بچه ها برا شما هم بسته ها فعال نمیشه ؟ من الان با 3 تا سیم کارت امتحان کردم اصلا فعال نمیشه میگه شبکه با مشکل روبرو است اصلا الان نت ندارم با شارژ اصلی اومدم نت :41:
Printable View
بچه ها برا شما هم بسته ها فعال نمیشه ؟ من الان با 3 تا سیم کارت امتحان کردم اصلا فعال نمیشه میگه شبکه با مشکل روبرو است اصلا الان نت ندارم با شارژ اصلی اومدم نت :41:
برا منم هست فکر کنم بازم میخوان تعرفه هاشونو گرون کنن!!نقل قول:
دوستان من میتونم عکس دریافت کنم اما میخوام سِند کنم میگه Sending Failed,No Response یا میگه Incorrect Server Response . مدل گوشی هم Samsung M7603 Beat Dj : دی
اگه یه حالی بدین ممنون میشیم
الان یه بسته فعال کردم ...
جالبه ... !
125 مگابایت روزانه - 1000 تومن
600 مگابایت هفتگی - 4000 تومن
2 گیگابایت ماهانه - 10000 تومن
روز به روز دارن میکنن تو پاچه ملت !
حیف اون همه حمایتی که از ایرانسل کردیم !
: |
برا من هم اين جوري بود ولي الان درست شدنقل قول:
بچه ها برا شما هم بسته ها فعال نمیشه ؟ من الان با 3 تا سیم کارت امتحان کردم اصلا فعال نمیشه میگه شبکه با مشکل روبرو است اصلا الان نت ندارم با شارژ اصلی اومدم نت
كار خودشون رو كردن آخرش
2.5 گيگ رو كردن 2 گيگ
800 مگ رو كردن 600 مگ
200 مگ رو كردن 125 مگ
:2:
حالا اون كلاه برداري شون هم به كنار كه روزا همون كيلوبايتي 5 تومونه و در واقع همون 2 گيگ رو هم نمي شه دانلود كرد
هر فصل شروع میشه یه کلاه برداری جدید . میترسم واسه زمستون دیگه هیچی نمونه . همراه اول هم که سرعت مذخرف موندیم چیکار کنیم :(
معذرت میخوام به همین خاطره که میگن ایرانیها burglar هستن. هر کی میخواد ارث باباش رو از جون ملت در بیاره.
من 1مشکل دیگه هم دارم چندوقتیه سرعتش خییییییییلی پایینه و اصلا هیچی نمیاره.چطوری میتونم پیگیری کنم؟ اصلا روشی برای پیگیری این مشکل وجود داره؟
نکته جالبترش اینه که ایرانشل این کارو برای جشنواره تابستان کرده که هرسال تو این فصل سنگ تموم میزاشت...نقل قول:
خیلی جالبه(در حقیقت دردناکه)
من چقدر ساده بودم که فکر میکردم ایرانسل برای فصل تابستان میخواد به بسته هاش اضافه کنه ولی الان میبینم که داره از هر کدوم کم میکنه.
پارسال همین موقع نامحدود میداد ولی الان 2 گیگ رو میدن 10 هزار تومن من به دوستان پیشنهاد میکنم برن سراغ ADSL و دیگه از ایرانسل بسته های افزایشی نگیرن.