سلام دوستان من تا به حال بازی آنلاین رو تجربه نکردم ولی در حلت تک نفره در بازی هایی مثل بتلفیلد خیلی مهارت دارم اگه یکی از دوستان که حرفه ای هستند لطف کنن یه آموزش کوتاه و کلی از ابتدا قرار بدن که ما هم بتونیم به شما بپیوندیم خیلی ممنون میشم
سلام دوستان من تا به حال بازی آنلاین رو تجربه نکردم ولی در حلت تک نفره در بازی هایی مثل بتلفیلد خیلی مهارت دارم اگه یکی از دوستان که حرفه ای هستند لطف کنن یه آموزش کوتاه و کلی از ابتدا قرار بدن که ما هم بتونیم به شما بپیوندیم خیلی ممنون میشم
داداش باید مطمئن باشی بازیت کرک شده نباشه اگه بود باید کرک نشدش رو بزنی بعد پچ های بازی رو بزنی بعد برنامه پانک باستر رو آپدیت کنی بعد هم کف کنی.:27:نقل قول:
برای تکمیل گفته Passerby27 باید خدمتت شما دوستانی که میخوایید این بازی رو آنلاین بازی کنید باید بگم که اگر از ویندوز 7 استفاده میکنید حتما بازی رو تحت run as administrator اجرا کنید در ضمن برای این که بتوانید در تمام سرور ها بازی کنید باید CD-key اصلی رو از سایت EA بخرید ولی سرور هایی بدون این مشکل هم وجود دارند و در صورت رضایت از ping از اون سرور ها استفاده کنید
مثلا برای نسخه 1.5 اینها چند مورد هستند:
vault
terminator
m9co gameland
galaxy
کافیه فقط اسمها رو در قسمت جستجوی سرور بازی تایپ و بعد سرچ کنید
سلام به دوستان.
بازی اصلی رو نصب کردم بدون کرک.بازی پیغام
please insert the correct play disc;select OK and restart application.
بعد پچ 1.4 رو نصب کردم و مینی ایمیج bf2mini-skl
رو مونت کردم بعد ایکن بازی رو اجرا کردم بازم پیغام
please insert the correct play disc;select OK and restart application.
رو میده.دمتون گرم شما که دارید انلاین بازی میکنید مارام بی نسیب نزارید .اخه منم خلبان حرفه ای هلیکوپترم
.
ایمیلمم
hajibero@yahoo.com
دمتون گرم
.
شما برای اینکه از دست این ارور و کرک و ایمیج سیدی راحت بشی کافیه پچ 1.5 رو از اینترنت با حجم 2 گیگ دانلود و اعمال کنی ولی با ورژن 1.41 اگه میخوای بازی کنی باید فایل ایمیجت رو با نرم افزار deamon tools مونت کنی در غیر این صورت جواب نمیده در ضمن سرور های کرک شده ی زیادی رو ورژن 1.41 وجود نداره و واقعا بعد از دانلود پچ 1.5 مطمین باش لذت بیشتری میبری و خواهی دید که واقعا ارزشش رو داشته
اینم آدرس دانلود پچ 1.5
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راستی شما چه جوری بازی نکرده خلبان حرفه ای هلیکوپتر شدی؟؟؟
داداش پچی که زده 1.4 نه 1.41 باید هم 1.5 و 1.41 رو دانلود کنه.
بله ممنوننقل قول:
تمام پچ ها رو میتونید از سایت gamefront.com دانلود کنید و در ضمن اگر پچ ها برروی بازی اعمال نشد مطمینا بازی کرک شده ست و قابلیت قبول پچ رو ندارد پس پیشنهاد میکنم نسخه اصلیش رو از طریق تورنت از سایت isohunt.com به صورت کاملا رایگان با دانلود تورنتش دانلود کنید.
پس از نصب پچ ها و آپدیت پانک باستر میتوانید از سرور هایی که قبلا دوستان معرفی کردند استفاده کنید
به همین راحتی
به نظر من این بازی راحت ترین روند فعال سازی رو داره نمیدونم چرا اینقدر دیگران به مشکل برمیخورند.:13:
کاش یه سرور ایرانی هم برای این بازی یکی میساخت با این پینگ حداقل 240 اصلا نمیشه برتری هدف گیری داشت مدام کشته میشم.
جای تعجب و تاسفه که بازی تیمی به این زیبایی هیچ سرور ایرانی نداره در حالی که صدها سرور برای بازی مزخرفی مثل کانتر راه انداختند
خدا از دهنت بشنوه.:20:نقل قول:
می رم با پینک 250 بازی میکنم یه هو میبینم زدن مردم معلوم نمیشه کی به کیه.:18:
فقط از شما برادرها کسی BF2 Sky mode 1.7 رو بازی کرده؟
من معروف ترین و پر طرفدار ترین مود این بازی رو با نام project reallity با حجم 4 گیگ (به اندازه حجم اصل بازی) از اینترنت دانلود کردم ولی دو سه تا سرور کرک شده بیشتر نداره تازه اونا هم خیلی خلوت اند و هیچکی بازی نمیکنهنقل قول:
این مودی که شما گفتی توی سایت game-monitor که معرفی کننده ی سرور است اسمی ازش نیست پس من ندیده مطمینم که اگر هم دانلودش کنی چون سرور کرک شده نداره مجبور میشی آفلاین راه اندازیش کنی