جانی جان سلام ..
منظورت galaxy s هستش یا galaxy spica ؟
Printable View
جانی جان سلام ..
منظورت galaxy s هستش یا galaxy spica ؟
الان قیمت بدونه گارانتیش چنده؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوست عزیز..!نقل قول:
من ورژن 1.2 رو دانلود و نصب کردم..! ولی وقتی اجراش می کنم می نویسه :
Overclock module not loaded
باید چی کار کرد..!؟
ضمنا اون Superuser که گفتی توش فعالش کنین چی چی ..!؟ تا حالا بهش بر نخوردم..!؟
jaxi جان اینو امتحان کن من تستش کردم کار میکنه...
کد:http://code.google.com/p/milestone-overclock/downloads/detail?name=MilestoneOverclock12.apk&can=2&q=
سلام دوست من...!نقل قول:
اتفاقا من این رو هم دانلود و نصب کردم ولی باز هم اجرا نمیشه...!؟
فقط باید نصبش کرد دیگه...!؟ کار دیگه که نمی خواد کرد..!؟
من با Apps Installer نصبش کردم و وقتی اجراش میکنم ، نرم افزار که اجرا میشه این می یاد
Overclock module not loaded.زیرش 2 تا دکمه هست یکی Refresh و دیگری LOad module که وقتی Load رو میزنم میگه
maximum frequency: Unknow
Maximum voltage selection : Unknow
( Faield to load modul(you need rootو زیر اینا هم نوشته
Selected frequency :550 MHz, 56 vsel(Defult
دیگه نمی دونم چی کار کنم..!
البته من گوشیم رو روت کردم..!
جانی دفعه اولی که وارد برنامه میشی و module رو میزنی باید سوپر یوزر فعال بشه ..شده؟؟؟؟
اگر نه یه بار پاکش کن دوباره نصب کن.
نه دوست عزیز فعال نمیشه..! میگه ( Faield to load modul(you need rootنقل قول:
دوباره هم نصبش کردم ولی فرقی نکرد
@jaxi
ببخشید دوست عزیز اگه دیر جواب دادم.شیراز نیستم.
شما گوشیتون رو روت نکردین. برای اینکه این برنامه کار کنه باید گوشیتون روت باشه.چون به 2.1 update کردین روت گوشیتون هم از بین رفته. برنامه ی superuser هم پس از روت خود به خود روی گوشیتون نصب میشه و به یک سری از برنامه ها مثل همین MilestoneOverclock اجازه ی تغییر فایل های سیستمی روی ROM رو میده و در واقع اونا رو از حالت read only در میاره.
*من با توجه به کارایی که خودم کردم راهنماییتون کردم,اگه مشکلی برای گوشیتون پیش اومد,مسئول انحام دهنده هست*
متشکرم دوستان مشکلم حل شد...! مشکل هم از این بود که فریمور جدید ریخته بودم و باید دوباره روتش می کردم که اینو نمی دونستم...!
ضمنا ..! من توی کلیپ ها دیدم که Live wallpaper نسبت به لمس کردن صفحه حساس بودن ...!
اما من هر چی Live wallpaper نصب میکنم ، اجرا میشه ولی نصبت به لمس صفحه حساس نیستن...!؟:41: اینو مشکل رو میشه بر طرف کرد ؟
با تشکر، من این گوشی را از خارج خریدم واسه همین تیاز به آنلاک داره. اگه اطلاعاتی دارید و کسی را سراغ دارید که آنلاک کنه لطفا معرفی کتید.نقل قول: