میخواستم بدونم s8300 بهتره یا سونی اریکسون w995?
البته بدون در نظر گرفتن قیمت و تعصب!
میخواستم بدونم s8300 بهتره یا سونی اریکسون w995?
البته بدون در نظر گرفتن قیمت و تعصب!
تو کلوب 8300 این سوال معنی نداره بهتره تو بخش مشاوره گوشی بپرسی ولی در کل w995 حرفی برای گفتن جلوی 8300 نداره ...اما این سوالو اگه تو بخش مشاوره بپرسی بهتره چون که دوستانی که نیاز دارن اطلاعاتی در مورد این گوشی داشته باشند در اینده مجبور به خوندن پست های اضافی نمیشن ممنون محمود جاننقل قول:
پالپ جان امضاي جديدت مبارك
قابل انديشيدنه
سلام
با نصب كدك روي كامپيوتر مشكل كليپام حل شد در واقع اين مديا پلير بود كه نميتونست فيلما رو درست بخونه صداها رو بي كيفيت مي كرد الان دارم كليپايي در حد كيفيت اج دي تماشا ميكنم به خودم تبريك ميگم البته اينو مديون دوستان قسمت نرم افزار هستم كه ازشون خيلي سپاسگزارم
گفتم بگم دوستاني كه پيگير اين تاپيك هستن روشن بشن
سلام به همگی دوستان. خوبین؟ من جدیدا یکی از اینها خریدم (s8300) خداییش خیلی گوشی شاخیه. من از برند این گوشی متنفرم اونم چون 7 سال پیش یکی داشتم که خیلی افتضاح بود با دل چرکی خریدمش اما الان واقعا راضیم. فقط سوالم اینه که بهترین تنظیمها واسه عکس گرفتنش چیه؟ من هیچی از عکاسی سرم نمیشه ولی حالا که اینو دارم حیفه استفاده نکنم.
سلام مبارکت باشه ...نقل قول:
عزیز اگر از تنظیماتش چیزی نمیدونی ... ! فلش رو رو اتوماتیک بزار ... تو تنظیماتش حالت رو نه رو تشخیص چهره میزاری و نه رو بقیه موارد فقط باید رو حالت خودکار یا همون auto باشه ...که نوشته AF ..... تو محیط های بسته .. wdr رو فعال کن ..ضد تکان یا همون anti shake هم همیشه فعال باشه ... ///کیفیت تصویر هم بزار رو بسیار عالی یعنی very fine فکر کنم .. برای گرفتن عکسهای قابل قبول در همه مکانها کافیه ...
نقل قول:
شما باید مشکلتو بگی ! تا بهتون اطلاعات بدیم ! .. مثلا در مورد تیک زدن یا خراب پخش کردن صدا اگه بهم میگفتی .. بهت میگفتم که مشکلت از چیه ! ... چون خودم هم بار اول به این مشکل خوردم و فورا با یه برنامه دیگه بازش کردم و درست شد ! ...
بزار یه اطلاعات دیگه هم بدم : دی مطمئنم بدردت میخوره ... تو منو اصلی جایی که widget ها هستن و میتونی ایکونهارو بیاری مستقیم وسط صفحه استفاده کنی ... یکی از اون ویدجت ها یا ایکونها مخصوص اضافه یا کم کردن ایکونها هستش که ایکونش شبیهه ایکون setting یا پیچ مهره هستش ... (امیدوارم متوجه شده باشی کدوم رو میگم) روش کلیک کن .. وقتی کلیک کردی چند تا ایکون میبینی که بعضیاش تیک داره و بعضیاش اون تیک رو نداره ... اگه میخوای سرعت گوشیت تو اینترفیس بیشترو بیشتر بشه ... سعی کن چیزایی که ازشون استفاده نداری و ایکونهای سنگین هستن .. مثل face book ...my space..fun club...flickr..frinedster...و از همه مهمتر اگه زا accuwhether استفاده نمیکنی تیکشون رو بردار و نزار ویدجت های اضافی که استفاده ای ازشون نداری تو محیط باشن که سرعت رو میارن پایین ..
