دوست عزیز اگه اشتباه نکنم اون قابها نیستند که هوشمندند بلکه خود گوشی قابلیت تشخیص رنگ درب باطری رو دارهنقل قول:
و سه تا از این دربهای رنگی هم داخل جعبه ی خود گوشی هستش
Printable View
دوست عزیز اگه اشتباه نکنم اون قابها نیستند که هوشمندند بلکه خود گوشی قابلیت تشخیص رنگ درب باطری رو دارهنقل قول:
و سه تا از این دربهای رنگی هم داخل جعبه ی خود گوشی هستش
پشت گوشی وقتی قاب رو باز میکنیم چندتا فلز هست که با قرار دادن هر قاب ( که هر کدام روی فلزهای خاصی سوار میشند) و رنگی که توسط شرکت برای اون تعریف شده.تم گوشی و رنگ آن هم تغییر میکند.نقل قول:
دوست عزیز اگه اشتباه نکنم اون قابها نیستند که هوشمندند بلکه خود گوشی قابلیت تشخیص رنگ درب باطری رو داره
دوست عزیز حق باشماستنقل قول:
خوب من اینا برام مهم نیستن قیمت مهمه
دوستان صدای n79 موقع مکالمه چطوریه ؟ از نظر بلندی صدا میگم
من الان 5700 دارم
اگه ممکنه مقایسشون کنید
باید بگم 6220هم محافظ لنز داره ... محض اطلاعنقل قول:
در ضمن gps و connect شدن به محیط بستگی داره...
سلام بدون تعصب میگم:نقل قول:
1- دوربین های 5 مگا ی نوکیا در 9.3 باهم فرق آنچنانی ندارن یا حداقل به نظر من
2-cpu هردو برابره...arm11 369 mhz ولی sdramدر 6220 128mb هست ودر N79 50 mb هست اگه اشتباه نکرده باشم... خلاصه رم 6220 قوی تره
3-اینو نمی دونم ولی میدونم 6220 بلندگو غورت نداده
4-اگه می خوای دوربین بخری خب دوربین بخر وگر نه دوربین رو موبایل یه امکان اضافی برای کامل کردن گوشیه
5- تعصب بی تعصب
با سلام خدمت دوستان .
ببخشید دوستانی که N79 دارن و باهاش زیاد کار کردن ،
میشه از مزایا و مشکلات این گوشی بگید ؟
چون احتمال زیاد من N73 رو بفروشم و N79 بگیرم .
فقط خواهشا علی پروینی از این گوشی تعریف نکنین !
ممنون میشم . :11:
امروز یه n79 گرفتم به قیمت 308 تومن.
برای خودم نیست ولی می تونم بگم گوشیه خوبیه . ظاهر چندان جذابی نداره ، خیلی سبک هست و تقریبا خوش دست . صداش در کل خوبه (اسپیکر و هندزفری) . کیفیت دوربینش خیلی خوبه . یه عکس می ذارم . یه کم دکمه جهت بخصوص وقتی به سمت پایین فشرده میشه با دکمه 2 از صفحه کلید تداخل پیدا می کنه ، شاید برای من که کمی انگشتم بزرگه این مشکل هست .
در مجموع می تونم بگم در نگاه اول گوشیه خوبیه .
اینم یه نمونه عکس :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست عزیز کاش عکس رو سایز اصلی بزاری .نقل قول:
اینطوری زیاد کیفیتش مشخص نیست .