سلام دوستان خسته نباشید .
من دونبال یه میکروفن خیلی خوب برای ویولن هستم و همینطور یه مقدار اطلاعات در مورد قیمتش و ...
راستی من تازه کارم زیر دیپلم یادتون نره ممنون.
Printable View
سلام دوستان خسته نباشید .
من دونبال یه میکروفن خیلی خوب برای ویولن هستم و همینطور یه مقدار اطلاعات در مورد قیمتش و ...
راستی من تازه کارم زیر دیپلم یادتون نره ممنون.
سلام خدمت دوستان عزیز:20:
یک سوال داشتم کسی قیمت دقیق این وسایل رو داره
mic
b1
b2
sound card
fa-66
fa-101
بابا مثلا این تاپیک مهمه
چرا کسی جواب نمی ده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام من برنامه Cubase SX دارم. ولی یک مشکلی که باهاش دارم اینه که Plug-in و Effectهاش خیلی کم و محدود. در صورتی که من تو فیلم آموزشیش که می دیدم Plug-in و Effectهای بیشتری داشت. میشه کمکم کنین و راهنمایی کنین که چیکار باید بکنم مثلا باید پلاگین این برنامه رو از جایی دانلود کنم تا به Effectهاش اضافه بشه؟؟؟ یا این برنامه همینجوری هست و نمی شه کاریش کرد!؟!؟!؟
چوم من مثلا با برنامه Cool Edit کار می کردم اون با اینکه مبتدی هست ولی Effect های بیشتری داشت.
این یک عکس از Effectهای برنامه Cubase SX خودم:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این هم یک عکس از Effectهایی که در برنامه آموزشیه همین برنامه Cubase SX دیدم که البته باز هم بیشتر از اینها بود:
ممنون می شم راهنماییم کنین.
اگه باید Plug-in این برنامه رو دانلود کنم یک آدرس بهم بدین که بتونم اینکار رو بکنم چون خودم چیزی پیدا نکردم.
سلام دوست عزیز، این Effectها و پلاگین ها و یا vstها مجانی نیستن... این چندتا effectی که cubase یا nuendo دارن اینا واسه خود برنامه هستش اون دمویی که دیدین طرف effect خریداری کرده که زیاده... من خودم 450gig effect، vst، Plugin دارم اگه خواستید می فروشم ;)نقل قول:
سلام دوستان
من اين ميكروفن سنهايزر رو لازم دارم.
Sennheiser MKE 400 - microphone
آيا كسي ميدونه تو ايران نمايندگي داره يا خير ؟
از راهنمايتون ممنونم
سلام آقا...میکروفون NT1-A و NT2-A واسه ضبط خونگی خوبن؟ کدومش بهتره ؟ nt2 قیمتش چنده؟
و از میکروفونای بهرینگر c3 خوبه یا b1?فرقی دارن؟
من یک میکروفن میخوام که یو اس بی باشه مثله behringer c-1u و تا 100 تومن همن قیمتش باشه .
حتی دست دوم هم میخرم!
دوستان اگه جایی میشناسید که این میکروفن یا میکهای مشابه که یو اس بی هستند رو میفروشند , لطفا همینجا بگن یا پی ام کنند . ممنون
سلام دوستان
من یه میدی کنترلر بهرینگر umx61 دارم که وقتی یه کلاویه رو فشار میدم یه تاخیر چند صدم ثانیه ای تا زمان شنیدن صدای اون نت دارم کسی از دوستان هست که منو راهنمایی کنه.
با تشکر
سلام ويومن جان من همه پستاتو خوندم كارم حرفه اي با نوندو ميخوام تو شهرم استديو بزنم اما فعلا هزينه اكوستيكو ندارم
واسه كارت 400 ميخوام خرج كنم ميكروفونم b2 دارم
اين مشخصات خوبه؟
كارت:m-audio firewar 410
mic:behringer b-2
يكي هم از مشهد نمايندي داشت گفت ام اديو نه tascam u122 يا
tascam u144 بگير گفت 2تا ورودي xlr داره فانتو م پاور داره خروي هدفون خروي انالوگ...
بگير در مرحله اول كارت صدا و شفافيت صدا مهمه واسم .
presonus firebox
tascam u 122
m-audio410
كدوم واسه يه استديو بهتره؟ اما فك كنم يو اس بي تاخير داره ورنه قبلا fast track proميخواستم بيرو اما فك كنم واسه يه استديو و كار حرفه اي مناسب نباشه شفافيتم مهمه
ار قيمت دقيقم داري يا تقريبي بگو
كااااااااااش دست دومشون گير ميومد