من براي فيزيك پيش دانشگاهي فقط تست هاي گاج رو زدم و خيلي راضي بودم و مطمعنتم كه هيچ كتابي نميتونه تست هاي به درد بخورتر از گاج داشته باشه .نقل قول:
Printable View
من براي فيزيك پيش دانشگاهي فقط تست هاي گاج رو زدم و خيلي راضي بودم و مطمعنتم كه هيچ كتابي نميتونه تست هاي به درد بخورتر از گاج داشته باشه .نقل قول:
دوستان از فکر پشت کنکوری بودن بیاین بیرون ! یعنی باید بییاین بیرون ! چون واسه سال بعد دانشگاه نمیرین میرین پادگان !!!
اصلا دليلي وجود نداره كه تمام كتاب ها رو از يه موسسه تهيه كنيد ، من كه تا به حال هيچ موسسه اي رو نديدم كه تمام كتاب هاش خوب باشه . به نظر من براي رسيدن به موفقيت بايد از بهترين هاي هر موسسه استفاده بكنيم .
بعضي كتاب ها كه خودم تجربه كردم رو اينجا ميزارم شايد براي ديگر دوستان هم مفيد باشه .
رياضي و فيزيك ==> مبتكران ( انديشه سازان سابق ) + كتاب هاي ابي كانون
زيست ==> انتشارات كتاب خيلي سبز
شيمي ==> مبتكران ( مهندس بازرگاني )
عربي ==> عربي به زبان ساده فيلي + ابي كانون ( خاكباز )
دين و زندگي ==> گاج سفيد ( داراي درسنامه و ترجمه ايات مهم + ايات مربوط به انديشه و تحقيق ها ) + دين و زندگي كتاب خيلي سبز
ادبيات ==> گاج سفيد + كتاب هاي انتشارات كلك معلم
زبان ==> به نظرم كتاب هاي خوب زياده
زبان فارسي == > رمزينه عاليه
در پايان بگم كه اين ها فقط نظر شخصيه من بود وگرنه انتخاب كتاب يه كار كاملا سليقه اييه
راه موفقيت هميشه در دست ساختن است ، موفقيت پيش رفتن است نه به نقطه ي پايان رسيدن.
بچه ها من يه مدت نيستم:31:
اميدوارم موفق باشيد :11::11::11:
بچه ها نضرتون دربارهی گزینه 2 چیه؟
داشتم تاپیکو از اول میخوندم رسیدم به اینجا
اولین چیزی که به زبون اوردم این بود:نقل قول:
یا اباالفضل!:31:
اینجا مث که همه واسه خودشون یلیَن!!!
.
.
.
مزاج(!) کردم،جو عوض شه...:40:
دوستان بابا اگه سومی هستید بجای چتیدن و پست های اضطراب زا دادن برین بشینین سوم رو خوب مرور کنین که مثه من کم میارین !!
من غلط بکنم پشت کنکور بمونم :18:نقل قول:
.پس همون همتون.:27:
قانون جدیده؟نقل قول:
مخلصیم بابا :40::40::11::11::11:نقل قول:
بچه ها هر کی از جدیدا لیست کتابارو میخواد یه پیام بده هااااااااااااااااا:11:
دوست عزیزمون راست میگن ولی نه به خاطر اینکه میرین پادگان به خاطر اینکه بهترین سال برای قبولی سال پیش دانشگاهیه و هر چی بگذره شانس کمترهنقل قول: