اره خیلی جالبتر شده . اون امواج منجمد شده دریا برام خیلی جالب شده بود . در ضمن اون وسایل نقلیه ای که روی برف حرکت میکردند هم جالب بودند فقط کنترلشون یه کم سخت بود.
Printable View
اره خیلی جالبتر شده . اون امواج منجمد شده دریا برام خیلی جالب شده بود . در ضمن اون وسایل نقلیه ای که روی برف حرکت میکردند هم جالب بودند فقط کنترلشون یه کم سخت بود.
با سلام به همگی
من هم بالاخره بازی رو گرفتم و تموم کردم در رابطه با روونی بازی باید بگم که به نظر من هم بازی یه کم(البته نه خیلی)نسبت به نسخه قبلی روونتر شده چون من با این سیستم توی enthusiast در رزولوشن768 *1024
بدون aa راحت بازی کردم:(البته توی xp)
cpu:5600 athlon x2
ram :2g
vga:3870 msi oc
در مورد گیم پلی بازی هم باید بگم نسبت به نسخه قبلی بازی بهتر و انعطافشم بیشتر شده بود البته در مورد کوتاهتر شدنش که جای بحث نیست که اونم فکر کنم به خاطر این بود که بازی توی اوج لذتش تموم بشه و gamer مثل خیلی از بازیهای دیگه به خاطر تکرار بیش از حد با توجه به اینکه به موازات داستان قبلی هستش از بازی زده نشه البته منم یه هفته ای بازی رو کشش دادم چون می دونستم بازی به این خوبی حالا حالا ها گیرم نمیاد(نگید far cry2 چون هر چی داشته باشه مطمئنا داستانش به پای این نمیرسه.)
در کل من که به این بازی نمره عالی رو میدم.
البته انصافا وارهد آسونتر از قبلي بود خيلي از مراحل دشوار و گنگ بازي قبلي باعث شده بود يه كسالت خاصي به بازي وارد بشه كه توي وارهد يه بازي بي نقص رو ديديم. من كه كلا با وارهد حال كردم و معتقدم حس بازي وارهد خوشايند تر از قبلي بود. البته هر دو رو توي كمترين ديفيكالتي تموم كردم هركدوم رو يه بار
سلام
من بازیو امروز خریدم !
نصبش هم کردم ولی توی محل نصب چیزی به اسم play یا همین جور چیزا ندیدم !
این 2 تا مرحله نصب داره ؟
میشه بیشتر توضیح بدین ؟
به این سیستم میخوره ؟ :دی
رم 1 گیگ
گرافیک 7100 جی فورس
سی پی یو 3.2
پشتش که نوشته بود ، میخورد !
Sam جان خوب اين سيستم نسبتا پايينه ولي خوب ميتوني بازي كني اين كه مي فرماييد 2 مرحله داره يكي اكسراكت شدن بعدش هم نصب واقعي بازي بعد نصب هم روي آيكن بازي كليك مي كني ميره توي بازي
سلام
اون نصبی رو که شما هم میگی انجام دادم !
با ارور روبرو شدم :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این فایلی رو که میگی از اینجا دانلود کن وتوی پوشه bin32 بازی past کن ببین کارت راه میفته یا نه؟نقل قول:
کد:http://rapidshare.com/files/155865817/IntelLaptopGaming.dll.html
سلام
دانلود کردم ... !
ولی توی بازی پوشه bin32 وجود نداره !
وقتی روی پوشه اولی کلیک میکنم 2 تا پوشه میاد با نام های : Crysis و EADM که در EADM هیچی نیست در پوشه Crysis هم bin32 نیست ... !
چیکار کنم ؟
نقل قول:
با این اوصاف من فکر کنم شما اصلا بازی رو درست نصب نکردی !
من پیشنهاد میکنم بازی رو کلا دوباره نصب کن...
اره :31: این موجود های فضایی:18: خیلی باحال وسخت :8:بودن راستی کسی:31: داستان کامل بازی رونقل قول:
داره:21: