بله دوست عزیز
chaos theory ورژن سومه این بازیه
Printable View
بله دوست عزیز
chaos theory ورژن سومه این بازیه
دوست عزیز! اگه مطمئن نباشم 100% جواب نمیدادم... :46:نقل قول:
سیستم شما برای اجرای بازی واقعا ضعیفه و با حداقل امکانات نمیخونه...
هم سی پی یو و هم کارت گرافیک شما برای اجرای بازی مناسب نیست.
سلام من تو مرحله چهارم قسمت دوم بازی گیر کردم اونجایی که دکل رو هک میکنم (قسمت بالای کشتی) بعدش نمیدونم چه جوری پایین برم در ضمن یه هواکش هم هست
Siberia - Sea of Okhotsk, Part IIنقل قول:
بعد از تماس با Lambert و سپس قطع سیستم ارتباطات, خودتون رو با کمک کابل به دودکش تهویه برسونید.
دریچه رو باز کنید و به سمت پایین برید. سپس در نزدیکی یکی از هواکش ها قرار بگیرید و گاز رو در سیستم تهویه پرت کنید.
بعد از بیهوشی کارکنان اتاق هدایت کشتی, خودتون رو از طریق یکی از دو راه به اتاق خدمه کشتی برسونید و از در دیگر خارج بشید.
تا اینجا رو رفتم ولی به جای بیهوش کردن همه رو کشتم . از در دیگه کجا برم ؟ یعنی چه جوری طرف دیگه کشتی برم از پایین راه توسط لوله ها بسته و از بالا هم راه نداره؟ در کل یه راهنمایی کنید که از در دیگه چه جوری به قسمت capitan برسم
خوب! مسیری که وارد کشتی شدید رو که به یاد دارید... (یک کانتینر محل عبور به طرف دیگر کشتی رو بسته بود.) اون مسیر بعد از بیهوشی کارکنان هدایت کشتی باز میشه...نقل قول:
سلام
ببخشید توی مرحله سوم بازی Splinter Cell Double Agent توی تمرینی وقتی در گاو صنوق رو باز میکنم ازنردبون میرم بالا بعد میرم اونجا که تمرین تیراندازی میکنه اونجا رو که رد میکنم مینویسه MISSION COMPLIT ولی باز اون زیر تایم میگزره بعد که تایم صفر میشه یارو میگه شما باختید:18: نمیدونم تو این مرحله چیکار کنم تورو خدا کمکم کنید
دقیق یادم نیست ولی شما باید چند تا کار رو در اون مقدار زمانی که به شما داده شده انجام بدین.
بعد از باز کردن گاو صندوق objectives خودتون رو نگاه کنین و طبق اون عمل کنین.
دوستان آخر بازی چی میشه؟
من به اون جایی رسیدم که یارو که لباس سفید داره فکر کنم Emile رو می کشیم و بعد یه کامپیوتر رو هک می کنیم و بمب رو خنثی می کنیم و بعد از اون پلیس ها می ریزن تو. بعد از اینا بازی می ره تو منوی اصلی و هیچ دمو و چیز دیگری نمیاد.
آیا آخر بازی همینه؟؟؟
:31::31::11:کسی نمیدون دقیق باید چیکار کنم اخه بد جوری گیرکردم اقا تو رو خدا یکی کمک کنه ممنوننقل قول: