میگه : فلش پیدا نشد چه کار کنم فلشم san diskهست
Printable View
میگه : فلش پیدا نشد چه کار کنم فلشم san diskهست
سلام دوستان من هم یک فلش TDK Trans it 16GB دارم ولی فرمت نمیشه و پیام Disk Write Protected میده !؟
هر کاری کردم با paragon partion manager نتونستم با ویندوز هم نتونستم دیگه خسته شدم . . .
چطوری باید فرمتش کنم ؟
حالا چطور میشه کاری که این ویروس ها می کنند (یعنی Write Protected کردن فلش ) را بطور دستی برای یک فلش انجام داد؟
البته تاپیک جداگانه زدم، ولی نتیجه مورد نظر یافت نشد.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با سلام
من بیشتر نرم افزار هارو دانلود کردم و اجرا کردم تاثیری داشت
ولی نرم افزار dr.ufd مشکلم رو حل کرد البته با فرمت کردن!
لینک دانلودشو هم پایین گذاشتم
:5: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آقا دمت گرم مشکلم حل شد ایشالا که به هیچ در بسته ای نخوری.
فلش من apacer بود
llfنقل قول:
low level format
با این کار میتونی فرمتش کنی
یه سرچ کنی برنامش گیرت میاد
سلام من یک مشکل ارم که فکر کنم ویروس جدید باشه.
یک عدد فلش hp مدل v165w 1100 به ظرفیت 4 گیگ دارم. ویروسی شد و ویروسش رو نود32 پاک کرد . حالا فلش رو تا به سیستم میزنم با صدای (دیلینگ) وصل میشه و همه چیز خوبه . اما تا اوپنش میکنم یا میخوام چیزی رو که داخلش هست ببینم برقش قطع میشه ومیگه (دیلیینگ)و دوباره وصل میشه . باز تا اوپنش کنم برقش قطع میشه . کلا اوپنش هم نکنم با هر نرم افزاری که بگین برایفرمت تست کردم رایت پرتکت میزنه و برقش قطع میشه. حتی با برنامه Hp Format tools هم امتحان کردم .حتی میزنم که فلشرو سستم یه چک معمولی کنه بازم برقش قطع میشه . روی سیستم عاملهای دیگه و کامپیوترهای دیگه هم امتحان کردم مشکل همینجوری بود . فلش سالمه و هیچ کثیفی یا قطعی نداره . فقط تا میخواییم اطلاعات روش رو بخونیم خاموش و روشن میشه . ممنون میشم اگر کسی میدونه چش شده و با چی درست میشه راهنمایی کنه.
با عرض سلام
من یه دونه مموری کارت اس دی شونزده گیگی رو گذاشتم روی ی گوشی موبایل آندروید.
با برنامه لینک تو اس دی می خواستم کار کنم (برنامه ها رو می ریزه روی رم ) و برای اینکار باید مموری کارت رو به دو پارتیشن تقسیم می کردم. با برنامه اکتیو پارتیشن این کار رو کردم و یک گیگش رو با فرمت fat32 جدا کردم.
کار کردم نتیجه هم خوب بود.
اما :::
یه دفعه مموری رایت پروتکت شده. یعنی گوشی نمیشناسدش و کامپیوتر هم که میشناسه نه فرمت میشه کرد و نه اطلاعاتی ازش کم کرد و نه چیزی بهش اضافه کرد.
موندم چه کنم . با همین نرم افزار ....minitool + paragon partition + active partition + online recovery flash + dr . ufd + hpub disk + usb write protect + repaire ... و چن تا برنامه دیگه که یادم نیس امتحان کردم . اما هیچ نتیجه ای نداد. موقع فرمت ارور میده .
نمی دونم چیکارکنم . پیش تعمیر کارا هم بردم . هیش کی بلد نبود. فقط یه نفر گفت ببر پیش تعمیر کارای موبایل بگو این رم رو واسم آنلاک کن(چون تعمیر کارا اکثرا ازین چیزا سر در نمیارن متاسفانه) .
بردم . و زدن توی آنلاکر اما نشد که نشد.
الان چیکارکنم . یه نفر کمکم کنه. از اساتید کمک می خوام .
ممنون.
من دوتا فلش دارم که جفتشون فرمت نمیشن
4gig transcend که ارور write protected رو میده
sony 16gig که ارور unable formate رو میده
transcend online recovery رو دانلود کردم.فلش رو به سیستم وصل کردم و برنامه رو اجرا کردم ولی برنامه ارور میده میگه چیزی یافت نشد.مشکل از کجاست؟
واسه فلش سونی چه راهی هست؟
سلام.دوستان یه فلش 8 گیگ دارم از سیلیکون پاور.
یه سری فایل باهاش ضبط کردم از تلویزیون و ...
حالا میخوام فرمتش کنم فرمت نمیشه و میگه:
The Disk is write protect
میشه راهنمایی کنید چه جوری فرمتش کنم؟.