علي كريمي كجاست اقاي دايي؟
بازيكني كه اگه بود حداقل 2 بازكن رو مشغول خودش ميكرد و هزاران مسئله ديگه.........................................
دايي يه مملكت داره به پاي تو ميسوزه لطف كن بفرما بيرون
حالا قدر برانكو رو ميدونيم بله....
علي كريمي كجاست اقاي دايي؟
بازيكني كه اگه بود حداقل 2 بازكن رو مشغول خودش ميكرد و هزاران مسئله ديگه.........................................
دايي يه مملكت داره به پاي تو ميسوزه لطف كن بفرما بيرون
حالا قدر برانكو رو ميدونيم بله....
اين علي دايي رو ببرن دو دست pes بازي كنه يه خورده مربي گري ياد بگيره بابا :31::31:
كي گفته ايران تاكتيك نداشت علي دايي يه تاكتيك عالي داشت كه واقعا تأثير داشت : الكي بزن زير توپ شايد فرجي شد اين توپ رفت تو دروازه :27:
صحبتهاي دايي قبل بازي رو بخونيد و يكم بخندين
علي دايي:
با حمايت 100 هزار تماشاگر عربستان را شكست ميدهيم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به گزارش خبرگزاري فارس، علي دايي پس از پيروزي يك بر صفر در ديدار دوستانه مقابل كويت عنوان كرد: سبك بازي كويت و عربستان شبيه يكديگر است و من با شبيهسازي در اين مسابقه براي بازي با عربستان كاملا آماده هستم. شاگردانم برابر كويت تمام تاكتيكهاي مدنظرم را در زمين اجرا كردند.
وي درباره بازي با عربستان اظهار داشت: پيروزي در اين بازي دور از دسترس نخواهد بود. با اضافه شدن جواد نكونام و مسعود شجاعي و حضور 100 هزار تماشاگر عربستان را شكست خواهيم داد.
واقعا اگه کسی دیگه فک کنه ما میریم جام جهانی خیلی انسان خوشبینیه
یادش بخیر برانکو.وقتی مستقیم رفت جام جهانی همه گفتیم کاری نداره که اما حالا میبینیم که به این راحتیام نیست.
خبر گزاری مهر:
در این بین علی دایی برای در امان ماندن از پرتاب احتمالی اشیا از سوی تماشاگران با چند دقیقه تاخیر و در میان بازیکنان عربستان راهی رختکن شد.
از سوی دیگر دسته گل هایی که برای بازیکنان و همراهان تیم ملی در نظر گرفته شده بود تا در صورت پیروزی احتمالی به آنها اهدا شود، در پایان بازی کنار زمین مانده بود و کاملا پژمرده شده بود!
جان.. چه شود برنامه 90 باید ببینیم دایی چی داره که بگه...!
اره همش مواظبن مصدوم نشننقل قول:
بعضی هاشون یک تیپی میزنن انگار میخوان برن عروسی
اخه ابروهات را برداشتی دیگه واسه چی بجاش یکم به فکر اون مردمی باش که میان تشویقت میکنن
باید بهشون گوجه له شده پرت کرد
داداشه من این فداراسیونی ها اونقدر هالو هستن که اگه دایی رو هم بردارن میرن یه مربی درپیت تر از اونو میارن میزارن سر مربی تیم ملینقل قول:
هرچی میکشیم از این علی ابادی و اون کفشکیانه
این همه حمایت این همه تبلیغ آخرش هم باخت