خب دیگه.. پس مبارکه، فری جون پس عکسا رو زود باش.:31:نقل قول:
Printable View
خب دیگه.. پس مبارکه، فری جون پس عکسا رو زود باش.:31:نقل قول:
ما منتظر عکسهای بعدی هستیم
مرسینقل قول:
راستش یادم نیست!:31: نه ولی چند ماه و اندی بودم! :دی
و حالا من وارد می شوم! برین کنار نفتی نشین!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فقط چون با وب کم از خود عکس گرفتم کیفیت خیته!
لپ سمت راستت باد کرده....فکر کنم آدامس دهنت بوده... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
اون یکی هم قرینه اونه! کلا من بچه که بودم لپ کشانی بودم اما الان گود رفتن!نقل قول:
لپ سمت راستت باد کرده....فکر کنم آدامس دهنت بوده...
تاپیک خفته را با عکسهای دیگری از بچگی هایمان بیدار می کنیم
این سمت راستیه منم، سمت چپیه هم خالمه، این جا به من گفتن بغلش کن منم گفتم باشه:27::21:
اینم همون خالمه که داره لبخند ژکوند از خودش در می کنه!
متاسفانه به نظرم عکس دومی مربوط به قبل از زمان عکس بالایی میشه ؟ از روی تابش نور هم مشخصه که عکس دومی اول گرفته شده . مطمئننا گیرنده عکس نباید زنده باشه چون تنها شاهد قتل بوده یا شایدم همچنان در حال گرفتن باجه !نقل قول:
:laughing:نقل قول:
متاسفانه به نظرم عکس دومی مربوط به قبل از زمان عکس بالایی میشه ؟ از روی تابش نور هم مشخصه که عکس دومی اول گرفته شده . مطمئننا گیرنده عکس نباید زنده باشه چون تنها شاهد قتل بوده یا شایدم همچنان در حال گرفتن باجه !
بهت گفتن بغلش کن،نگفتن خفش کنی که.:laughing:
متاسفانه مقتول زنده موند:13:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] از کجای نور فهمیدی اونوقت؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خواستم از فرصت استفاده کنم کارشو تموم کنم که نشد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] :21::27:نقل قول: