ممنون. اینجا رو بلد نبودم!!!نقل قول:
فکر نکنم دیگه بدرد بخوره!
Printable View
ممنون. اینجا رو بلد نبودم!!!نقل قول:
فکر نکنم دیگه بدرد بخوره!
بلک لیست 10 رفتیم
زود باش پسر :5: من دیرتر از تو نصب کردم الان رسیدم به رازور :27:نقل قول:
بلک لیست 10 رفتیم
من روزی نیم ساعت بازی میکنم :d
حوصلم برای بازی دیگه نمیکشه :(
مخصوصا که ضد حال خوردم . مرحله آخر هستش (اون ماشینای بزرگ پلیس) رو رفته بودم روی یکی از این cooldown ها (با 500000 بانتری به زور و با 1 ساعت تعقیب گریز تونستم ردشون کنم) بعدش سیستم هنگ کرد و مجبور شدم ریست کنم :((:((:((
خیلی زد حال زد بهم
من اولین بار دوروزه تمومش کردم الان با کدوم ماشین مسابقه میدی ؟نقل قول:
زود باش پسر [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] من دیرتر از تو نصب کردم الان رسیدم به رازور [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
:18::18::18: عند الافی! :دینقل قول:
من بعد از عهدی اومدم بلک لیست 1. 1 پلیسی باید انجام بدم تا برم مسابقه. اما هر دفعه از همون مسیر که میرم توی 4 فاصلم از پلیسا زیاد میشه و نمیرسن بهم و گمم میکنن. دیروز هم رفتم به 5 هم رسید اما رفتم رو میخ فرش!:19:
من هنوز با ماشین Vic مسابقه میدم.
ماشین بلک لیسای دیگه رو نمیتونم انتخاب کنم یعنی شانس ندارم :d
از سه تا مارکر دو تاشون رو میزنم که هر دوشونم چرته :d
راستی با ماشینش میشه جلوی یه پورشه مسابقه داد و برد؟ آخه توی ماشین فروشی ماشین بهتر از اون نیست سرعتش نهایتش 160 مایل هست
گرافيك Need for Speed: Most Wanted در حد Speed Pro Streetهست يا نه؟
عزیز Pro Street گند بود .
آشغال ترین بازی سال بود . من که حالم ازش بهم خورد
دستت درد نکنه باشه دارم برات [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
عند الافی! :دی
ببین اون دکمه دایره البته تو دسته حالا نمیدونم تو کیبورد کدومش اسلوموشن میکنه برا شما گذاشتن این حالتو که نزدیک رسیدینقل قول:
دیروز هم رفتم به 5 هم رسید اما رفتم رو میخ فرش
بزنی ببینی میخه بپیچی ذارپ نری رو میخ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تورو خدا غیر از این بازی بحث دیگه ای نکنین به اندازه کافی تو تایپیکش میزنن تو سر همنقل قول:
عزیز Pro Street گند بود .
باور کن من تا آخرای بازی با ماشین اون دختره بلک لیست 12 بود فک کنم Rx8 با اون مسابقه میدادم خوب ارتقا بده ماشینتو نیاز نیست عوض کنینقل قول:
راستی با ماشینش میشه جلوی یه پورشه مسابقه داد و برد؟ آخه توی ماشین فروشی ماشین بهتر از اون نیست سرعتش نهایتش 160 مایل هست
یه ماشین بیاب هندلینگ خوب داشته باشه
موفق باشی