نشد !
مسخرمون کردن با این آنلانشون رفتم همه زحماتمو پاک کردم دوساعت دمو استیمو آپدیت کردم باز میگه کود نات میگریت فور مور اینفورمیشن ویسیت سایت ...
بعدم یه بار دیگه زدم دیسکانکت شد اصلاً !!
Printable View
نشد !
مسخرمون کردن با این آنلانشون رفتم همه زحماتمو پاک کردم دوساعت دمو استیمو آپدیت کردم باز میگه کود نات میگریت فور مور اینفورمیشن ویسیت سایت ...
بعدم یه بار دیگه زدم دیسکانکت شد اصلاً !!
بابا 2دقیقه ای شده بازیش عهههه!! چرا من همش این بدشانسیارو میارم کسی اگه هست کمک کنه الان همه ایرانیا جمعن یکیشون کمه !!
الان همه این مشکلارو داره همین الان 3 بار وسط بازی ارور دادنقل قول:
اصلش رو نخریدی انتظار نداشته باش که 100% واست کار کنه
ای دی یاهوت رو بده بیا من کمکت کنم
در ضمن هر کاری که میکن و یا هر فایل که دستکاری میکنی یه فولدر درست کن مثلا به نام 1 یه نسخه پشتیبان بگیر
واقعاً میتونی کمکم کنی؟
آی دی یاهوم همین داش مجتباس dashmojtaba
مهم مهم
توجه توجه
خبر خوب برای کسانی که steam ---- را نصب کردن...
من و دوستم alex mercer که با هم اشنا هستیم از این روش دوباره داریم بازی می کنیم من خودم هم همین الان تست کردم یعنی روز چهار شنبه ساعت 1:10 دیگه میل خودتونه می خواین تست کنین می خواین هم انجام ندین
راهش اینه :
برین تو:
steamapps/common و فولدر zero gear را کپی کنید و یک جا بریزید چون بهش احتیاج دارین(11.6 gb) یا cut کنین
حالا استیم را پاک کنید ترجیحا از add remove control pannel باشه بهتره
حالا دوباره استیم رو نصب کنید بهد برین به لینکو zero gear را بزین تا بخواد خودشو download و نصب کنه به محض این که خودشو تو steam ،اورد املیات دانلود را cancel کنید و اونو از حالت اتو اپدیت خارج کنیدکد:http://store.steampowered.com/app/18820/
حالا اون فایل هایی که کپی گرفته بودید را دوباره کپی(zero gear) کنید و بریزید به ادرس :
steamapps/common
حالا از تو استیم zero gear را باز کنید و می بینید zero gear باز می شه
بعد می رید تو جایی که از فایل ها کپی گرفته بودید و فولدر zero gear را باز کنید و فایل zero gear.bat را دوباره کپی و در قسمت :
steamapps/common/zero gear کپی کنید و بازیو از استیم اجرا کنید
خوش بگذره
خب اگه ته حرف های منو بگیری همین میشه دیگه چرا دعوت میکنید ؟
شما نمیتونی بفهمی به من مربوط نیست خوبه که گفتم اگه مشکل داشتید بهم بگینا
حالا گذشته از نتیجه دادن یا ندادن لطف کن حداقل دستورالعملو یه جور بنویس که مثل همه قبلیات طرف اگه مثل من درجه آی کی یوش بالاس میفهمه ولی قوای دماغی طرفو نپکون! :5:نقل قول:
آقایون بهتره این بساط دستورالعملو این حرفارو جمع کنید! من همین الان با همون تنظیماتی که تو این چندروز نمیتونستم بازی کنم بازی کردم 10 دقیقه ای هم بیشتر شد خودمم اومدم بیرون و هیچ مشکلیم پیش نیومد اینقد ملتو با هزارتا دستورالعمل گیج نکنید همشو انجام بدن آخرش هیچ ...
من علت واقعیشو پیدا کردم اونم اینه که یه وقتایی مثل یاهومسنجر یه کاری میکنن طرف ایرانیه پرت شه بیرون یابرعکس یه چیزی میگذارن تا ایرانیا بتونن آن بشن شایدم به قول بعضیا این راهشه که همه ایرانی باشن نمیدونم خلاصه هرچی هست به تنظیمات ربطی نداره من که از این بحثاو این چیزا هیچی نصیبم نشد ...
مشکل فقط ایرانی بودن ماس !
خب بالاخره گروه teknogods بعد از چندماه (فقط 2 هفته دیگه )روش های مسخره ی zero gear رو پایان میبخشه و بالا خره اوضاع بر میگرده به روال اولیه :دی
خب این یعنی چی
یعنی از یه پچ کلا متفاوت استفاده میشه patch non-steam که دیگه به ستیم نیازی نیست (البته خود گروه تکنو یه سرور ضد چیت میسازه :دی) و دیگه نمیتونیم از طریق ستیم بازی کنیم :41: که البته تکنو گاد گفنه دیگه هیچ دردوسری باقی نمیمونه مهمترین ویژگی اینه که عرضم به حضورتون به جای 12 نفر توی death match میشه 127 نفره بازی کرد نمیدونم چطوری ولی ویدیو شو گذاشتنکه البته ویدیو از طریق youtube ارسال میشه فک کنم فهمیدید منظورم چیه :دیکد:www.teknogods.com