[QUOTE=smallfrank;4676073]با این تفاسیر USB مدل B690 هم زیاد... یعنی اصلا جالب نیست.
و خرید یک HD pLayer اینجا هم لازمه.[/QUOTE
ok- چون اگه تو حالت usb به 16:9 تغییر نکنه باید بری پای کامپیوتر و هزار دنگ و فنگ و convert و ....
Printable View
[QUOTE=smallfrank;4676073]با این تفاسیر USB مدل B690 هم زیاد... یعنی اصلا جالب نیست.
و خرید یک HD pLayer اینجا هم لازمه.[/QUOTE
ok- چون اگه تو حالت usb به 16:9 تغییر نکنه باید بری پای کامپیوتر و هزار دنگ و فنگ و convert و ....
یعنی فاتحه USB سری 690 و 7000 خونده شد!
دم دوست عزیزی که این تست رو کرد و من رو توی هزینه برای این مدل ننداخت گرم مرسی خدا عمر بهت بده
همون SONY W550 رو میگیرم گول این سامسونگ رو هم نمیخورم! که این سام سرویس تا این TV بیاد ایران 100 تا کارایی ازش برمیداره مثل همین ----T
بیینید فکر نکنم فاتحش خونده بشه.مطمئن باشید کاراییش خیلی بالاست.شما فقط یه نگاه به لیست فایل هایی که میخونه بندازی خیلی به درد بخوره.نقل قول:
برای مثال شما یه دستگاه DVD player معمولی دارید که فایلی مثل MKV رو نمی خونه.اگه این USB سامسونگ نباشه شما باید برید با کامپیوترتون نگاه کنید که به علت کوچکی صفحه حال نمیده.ولی با وجود این USB میتونید اون فایل رو بریزید توی کول دیسک و با USB سامسونگ قایل رو با کیفیت عالی ببینید.
در ضمن این USB میتونه وجود کابل HD رو هم غیر ضروری کنه.چون میشه فایل فول اچ دی رو ریخت توی فلاش و یا هارد اکسترنال و این سیم واسطه که هم گرونه و هم رو کیفیت تاثیر داره رو حذف کرد.
[QUOTE=dada_zebel;4675889برای همین هر 20 دقیقه یه بار میزدم ایران تا کناره های تصویر بعدا مشکلی پیش نیاد[/QUOTE]
من زیاد اطلاع ندارم ،
منظورتون از مشکل چیه؟سوختگی تصویر رو میگین؟
یعنی به نظرتون توی هر ال سی دی که یه تیکه از تصویر ثابت باشه باید هر 20 دقیقه یه بار تصویر رو عوض کرد تا مشکلی پیش نیاد؟ :18:
نقل قول:
با تشکر از دوست عزیز . ولی منظور من نخوندن نیست بلکه اولا چگونه و با چه کیفیتی خواندن مهمه . من دیروز داشتم فایلها رو باهاش play میکردم اول یه پیغام با عنوان " فرمت ساپورت نشده " می آورد بعدش میرفت دوباره همون فایل رو می خوند . اما یه دایره درحال پر شدن که حدود 10 ثانیه زمان می برد سپس می خوند . ضمنا بازم بگم که روی 16:9 نمی رفت . فیلمهای 4:3 کنارش همینطور خالی میمونه اونو چیکار کنیم . در کل کارایی usb رو من بهش 35% نمره میدم
بله دوست عزیز تو خود دفترچه هم نوشته که اگه فیلم رو از حالت wide خارج کنی وبه اندازه تلویزیونهای معمولی پخش کنی کناره های تلویزیون بدون پخش تصویر باقی میمونه و در اینصورت کناره های فیلم پخش شده روی پنل یه خط باقی میگذاره که به سختی قابل رفعه اگه زیاد بمونه هیچ وقت رفع نمیشهنقل قول:
خدایی با این حساب که پخش کنه ولی پرت پرت بزنه و یا 1080i رو درست نتونه دیکد کنه و مجبور باشیم فیلم رو با کامپیوتر درپیتمون یک بار encode کنیم بهتره که یدونه Western Digital Player بگیریم دیگه!نقل قول:
البته من الان قصد خرید ندارم و آخر فروردین میخرم
تا اون موقع هم انشاالله سام سرویس قیمت هاشو دوباره پایین آورده باشه و ...
نقل قول:
بهت یه توصیه میکنم براااااااادرانه و از روی دلسوزی
من آدم حساسی هستم و اگه معبون بشم 1 ماه غصه اونرو میخورم .مارکی رو پیشنهاد نمی کنم ولی بهتره قبل از خرید قشنگ فکر کنی . برادر خانمم وقتی این tv رو واسه خونه پدر خانمم میخرید نزدیک بود منم یکی باهاش بگیرم ولی الان خطر از بیخ گوشم گذشت . خیلی خلاصه بگم
1- دستگاهی که کیفیتش ناب باشه هر چند ماه یه بار 200 تومن یهویی قیمتش رو کم نمیکنه
2-برای اینکه بتونه بفروشه روش امکاتاتی گذاشته که اونم خوب کار نمی کنه
3- دوست عزیز من 15 ساله کارم با کامپیوتر ور رفتنه . برنامه نویس هم میکنم . کانورتی که من انجام میدم به ویژه با برنامه ای مثل cyber link media show ویا با برنامه megui جای بحث نداره . خلاصه از سیستم نرم افزاری مولتی مدیا ، فرمتها ، برش و اتصال اونها و... آشنایی کامل دارم .
4- فردا واست نتیجه امتحان dlink port راهم میذارم
5- خلاصه اگه الان اون سینمای خانوادگی روش رو هم مفت بدن باز سامسونگ نمی خرم
اولا ما داریم از چیزی حرف میزنیم که شاید بشه گفت یه امکان جانبیه و نه یک اچ دی پلیر کامل.در واقع سامسونگ واسه این لطف کرده به مشتریاش.چون بعضی ها اصلا USB ندارن.نقل قول:
دوما شما دارید از 1080 حرف میزنید که بالاترین کیفیت تو بازاره و تعداد فیلم های با این کیفیت محدوده و گران!شما پخش فایل هایی مثل 3gp و Mp4 و.....را هم در نظر بگیرید که مطمئن باشید 100 درصد به درد بخور هستند.
من يك دونه 32 اينچش و دارم فكر ميكنم دوستان يكمقدار كم لطف هستند
من wd هم دارم باور كنين تقريبا مثل همه تفاوتي نداره
هارد 500 هم بهش زدم خيلي سريع اجرا ميكنه
من 1080 هم باهاش ميبينم كي ميگه پخش نميكنه؟
زير نويس فارسي و خيلي عالي پخش ميكنه كه wd هم نميوتنه پخش كنه
بي انصاف نباشين