رفته خدمت مقدس سربازی. :دینقل قول:
Printable View
رفته خدمت مقدس سربازی. :دینقل قول:
بچه ها یه سوال... شاید به تاپیک ربطی نداشته باشه ولی دیگه نخواستم واسش یه تاپیک باز کنم...
در چه صورتی واسه ترم اول پیشنیاز می خوری تو دانشگاه؟
ممنون
نقل قول:
آقا اصلا بحث با شما فایده نداره.... می دونی چرا؟
خودت می گی با من در مورد دانشگاه تهران فقط یکی دوبار صحبت کردی بعد می گی قرار نیست که همه پست های خودت مربوط به من باشه.... حالا اونوقت خودت جواب من به یه نفر دیگه در مورد نیاز مندی های همشهری رو مورد بحث قرار می دی!!!! ما بالاخره نفهمیدیم ........ شما می تونی پست های من به دیگر اشخاص رو نقد کنی ولی من نمی تونم !!! واقعا عجیبه.........
اول میگی منظور از "ما" بحث کردن بلد نیستیم خودم رو هم شامل می شه بعد میای میگی: منظورم هر کسی که با من بحث می کنه"راحت شدی"...... به این کار چی میگن؟ فرافکنی آره؟؟؟......
بالا خره تکلیف رو روشن کن بحث کردن چه جوریه؟ مثل اینکه طبق گفته شما بحث کردن انواع و اقسام داره که اونی که مورد نظر شما هست "بحث کلی" نام داره که یه مطلبی رو دست میگیریم و دوتا از این ور دوتا هم از اون ور میگیم بعد ما بین این مطالب پر است از حرف های ضد و نقیض ......!!! آخرش هم به طرفمون می گیم: لطفا منطقی صحبت کنید! این هم از دیگر عجایب بحث با شما.....
اما برسیم به رشته عمران و م شیمی................
فقط یه جا نشون بده که من تو پستم به شما عمران و م شیمی رو مقایسه کرده باشم... مثلا گفته باشم این از اون بهتره یا بدتره.....
این شما هستید که به طور مرتب می خواهید این دو رو با هم مقایسه کنید....من دارم میگم عمران اون رشته مرده ای که شما فکر می کنید نیست.....
شما باز هم به منبع موثق برای پی بردن به بازار کار رشته ها اشاره نکردید!!! به 3 نفر اشاره کردین که هنوز دارن درس می خونن اون هم کجا؟ امریکا.... نمی دونم چه ربطی به ایران داره!!!! بعد رفتین با اساتید و تمامی دانشجویان تهران صحبت کردین بعد اومدید اینجا آینده رو پیش بینی می کنید!!
بله من هم می تونم برات اینجوری دلیل بیارم که من هم هر دانشجوی عمرانی رو که دیدم و ازش سوال کردم که اگه برمیگشتی از اول باز هم عمران رو انتخاب می کردی؟ وهمه اونها با اشتیاق فراوان می گفتن بله .....
اما این صحبت ها که دلیل نمیشه واسه خوب بودن یا بد بودن یه رشته.... این که عمران از رشته اول در گذشته الان اومده شده سوم چهارم که دلیل بر مرده بودن این رشته نمیشه....
شما ببین چقدر تقاضا واسه مهندس عمران وجود داره و چقدر واسه مهندس شیمی...به خودت نگو که خوب pedram abbasi که مهندسی شیمی از دانشکده فنی داره پس کار تو این رشته واسم تا حدی تضمینه.... یا amirmon که مهندسی عمران از صنعتی اصفهان داره پس کار پیدا کردن واسش یه مقدار راحت تره.... یا فلان کس از فلان دانشگاه مهندسی گرفته پس خیلی راحت تر می تونه بره تو بازار کار.... شما نگاه کن ببین آیا مهندسین شیمی از دانشگاه های سطح پایین تر هم شانس کافی واسه ورود به بازار کار دارن؟؟؟ من بهت قول می دم که تو عمران این شانس رو دارن... حتی از در پیت ترین دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی مهندس عمران می تونه با سختی بیشتر خودش رو بالا بکشه ولی آیا تو مهندسی شیمی هم وضع همینطوره؟؟؟فقط به آینده شغلی فارغ التحصیلان چندتا دانشگاه برتر نگاه نکن......
من میگم بازار کار تو رشته ای خوبه که نمود عینی پیدا کنه.... البته منظور از نمود عینی واسه رشته هایی هست که هر ساله دارن بیشترین دانشجوها رو می گیرن مثل برق مکانیک کامپیوتر عمران م شیمی و غیره....
حالا اون نمود عینی نمی تونه آگهی های استخدامی باشه که در هر روزنامه و بولتن مجله و غیره تو دید عموم واقع میشه؟؟
راستی تا یادم نرفته بگم که داستان اژدها کشی حقیقت داره و افسانه نیست.... اگه ایران بمونی متوجه میشی!!
موفق باشی
آقا یک سوال :
من تو تاپیک یک عالمه اعتراض دیدم ...
مگر نمیگن نتیجه ی کنکور درسته پس چرا این همه مشکل پیش میاد !؟
اینجا هم حق خوری ؟!
واقعا که ...
تایید میشه تاسفتون:31:نقل قول:
آقا یک سوال :
من تو تاپیک یک عالمه اعتراض دیدم ...
مگر نمیگن نتیجه ی کنکور درسته پس چرا این همه مشکل پیش میاد !؟
اینجا هم حق خوری ؟!
واقعا که ...
البته من واسه نتایج اولیه هم اعتراض زدم:31:...بعد گفتن که به 90% پاسخ دادن...ولی من چیزی ندیدم:31:...احتمالا چون من کلیکسیون شانسم افتادم تو اون 10%:31:
حیف که ایران نیودم ویلا سازمان سنجش رو به آتیش میکشیدم:31:
راستی کی اعتراض داره به رشتش؟
من برم یه بمب ببندم به خودم و برم تو ساختمونشون و بعد بگم اول اینا رو درست کنید ویلا خودمو میترکونم:31:...بعد که درست کردن میترکونم خودو:37::31:(فداکاری واسه جوانان وطن:31:)
من که فکر میکنم به خاطر همون معدل باشه.
وگر نه امسال زیاد گند نزدن. البته نسبت به پارسال. :دی
معدل که 15% بیشتر تاثیر نداره...تازه من بدبخت دلم خوش بود بالای 18 شدم متوسطه معدلمنقل قول:
من که فکر میکنم به خاطر همون معدل باشه.
یه چیز بگم بخندین:27:
یکی با رتبه 405 منطقه 2 برق علم و صنعت قبول نشده یکی دیگه از بکس اینجا با 1200 منطقه 1 قبول شده:18:
من با 1203 منطقه 1 برق علم و صنعت قبول نشدم! چي ميگي؟؟؟:31::31:نقل قول: