خودتون جواب خودتون رو دادین دیگه !!نقل قول:
خودتون جواب خودتون رو دادین دیگه !!نقل قول:
واسه 4 تا مثه شما بود كه اين تشكر رو نوشتم ديگهنقل قول:
از بس خوب جواب ميدين:31:
صد بار تو همه جاي تاپيك از پارتيشن بندي گفتن ولي اين پاراگون رو من تو دو تا لپ تاپ جديد تست كردم همين پيغام رو داده ولي يكي خودشو صاحب حساب نكرد ديگه !!!!!!!!!
با سلام
در ادرسي كه در صفحه اول براي يادگيري كار با نرم افزار paragon partition manager داديد گويا مشكلي هست و من نمي تونم اين اموزش را بگيرم
آيا ادرس ديگري هست
با تشكر
اقا سلام خسته نباشید من لپ تاپ مدل CQ60-300EE را از شرکت کامپک دارم من وقتی این لپ تاپ را از تهران برام می فرستادند یک بک اپ از ان گرفته بودند ودر درایو دی من که درایو ریکاوری هستش ریخته اند اگر من خواسته باشم این فایل ریکاوری را بردارم وبعد پارتیشن بندی کنم چگونه می توانم تشکر
سلام من نرم افزار paragon partition را نصب کردم حین نصب پارتیشن ریکاوری من و درایو F را پاک کرد ومن سریع کنسل کردم وبازگشت می توانید در مورد این موضوع بنده را راهنمایی بفرمایید
من اين پُست را براي اين نوشتم که اولاً يه تشکر از نويسنده اصلي و همچنين ساير دوستاني که نظر دادند و سوال پرسيدند بکنم و ضمناً برداشت خودم رو که بعد از مطالعه 24-25 صفحه از اين مطلب پيدا کردم رو بيان کنم تا شايد يک راهنمايي هم براي بقيه دوستاني که لپ تاپ مشابه من دارن باشه (مال من hp pavilion 3510 است )
به طور کلي اگه بخواهين بي دردسر و خيلي سريع هاردتون رو پارتيشن بندي کنيد بايد بر طبق دستور دوستمون "رجيستر يوزر " عمل کنيد با ذکر اين مطلب که اولاً حداکثر دو درايو ديگه مي تونيد ايجاد کنيد که حداقل حجم درايو c شما نصف هارد خواهد بود لذا بهتره موقع ايجاد پارتيشن به کمک ديسک منيجر همون اول در هنگام زدن shrink volume مقدار پيش فرض رو که نصف هاردتون نشان داده مي شه رو بهش بدين و بعد از ايجاد يک پارتيشن سياه رنگ (آنلوکيدد unallocated) آن را به دو بخش تفسيم کنيد .به اين صورت که موقع زدن new simple volume نصف آن را ابتداً بدهيد و نصف باقي را مجدداً با همين دستور ايجاد کنيد ثانياً توجه داشته باشيد که اگر مجدداً با همين روش بخواهيد بخش ديگر از درايو c را جدا کنيد نهايتاً با ارور رو به رو مي شويد و تنها يک درايو آنلوکيدد ايجاد مي شه که قابل نمايش نيست و براي بازگرداندن آن بايد روي درايو c در همان صفحه ديسک منيجر کليک راست کرده و با انتخاب گزينه اکستندد و دنبال کردن چند صفحه دوباره اين فضاي خام رو به درايو c بازگردانيد
روش مذکور براي کساني مناسب است که هم مي خوان پارتيشن اي غير از درايو c و درايو ريکاوري داشته باشند و در عين حال براشون دو تا درايو يا 6 تا درايو ، زياد فرقي نداره و فقط مي خوان فضايي غير از درايو c براي برنامه هاشون داشته باشن در عين حال وقت يا حوصله يکي دو ساعت پارتيشن بندي با نرم افزارهاي حرفه اي رو هم ندارن
من به شخصه با توجه به اينکه ديدم خيلي ها موقع پارتيشن بندي کل ويندوزشون رفته و مجبور به ريکاوري و... شدند و همچنين نتونستم مطمئن شوم که بين اين دو سه تا برنامه حرفه اي کدوم با لپ تاپ hp سازگاري داره به سراغ فروشنده رفتم و با 5 تومن هزينه به کمک نرم افزار "Acronis disk director suite 10 " و فروشنده محترم ، باقي پارتيشن هامو هم از درايو c جدا کردم (البته من با تصور اينکه ميشه چندين درايو ايجاد کرد همون اول در shrink به جاي مقدار پيش فرض ديسک منيجر مقدار دلخواهمو داده بودم لذا درايو c ام بزرگتر از نصف بود ) در اين نرم افزار با حجم حدود 69 مگ ابتدا به کمک create partition در سمت راست پنجره برنامه از درايو c مقدار دلخواه را جدا کرده و بعد از طي چند مرحله کوتاه به فنيش مي رسيم و مجدداً باز هم همين مراحل را به تعداد درايوهاي مطلوبمان تکرار مي کنيم بعد از اتمام کار و ري استارت ويندوز قبل از بالا آمدن ويندوز صفحه داس باز مي شود و شروع به انجام مراحل ايجاد پارتيشن ها مي کنه بدون هيچ گونه سوالي از شما .فقط بايد يه ساعتي و شايد هم بيشتر بهش زمان بدين تا کارشو تموم کنه و دستگاه رو مجدداً راه اندازي کنه
