و اون هم شكاف و خروج نور صفحه از كنار قاب در بعضي از موبايلهاي خريداري شده توسط دوستان است كه باعث نگراني است.
سوال اول اين است كه وجود اين شكاف و درز همان هنگام خريد و تحويل دستگاه قابل بررسي و كشف است يا اينكه ممكن است حتي اول خوب باشد و در اثر كمي فشار به بدنه گوشي و در اثر سستي بدنه ايجاد شود؟
سوال دوم در اين رابطه اين است كه ممكن است گوشي هاي موجود در بازار دو دسته باشد و يك دسته گوشي درجه يك و دسته دوم گوشي هاي درجه 2 و 3 و زدگيهاي كارخانه سوني باشد كه معمولا تاجران ايراني به قيمت مفت از كارخانه هاي چين مي خرند؟
يك مسئله ديگر هم قابليت اتصال اين گوشي به سيستمهاي بلوتوث پخش خودرو ها است. در حال حاضر موبايل K750i كه دارم به راحتي با بلوتوث پخش بلاپونكت Hamburg MP57 كار ميكنه. آيا كسي ويواز را روي اين سري از پخش صوتها تست كرده؟
دوستان این دکمه ی سبز مال من و یکسری از دوستانم کمی شل تر از بقیه دکمه هاست ! ( دکمه ی پاسخ ) برای شما هم همینه ؟
درب پشت گوشی هم کمی (خیلی کم) لقی احساس میشه توش ... اونم همه اینطوریه؟ چکار باید کرد ؟
حیف ساتیو که پورت usb قدیمی روش گذاشته و سوکت 3.5 ندارهنقل قول:
این شکاف را موقع خرید میتونی چک کنی
موردی نداره
اگه دیدی شکاف داره یکی دیگه بخر
اگه شکاف داشت همون اولش مشخص میشه
مطمئن باش بعدا بوجود نمیاد
من فشارش دادم ببینم درست میشه یا نه ولی سفت هست تکون نمیخوره
اینکه گوشیهای موجود در بازار چند نوع میتونند باشند اینو هر کسی نمیتونه متوجه بشه
یعنی حتی اگر هم باشه نمیشه به راحتی تشخصی داد
ولی اینا چیزهای مهمی نیستند
کاش همه ایرادها چنین چیزهایی باشند .
در مورد بلوتوث هم مطمئنا ساپورت میکنه
اگه ولی تست نکرده ام
دکمه سبز مال من شل نیستنقل قول:
در باطری هم لقی نداره
ولی مال من وقتی به طرف گوشی فشارش میدم اونو موقع به نظر میرسه کمی فاصله بین در و گوشی هست
و کمی صدا داره
البته به زور وقتی گوشیو نزدیک گوشی بردم شنیدم
در کل ایرادی خاصی نداره بدنه گوشی
ممنون از پاسختون !
منظور از شل بودن دکمه ی تمار اینه که مثل دکمهی قطع نیست و خیلی کم شل تره ! یعنی انگار نرم تره ! درب هم لقی مشخص نداره درسته ! با هل به چپ و راست احساس میشه !
ممنون میشم باز هم این شل بودن یا بهتر بگم نرم بدن دکمه ی سبز نسبت به قرمز رو باز هم چک کنید !
میدونم این پست رو نمایش نمیدید فقط محض اطلاع شما
نمیدونم بنده مطلب خلاف شرع یا سیاسی یا شنیعی تو پستم مطرح کرده بودم که نمایش ندادید
البته خیلی از مطالب سایت استفاده میکنم ولی واقعا انتظار این حرکت رو نداشتم
با احترام این اخرین پست من تو این سایته
بچه ها کدومتون این گوشی رو خریدین تا بتونیم ازتون سوال کنیم ؟
تاچش در مقایسه به 5530 چطوره ؟
هندزفریش میگن زیاد جالب نیست اگه امکان داره با هندزفری n81 یا n82 یا n95 که همه یکی هستن تست کنین بگین راضی کننده هست ؟
فیلم ها و کلیپ هایی که با کدک h-264 هست رو پخش میکنه دیگه آره ؟ اگه آره تا چه بیتریتی رو راحت پخش میکنه ؟
اين گوشي مثل گوشيهاي ديگه هك شده ؟
يعني ميشه نرم افزارهاي سيمبين رو بدون ساين توش ريخت ؟؟
بچه هایی که گوشیو خریده اند در مورد باطریش به جمع بندی نهایی رسیدند؟گل محمدی جان هنوز اعتقاد داری باطری ویواز 2 برابر ان 86 کار میده؟
آقا حمید شما نظرت چیه؟به نظرت هر دو باتری از نظر دوام با هم مساویند؟
من میخوام ان 86 را بفروشم فقط به خاطر باطریش و گوشی بخرم که باطریش از ان 86 بهتر باشه.