من امروز رفته بودم ولیعصر تمام پاساژا رو زیرو رو کردم ولی مودمRobotics . U.S گیر نیومد.حالا شما پیشنهاد می کنید چه چیز جایگزینی بگیرم؟ Asus خوبه و آیا مدلهای مختلف داره؟(امروز میگفتن قیمت =ADSL2+ ASUS 47000)
Printable View
من امروز رفته بودم ولیعصر تمام پاساژا رو زیرو رو کردم ولی مودمRobotics . U.S گیر نیومد.حالا شما پیشنهاد می کنید چه چیز جایگزینی بگیرم؟ Asus خوبه و آیا مدلهای مختلف داره؟(امروز میگفتن قیمت =ADSL2+ ASUS 47000)
کسی نمیتونست به من بگه چرا تو سایت خود شاتل 230 اصفهان تحت پوشش زده شده ولی وقتی تماس می گیریم می گن خیر با عرض پوزش
ايسوز هم اگر اصلي باشه و با گارانتي خوبهنقل قول:
يك زنگ بزن نمايندگي تهراننقل قول:
کسی نمیتونست به من بگه چرا تو سایت خود شاتل 230 اصفهان تحت پوشش زده شده ولی وقتی تماس می گیریم می گن خیر با عرض پوزش
اين طوري زودتر به نتيجه مي رسي
تهران زنگ زدم می گه از نمایندگی اصفهان تو خیابان شیه مفد بپرسیدنقل قول:
زنگ زدم به اونا گفتن سایت دسته تهرانه
ما این وسط چه گناهی داریم؟؟:41:
اگر نمايندگي اصفهان گفته ساپورت نمي كنه ،حتما درستهنقل قول:
البته مي توني به مركزتون زنگ بزني
بپرسي چه شركت هايي روي مركز شما سرويس مي دن
من یکی از دوستام هم مشکل شما رو داشت پیش شماره رو زده بود تو سایت ولی وقتی رفت شرکت گفت نمیشه وصل کرد .نقل قول:
امروز رفتم شرکت شاتل تو فرم درخواست نوشته شده بود پورتهای 19 تا 21 - 80 - 1433تا 1434 و یه سری پورت دیگه مسدود شده کسی میدونه این پورتها مربوط به چی هست؟
نقل قول:
شاتل میاد میگه من فلان مراکز مخابراتی رو پوشش میدم و 230 هم جز مراکزیه که پوشش میدن
اما تجهیزات مخابراتی شما در اصل توی اون مرکز نیست... شما اسما مربوط میشین به اون مرکز.... ولی در اصل اینطور نیست
این مشکل چند تا از پیش شماره هاس
263 هم فکر کنم همینطور باشه
این مشکل شما هم تا وقتی مخابرات براتون فکری نکنه بعیده حل بشه... روی حرف ISP ها که به زودی اوکی میشه حساب نکن :46:
مگه میشه پورت 80 رو ببندد :27:نقل قول:
----
باز این سرعت شاتل رفت پایین تازگی هم قطعی داره (البته از مخابرات هست )
مخابرات هم معلوم نیست چه غلطی میکنه