مباركه دوست عزيز ببخشيد ميتونم بپرسم چند خريدي؟با گارانتي يا بدون گارانتي؟نقل قول:
گوشي خوبيه فقط اگر جاييش برات مبهم بود وقت بذار ته وتوشو در بيار اگر بهش مسلط بشي عاليه
من چند ماهي ميشه دارمش خيلي از چيزايي كه در ابتدا كلافم كرده بود با پرس وجو (واز شما چه پنهان نق زدن)حالا خيلي جذاب و دلچسبه
از كيفيت فيلم برداريش خيلي راضيم.با هندي كم سوني اچ دي برابري ميكنه وشايد هم بهتر باشه.
هنوز نتونستم از عكساش در حدي كه از 8مگاپيكسل توقع دارم راضي شوم اما در نور كافي ورعايت سكون شي مورد نظر عكساي بي نظيري گرفتم.اما با اينكه آنتي شوك فعاله اگر حين عكاسي شي (مثلا يه بچه) حركت كنه فقط محل حركت(مثلا دست يا سر) تار ميشه بقيه عكس عاليه.
اگر شما به تجربه اي در زمينه استفاده بهتر ولذت بردن از امكانات ان رسيدين ممنون ميشم در همين تاپيك بفرماييد.
راستي از اون سلفون روي ال سي دي گير مياد؟به جايي گير كرد دراومد گذاشتم سر جاش حبابدار شده.كيفيت ال سي دي رو آورده پايين.اگر كسي در اين خصوص اطلاعي داره راهنمايي كنين.
كيف يا كاور مخصوص گوشي تو بازار نيست؟اون روز كه خريدم گفتن نيومده.
از دوستان كسي رم بالاتر نخريدين؟سرعت گوشي تغييري نكرده؟كسي از قيمت رم 4 يا 8 گيگ اطلاعي داره؟با اين كيفيت بالاي فيلمبرداري يك گيگ خيلي كمه بايد حتما ارتقاء بديم.
ببخشيد طولاني شد.يه سوال ديگه روز اولي كه من گوشي رو خريدم وقتي عكس ميگرفتم سرعت ذخيره عكس انقدر بالا بود كه اصلا حس نميكردم اما چند وقته بعد از گرفتن عكس نميشه سريع عكس بعدي رو گرفت لفتش ميده تاذخيره كنه.ضمنا حافظه داخليش خاليه رم همون يك گيگه وكمتر ممكنه بيشاز 75 درصد پر باشه
ببخشيد طولاني شد اميدوارم حوصله خوندن و در صورت امكان پاسخ داشته باشين
سپاسگزار شما و بنيانگزاران اين فروم
اون سلفون یا همون برچسب رو بکن از رو صفحه نیازی نداره ... من از روز اول کندم و هیچ خش یا مشکلی صفحه نداره .. ضد خش هستش تقریبا .. مگه اینکه با میخی چیزی روش محکم بکشی که در اون صورت اون برچسب هم کاری برات نمیکنه ...
قیمت رم 8 گیگ دوربر 21 توشیبا هستش ... 16 گیگ هم اگه گیر بیاری قیمت دقیق ندارم ولی تو بازار هستش ... 4 گیگ هم فکر کنم 9 باید باشه یا 10 ... البته بگم .. رم 8 گیگ و 4 گیگ قیمتهای مختلفی دارن همه جا مثلا همین توشیبارو که میخواستم بگیرم طرف گفت 36 گفتم 23 قیمتشه ! ... گفت اگه اوردی 23 یه کارتن برام بیار که رفتم 21 خریدم ! دیگه هم کارتن براش نبردم .. چون مهم اون رمی بود که میخواستم بگیرم که گرفتم