دوبلور خوب ايران جلال مقدمنقل قول:
-----------------------------------
كارتون گرگ و خرگوش را يادتون هست.همون كه يك گرگ دنبال يك خرگوش خوشگل ميكنه تو شهر زندگي ميككند بدون كلام.يكبار هم تو يك كارگاه ساختمان سازي توي يك اتاق بدون درب گير ميكنه
دوبلور خوب ايران جلال مقدمنقل قول:
-----------------------------------
كارتون گرگ و خرگوش را يادتون هست.همون كه يك گرگ دنبال يك خرگوش خوشگل ميكنه تو شهر زندگي ميككند بدون كلام.يكبار هم تو يك كارگاه ساختمان سازي توي يك اتاق بدون درب گير ميكنه
ايول كارتونشو يادم هست . يه كارتون روسي بود . خرگوش قشنگش رو هم كاملا يادمه اما اسم كارتون يادم نمي ياد . خيلي قشنگ بود . يادش به خير.
بچه ها ديدنيها رو كه يادتون مياد .
اگه يادتون نمي ياد آهنگشو دانلود كنيد تا به خاطر بياريد . آهنگ خيلي قشنگي داره .
دانلود آهنگ ديدنيها
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تا جایی که من می دونم قلی و بابا علی بود نه بابا حکیم:31:نقل قول:
نقل قول:
:sad:عجیب حس نوستالژیک ما برانگیخته شد....اصلا یاد این کارتون نبودم....
یه فیلمی هم نشون میداد به اسم برادران شیردل.....قضیه یه شیپور و اژدها و از اینجور چیزا بود....البته یک کم قدیمی تر محسوب می شه....
یه کارتونی هم بود که مادر جوجه تیغی میرفت تو هندوانه....من خیلی از این کارتون بدم میومد...حس خفگی بهم دست میداد...
یه کارتون دیگه هم بود که یه خرگوشی توش بود فوق العاده مهربون بود و یه دوبله ای هم روش گذاشته بودن که دل آدم کباب میشد...
نقل قول:
راستي برنامه ديدنيها يادتونه كارتون نبود اما خيلي قشنگ بود . اسم مجريش چي بود ؟ من كه يادم نمي ياد .
درستش جلال مقامی هست.نقل قول:
دوبلور خوب ايران جلال مقدم
اسم اصلیش ر وکه نمی دونم اما بهش می گفتن: خرگوش بلا و گرگ ناقلا!نقل قول:
ايول كارتونشو يادم هست . يه كارتون روسي بود . خرگوش قشنگش رو هم كاملا يادمه اما اسم كارتون يادم نمي ياد . خيلي قشنگ بود . يادش به خير.
من لولک و بولک رو بیشتر دوست داشتم اینکه گرگه هیچوقت نمی تونست خرگوشه رو بگیره دیوانه ام می کرد
مثل اون گرگ بدبخت توی میگ میگ همیشه دلم براش کباب می شه
این تایپیک رو دیدم ، غصم ګرفت
چه روز هایی بود ، چه زود ګذشت ، چه بد شد که ګذشت
چه روزایی بود به هیچی فکر نمیکردیم جز کارتون دیدن... اون کارتون ها با اون دنیای زیبای کارتونی همیشه منو یاد بهشت میندازه
خیلی وقته اونجور کارتون ها رو ندیدم ، فک کنم دیګه جهنمی شدم ...
سلامنقل قول:
یه فیلمی هم نشون میداد به اسم برادران شیردل.....قضیه یه شیپور و اژدها و از اینجور چیزا بود....البته یک کم قدیمی تر محسوب می شه....
چه اشاره جالبی
منم این سریال را یادمه و اتفاقا اون موقع خیلی هم دوستش داشتم...
فکر کنم پدر و مادرشون به دست چند نفر کشته شده بودند...
سلام دوستان
مي دونيد اسم ماشين چاق و لاغر چي بود ؟ اسمش قرقي بود .
يادمه توي پستهاي قبلي يكي اسم ماشين چاق و لاغر رو پرسيده بود . پست رو پيدا نكردم كه نقل قول كنم اما كلي فكر كردم تا يادم اومد اسم ماشينشون چي بود .
دو تا عكس هم از ماشينشون براتون گذاشتم .
موفق باشيد./