دوست عزیز مگه من گفتم مشکلی داره گفتم در مقایسه با پیکسون حرفی برای گفتن نداره.چون من خیلی از تاچش تعریف شنیدم انتظارم بالا بود که.....نقل قول:
دوست عزیز مگه من گفتم مشکلی داره گفتم در مقایسه با پیکسون حرفی برای گفتن نداره.چون من خیلی از تاچش تعریف شنیدم انتظارم بالا بود که.....نقل قول:
میگم شما پری روز نرفتی بخری؟چون من یکی از موبایلا رو از طبقه اول گرفتم یارو می گفت دیرو یه خانومه هم اومده گرفته ؟نقل قول:
اونم چشم بگردم اگه فاکتورش رو پیدا کنم شمارش رو می ذارم ولی طبقه 6 انتهای راهرو .یارو نمایندگی lg داره .به منم همه فروشنده ها می گفتن طلایش اصلا نیست .
آخه من همه جارو گشتم مشکی کامل گیر نیامد .نقل قول:
همه جا کامتل vandyke brown داشت با silver
سلام مبارک باشه.نقل قول:
من خودم دور قرمز دارم به نظر هر کی یه رنگی قشنگه سلیقه ای هست،راجع به مموری هم ایشالا پر که شد ببین چجوری میشه گوشی یعنی کند میشه یا نه بعد اینجا لطف کن و بگو،تاچشم خوب بود ما تست کردیم در حد رنیور بود،برادر شما نمیدونم پیکسونو چند خریده ولی من آخرین قیمت 440 قیمت داشتم نمیشه در حد یه گوشی 400 تومنی انتضار داشت که به نظر من و بچه ها که با هم تست کردیم مشکلی نداشت یعنی تا اون حدم هست،بعد یه مدت سرعت جواب دادنش بیشتر میشه.
kalepook درست میگه منم اولش یکم مشکل داشتم ، یکم بعد روبه راه میشه اگه محافظ روی lcd گوشی رو هم گذاشته باشی یه کمی توی حساسیت touch کم میشه .
راستی حالا که تقربیا چند نفری کوکی گرفتن بریم تو خط app و game چطوره ؟؟؟
البته بماند که واسه کوکی خیلی سخت گیر میاد من دیشب هرچی نصب میکردم خوب از آب در نمیومد
من خودم به محافظش دست نزدیم،مقداد هم محافظ رنیورشو نکنده بود اونم روش بود،بعدش من چند صفحه قبل لینک 15 تا بازی گزاشتم که کاملا تاچ و تمام صفحه هستند،اگه نصب کنید ضرر نمیکنید.یه نقشه تهران هم بود که مقداد ضحمتشو کشید فرستاد منم نصب کردم کار کرد،اگه خواستین لینک میزارم براتون.
شما تنظیماته تاچشو خودتون بکنید،اولش تنظیمات تاچ کارخانه ای هست ولی اگه دستی و درست تنظیم بشه اون وقت میبینی که تاچش خوبه .نقل قول:
برای موزیک هم میتونید یه هندسفری ویوتی که 2 تیکه ای هست ویا رنیوری بگیرین که لوله ای هستن،نورشم میتونید تو ضخیره نیرو بزارین رو شب که تو شب نورش کم بشه یا میتونید فعالش کنید برای همیشه.
یه دیکشنری خوب دو طرفه (فارسی-انگلیس و انگلیس-فارسی) بزارین هرچی میگیرم خوب نیستن