حال که وارد ويندوز مي شويد درايوهاي شما آماده استفاده است (فقط توجه کنيد که هنگام ايجاد پارتيشن ها ممکن است در نيمه هاي کار به علت استند باي شدن سيستم صفحه خاموش شود و بعد از زدن يه دکمه هم صفحه سياهي رو نمايش بده شما نگران نشويد داره کارشو مي کنه بذاريد خودش کارش انجام بده و ري استارت کنه ضمناً بهتره از ابتدا دستگاه رو به برق هم متصل کرده باشيد تا يه دفعه وسط کار به مشکل نخوريد )
به هر حال مطلبي که ذکر کردم صرفاً تجربه اي بود که در هنگام ديدن پارتيشن بندي دستگاه خودم توسط فروشنده آن ، و خواندن نيمي از مطالب و سوالات دوستان و پاسخ هاي عالي دوستمان "رجيستر يوزر"در اين انجمن پيدا کردم و از اون جايي که شايد ديگه قصد چنين کاري رو نداشته باشم با هدف ثبت اين تجربه و کمکي مختصر به کساني که مشکل مشابه من رو دارن و مدل لپتاپشون شبيه به منه اين مطلب را نوشتم .
در پايان به همه دوستان توصيه مي کنم قبل از انجام هر دستورالعمل آموزشي در هر انجمني حتماً به نظرات کساني که در مورد آن آموزش مطلبي را ذکر کردند توجه بکنند و بعد از اطمينان از کار آمدي آن آموزش اقدام به اجراي دستورالعمل ها بکنند .
براي تمامي دوستان آرزوي موفقيت مي کنم . :40:
سلام . دیروز متاسفانه یک فایلی دانلود کردم که ویروس داشت و منم انتی ویروس نداشتم و حالا هم اصلا هیچ کاری نمیتونم بکنم جز این که دوباره ویندوز رو بریزم . من میخواهم این کار رو توسط دو dvd recovery انجام بدم به صورتی که لپتاپ مثل روز اولش بشه . فقط تا جایی میدونم که باید f12 رو بزنم و برم تو قسمت boot اگه میشه ادامش رو بهم بگین چون چندین گزینه میاد در مراحل بعد که تفاوتشون رو نمیدونم ...
مرسی
سلام
من طبق نظر اساتید که گفتیم عمل کردم و ریکاوری گرفته و پارتیشن درست کردم حالا چند تا سوال داشتم
1. پارتیشن درایو c نصف هاردمه راهی هست که دوباره از این یک پارتیشن جدید بوسیله خود ویندوز بهسازم
2. 10 گیگ پارتیشن برای ریکاوری می تونم این هم فرمت کنم و ازش استفاده کنم
3. اگه بخوام ویندوز ویستا جدید نصب کنم چه کار کنم منظور باید از ویندوز بکاپ بگیرم یا همون ریکاوری که گرفتم کافیه
4. من اگه بخوام ریکاوری کنم چطوری انجام باید بدم
5. ایا میشه کل هارد فرمت کرد بعد اگه بخوام فقط وینوز اولیه باشه چکار باید کرد
6. dv6 1125 تازه گرفتم
7. از یاری تون ممنون
با سلام
ويندوز اورجينال لپ تاپ سوني FW398Y مشكل دار شده بود با برنامه پاراگون پارتيشن منيجر درايور C رو فرمت كردم. بعد توسط 3 تا دي وي دي كه از ويندوز ويستا بك آپ گرفته بودم خواستم ويندوز رو برگردونم. ولي دي وي دي دوم خش ناجور افتاده بود به همين علت وسط ريكاوري ارور ميده.
حالا سوالم اينجاست؟؟؟؟ پارتيشن ريكاوري هارد لپ تاپ سرجاشه. چطوري ميتونم درايو C رو توسط اون پارتيشن ريكاوري كنم؟؟؟؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه راهي وجود داره كه من ويندوز اورجينال رو برگردونم كلي دعاتون ميكنم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
من دو تا سوال داشتم
1- سیستم من fw390 و وقتی می خوام ریکاوری بگیرم، بعد از 100% شدن DVD اول پیغام خطا می ده و DVD رو می سوزونه. چه کنم؟
2- وقتی می خوام shrink کنم از 320 گیگ فقط 99 مگ فضا می ده! آخه این به کجام میرسه؟! با partition manager هم پیغام می ده که نمیشه از داخل ویندوز تغییرات رو درایوC اعمال بشه. دیسک بوتش رو هم ندارم.