سلام
دوستان کارت گرافیک Nvidia Geforce 6200 LE 256mb رو تا چه قدر اورکلاک کنم مناسب و کم ضرره؟
core clock : 350
memory clock : 532
در ضمن برای اورکلاک برنامه Riva Tuner خوبه ؟
Printable View
سلام
دوستان کارت گرافیک Nvidia Geforce 6200 LE 256mb رو تا چه قدر اورکلاک کنم مناسب و کم ضرره؟
core clock : 350
memory clock : 532
در ضمن برای اورکلاک برنامه Riva Tuner خوبه ؟
اورکلاک این گرافیک تاثیر چندانی روی کارایی گرافیکتون نداره اونم سری LEنقل قول:
ولی اگه میخواین اینکارو بکنید فعلا به هر پارامتر 30 مگاهرتز اضافه کنید با نرم افزار msi afterburner هم کار کنید
تکنولوژی ساخت gpu این گرافیک قدیمیه و دماش نسبتا بالاست حواستون به دمای گرافیک باشه
برای تست پایداری از نرم افزار furmark استفاده کنید
در صورت نداشتن خرابی در تصویر و شرایط دمایی خوب میشه بالاتر هم برد
دوستان من امروز با نرم افزار ASUS GPU Tweak آشنا شدم ویه سوال برام پیش اومده.
من مموری کلاک کارتم رو تا 2250 یعنی 1125 با برنامه MSI Afterburner اورکلاک کرده بودم اما تو این برنامه اولا 900 یا 1800 (مموری کلاک دیفالت) رو 3600 نشون میده ، یعنی چهار برابر و ضمنا حداکثر مقدار مموری کلاک 3800 هستش. در واقع من اگه 4 برابر 1125 رو حساب کنم میشه 4200 که این برنامه بالاتر از 3800 نداره. چه جوریه ؟
کارتم هم Asus هستش و مدل 460
سلام من گرافیک 6790 ایکس اف ایکس دارم می خوام اورکلاکش کنم چون افت فریم دارم تو بازی ها میشه راهنمایی کنید حداکثر های این گرافیک رو.
سلام دوستان کسی میدونه ولتاژ کارت گرافیک GTX560Ti مدل رفرنس چنده؟؟
کارت 6790 بصورت رفرنس دارای فرکانس هسته 840 مگاهرتز هستنقل قول:
در صورتی که شما از لحاظ تهویه مشکلی نداشته باشید می تونید این کارت را تا حدود 900 مگاهرتز اورکلاک کنید که تاثیر مستقیمی روی سرعت فرم در بازی ها خواهد داشت(درحدود 2 تا 5 فریم)
ولی قبل از هر تغییری شما یک تست 8 دقیقه ای با furmark از کارت گرافیک بگیرید و دمای بیشینه را چک کنید که حتما زیر 83 درجه باشه
سلام
کارت گرافیک 540 تاچه حد میشه oc کرد؟ چه قدر تاثیر داره رو فریمش تو بازی ها(می دونم برای لپ تاپ هستش این کارت ولی می خواستم این موارد رو بدونم)
ممنون
سلام من میخوام تو اورکلاک 6790 xfx ولتاز رو بالاتر ببرم اما تو afterburner غیر فعاله (از توی ستینگ هم نشد) .راهی هست که فعال بشن؟
الان اینقدر اور کردم ایا خوبه تو بازیا هم مشکل نداره
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تا هیچ حد:31:نقل قول:
سلام
کارت گرافیک 540 تاچه حد میشه oc کرد؟ چه قدر تاثیر داره رو فریمش تو بازی ها(می دونم برای لپ تاپ هستش این کارت ولی می خواستم این موارد رو بدونم)
ممنون
اورکلاک در لپ تاپ به معنی نابودی(اعدام) لپ تاپ هست
100% در کوتاه مدت قطعه(یا شاید هم قطعات) لپ تاپ آسیب خواهند دید
در محل نصب برنامه msi ab یک فایل حست با پسوند cfgنقل قول:
سلام من میخوام تو اورکلاک 6790 xfx ولتاز رو بالاتر ببرم اما تو afterburner غیر فعاله (از توی ستینگ هم نشد) .راهی هست که فعال بشن؟
با word بازش کنید و گزینه unlock voltage control را از 0 بذارید روی 1 و ذخیره کنید و خارج بشید
کنترل ولتاژ برای شما فعال میشه
فعال نشد !!!!
بنظرتون چکارش کنم؟؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]