روشی هست که بشه اطلاعات کل دیسک (نه پارتیشن ها) رو خوند بدون توجه به این که چه نوع فرمت فایلی داره .. منظور خواندن فایل یا بوت سکتور نیست اطلاعات خام دیسک رو منظورم هست ..
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
روشی هست که بشه اطلاعات کل دیسک (نه پارتیشن ها) رو خوند بدون توجه به این که چه نوع فرمت فایلی داره .. منظور خواندن فایل یا بوت سکتور نیست اطلاعات خام دیسک رو منظورم هست ..
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام علی اقا خسته نباشید . یه سوالی درباره ی vc++ داشتم .
با وجود وارد کردن هدر iostream باز هم خطای error C2065: 'cout' : undeclared identifier
رو میده . اگه می شه راهنمایی کنید .
:n13::n03:
سلام
دوست عزیزمان "عــــلی" به ظاهر کمی مشغله کاری پیدا کردند و مدتی است کمتر آنلاین میشوند.
انشاا... خیر است و امیدوارم در کارهایشان موفق باشند.:n16:
پیشنهاد میکنم دوستانی که سوالاتی دارند، فعلا سوالات خود را در انجمن های مربوطه مطرح کنند، انشاا... سریعتر به جواب خواهند رسید.
آراایه دوبعدینقل قول:
ماتریس (ارای دو بعدی ) بصورت پویا چگونه در c#تعریف میشود؟
یک مفهوم آرایه ای از آرایه ها هم داریم که متاسفانه دیدم برخی این دو مفهوم را اشتباه و جابجا استفاده میکنند که کاملاً متفاوت است، مورد فوق الذکر آرایه دوبعدی است که معادل دقیق یک ماتریس ریاضی است و بازدهی بسیار خوبی در برنامه نویسی دارد.کد:int[,] arr;
arr = new int[5, 10];
علاوه بر include باید فضای نام مربوطه را import کنید.نقل قول:
سلام علی اقا خسته نباشید . یه سوالی درباره ی vc++ داشتم .
با وجود وارد کردن هدر iostream باز هم خطای error C2065: 'cout' : undeclared identifier
رو میده
موفق باشید.کد:#include <iostream>
using namespace std;
سلام دوستان ای برنامه رو کسی داره:
بازی هپ .صورت سوال اینه که Nعدد دریافت میکنیم و از یک تاNبجای مضرب های Nهپ میزاریم.باC++میخاستم.اگر لطف کنید کمک کنید ممنون میشم واسه صبح میخامش.
یاعلی
سلام دوستان
من یه کلاس ساده c++ نوشتم به اسم Vektor. کلاس اعمال ساده ریاضی روی یک بردار (vector)
تابع ضرب اسکالر (ضرب عدد در بردار که حاصلشم بردار هست) رو اینجوری نوشتم:
(Vektor Vektor :: operator * (int s
}
;Vektor temp
;temp.x = x * s
;temp.y = y * s
;temp.z = z * s
;return temp
{
و تو تابع main رو این خط ارور میگیره:
;Vektor z=2*y
میگه که y ضربدر 2 تعریف شده تابعش، ولی 2 ضربدر y تعریف نشده....که y خودش یک شی از کلاس Vektor هست
میشه بگید چه راه حلی هست اینجور مواقع ؟؟ممنون از همگی دوستان
سلام دوستان من میخام خروجی exe از برنامه ویژوال استدیو بگیرم باید چیکار کنم فقط سریع چون اصن وقت ندارم
سلام دوستان
برای نوشتن یه برنامه ساده در کنسول اپلیکیشن #C
این ارور میاد
Error 1 Program 'c:\Users\Mehran\Documents\Visual Studio 2012\Projects\ConsoleApplication1\ConsoleApplicati on1\obj\Debug\ConsoleApplication1.exe' does not contain a static 'Main' method suitable for an entry point c:\users\mehran\documents\visual studio 2012\Projects\ConsoleApplication1\ConsoleApplicati on1\CSC ConsoleApplication1
برای چی هستش ؟؟
با تشکر
فک کنم از منوی Build باید Build Applicaton رو بزنی :n16:نقل قول:
دوستان مشکل exe را حل کردم فقط یه کتابخانه میخام تعریف کنم نمیدونم از کجا باید اضافه کنم
بعد از کامپایل کردن چطور مقدار یک تابع را در هر مرحله مشاهده کنیم در PGI Visual studio fortran ؟؟؟