نه بابا.نقل قول:
چی چی ما رو گرفتی.
من خودم بازی رو تموم کردم.بعضی موقع ها باید وسایل رو نابود میکردی. نه این که کسی رو بکشی.
بزن وسایل اونجا رو نابود کن تا بفهمی.
Printable View
نه بابا.نقل قول:
چی چی ما رو گرفتی.
من خودم بازی رو تموم کردم.بعضی موقع ها باید وسایل رو نابود میکردی. نه این که کسی رو بکشی.
بزن وسایل اونجا رو نابود کن تا بفهمی.
من رفتم تو شهر فلوریدا میگه Wreacked the Garandos And Tony Rostato's Family and Take Over 1 of Ther Crime Rings
من نمیدونم باید چیکار کنم !؟ اگه میشه راهنمایی کنید !
فکر کنم اینجا باید مکان هایی رو که عکس الماس دارن داخل MAP (که 3 تا هستن) بگیرید تا بهتون جلیقه ی ضد گلوله بده:46:نقل قول:
در ادامه حرفهای یحیی جان باید بگم که فرق نداره چه نوع کار خونه ای باشه
چه الماس باشه چه strip club و . . .
فقط باید همه اون کار خونه هایی که شکل هم هستن رو بگیری
مثلا همه الماسی ها
یا همه کلاب ها
البته اول باید ببینیی کدوم نوع ساختمون هست که همش دسته 1 گروه هست با توجه به ماموریت و اونا رو بگیری. همشون رو.
بعدش هم اون فامیلی رو نابود کنی.
ایول دمت گرمنقل قول:
من بعد از این که این قسمت رو رد کردم دوباره اونجا که میگه Wreacken the Garandos and Tony Rostatos By at least 2 Made man اینجا موندم نمیدونم این Made Man که میگه یعنی چی !؟ لطفا یکی راهنمایی کنه
اين made man يعني اعضاي خانواده شون كه بايد طرز كشتنشونو پيدا كني(با انجام مآموريت اون آدمايي كه كليد بالا سرشونه) بعد بري بكشيشون.
خدائیش میشین این بازی مزخرف رو بازی می کنین؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟خدا پدر مافیا 1 رو بیامرزه که 100 برابر از این بازی بهتره
سلام
می خوام به مقر برادران روزاتو حمله کنم می گه یه مامور انفجار با : weapon license :EXPERT پیدا کن. هر کی رو می بینم Advanced هست. اگر بخوام همین آدم رو هم به Expert ارتقاء بدم به 25 تا Honor احتیاج دارم که نوشته: play online to earn honor and upgrade this weapon license .
حالا کسی می دونه چطور می تونم یه demolitions crew با لایسنس expert بدست بیارم؟ البته غیر از بازی آنلاین
ممنون
میخواستم ببینم این گرافیکش چرا اینجوریه؟ماشین ها از دور شبیه اسباب بازی هستن وقتی بهشون نزدیک میشی درست میشن.راهی نداره درست بشه؟
نقل قول:
کلا بازی اینجوریه دیگه اگر از روند بازی خوشت اومده باید این چیزها رو تحمل کنی چون که فضای بیرون بازی
از نسخه یک بازی خیلی بدتر طراحی شده:31: و اون جور که باید لایق اسم بازی نبود :13: