بله . بالای 90 سی سی می خوادنقل قول:
Printable View
بله . بالای 90 سی سی می خوادنقل قول:
نقل قول:
ولي پليس زياد گير به اين جور موتورا نميده !
البته طبق آئین نامه راهنمایی ایران ، هر نوع وسیله نقلیه موتوری گواهینامه می خواد و این قانونش هم مورخ ماقبل دایناسورهاست ! چون در مورد موتورسیکلت های برقی که بالای 160 کیلومتر در ساعت سرعت دارند و موارد دیگر توضیحی نداره . ولی از دید قانونی حتی رانندگی با دوچرخه در گذرهای خیابان های عریض تر از 8 متر نیاز به گواهینامه داره . البته این گواهینامه ها ربطی به گواهینامه حرفه ای سازمان تربیت بدنی و فدراسیون اتومبیلرانی و ... نداره .نقل قول:
ولی خب متاسفانه کسی قانون رو رعایت نمی کنه و پلیس هم کاری نداره .
سلام به همگي
توي ايران از اين موتور هاي طرح هارلي ديويدسون چه مارك هايي پيدا ميشه؟
كدومش بهتره
كيفيتشون چه جوره؟
قيمتشون چنده؟
ممنون
:19:
سلام دوستان من دو و نیم تا سه تومن پول دارم نمی دونم چی بخرم آپاچی 160 یا پالس 180 یا 200 نمیدونم.کمک کنید دیوونه شدم از بس که هر کی یه چیزی گفت.البته تعصبی رو پالس یا آپاچی ندارم .تو بازار میگن این دو تا بهتر از چینی ها هستن.منو راهنمایی کنید.در ضمن از موتور چینی متنفرم موتور دست دوم هم دوست ندارم.اهل گاز دادن هم هستم.
چندتایی 150 سی-سی هستند که شتاب پایین و انجین ساده ای دارند . تنها مدل مرغوب مال باجاج اونجر هست که همون کاپی "کاوازاکی الیمینیتور" ژاپنه . با تفاوت هایی ، البته . چون المینیتور 125 سی-سی هست و نهایت سرعتش 90-100 می رسه ولی این تا 115 -120 کیلومتر .نقل قول:
انجینش از کاوازاکی بهتره ! با روغن هم خنک می شه و قیمتش بین 2170 تا 2300 هزارتومان متغیر هست ! با کارت سوخت و بیمه و مخلفات :31: حدود 2500 هزار
نکته : تو حجم زیر 250 سی سی در این تی -هارلی- چیز بدرد بخوری پیدا نمی شه . موتور سنگینه و نیاز به توان بالا داره . نهایت اسب بخار موتوری که معرفی کردم 17.89 اسب بخاره در مقایسه با 100 ها اسب بخار هارلی های امریکایی خب خیلی کم داره !
پولسار200 یا مشابهش ، پالس تو رنکینگ بایکز امتیاز بسیار پایینی کسب کرده و نهایت سرعتش به 130 کیلومتر - در اصل ما تا 128 تا بیشتر نتونستیم باهاش تو سطح اتوبان افقی بریم - هست که معمولا از سرعت 90 به بعدش بسیار کند پر می شه و شتاب ناچیزی داره در این دنده ! آپاچی ظاهرا بهتره و حجمشم کمتره . ولی من موتور ژاپنی دست دوم - کلاس ریس رو پیشنهاد می کنم . همونایی که دست اولشون 8 میلیون تومانه . اگر سالم باشه و راه بره بنظرم بشه تو 3-4 تومان پیدا رد . بخصوص با شایعه تردد مجاز 250 سی سی اینا یکم خوش قیمتتر شدن.نقل قول:
نقل قول:
ممنون رفيق
من بيشتر با اونايي حال ميكنم كه باك و فرمونش اومده بالا و صندليش رفته پايين
يه چيزي تو مايه هاي اين تكرو 200 سي سي كه به نظر من خيلي خوشكله
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه از اينا باشه بهتره
در مورد باجاج هم بايد بگم ازش متنفرم.....حاظرم موتور بدرد نخور ايراني سوار بشم ولي باجاج سوار نشم
خودت نگاه كن.....مثلا اومده شبيه هارلي ديويدسون درست كنه ولي چي ساخته [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من كه اصلا از باجاج خوشم نمياد
حالا بگو كدوم شبيه ديويدسونه......اون باجاج يا اون تكرو؟
اينم Harley-Davidson FXDL
يا اين Harley-Davidson XL 883L
های دوربارهنقل قول:
خب بله اون تیپ "هارلی" کاوازاکی کلا همین شکله . دلیلشم اینکه هارلی یک موتور تو کلاس "کروزر" هست پس با فرمون و چارشاخی که داره شما تو ترافیک شهر تهران مچ و بازوی دستت از کار می افته !
این موتور رو برای ترافیک هم می شه استفاده کرد . اون تکرو 200 رو من یکبار دیدمش بقول جوونا ، جواته و بجز موتور V شکل دو قلو همه چیزش شبیه به هارلی دهه 90 هست . اما دوستانی می گفتند بشدت موتور "لش" ایه و فقط ظاهر داره . مثل موتور "وینر" چینی که حداکثر سرعتش به 95 کیلومتر می رسه ولی 200 سی سی مصرف داره و شبیه به موتورهای کیپس ساخته شده .
بگذریم از اینکه وینر دور موتورش بقدری نامنظمه که ممکنه وسط سواری کردن ، خاموش بشه .
بهرحال میل شماست . موتوری طرح هارلی با توجه به آسفالت معیوب و ترافیک زیاد تهران موجودیست عذاب آور . .
دیگه همینا رو بلد بودم ، بلخشید . :31:
ببخشيد چيه رفيق.....من ممنونم.....نقل قول:
اصلا من با ايناش كار ندارم كه ترافيكه و موتور لش ميزنه........فقط كار بكنه.......اما مسئله خيلي خيلي مهم اينجاست كه""جواته""!
پس بازم بايد باشم تو كف و فعلا بگردم دنبال موتور خوب
ممنون
(ولي خداييش ببين خارجيها چي سوار ميشن.....ما چي سوار ميشيم)
جووناي اونا با هارلي حال ميكنن جووناي ما با شهاب 125 سي سي:31:
هاینقل قول:
در مورد اینکه نوشتید "بچه های خارجی " ، عرض کنم که بنده امریکا بودم . گروه هل-انجلز که معروفند به گنگسترهای هارلی دیویسان رو هم دیدم . موتورهاشون بین 30 تا 50 هزار دلار قیمت داره . فکر نم کنم یک جوون بتونه و حتی بخواد این مبلغ رو هزینه کنه . در حالیکه بهترین مدل دست دوم های هایابوسا رو می شه زیر 13-4 هزار تا تو سایتهای حراجی پیدا کرد . و اتومبیل بقدری زیاده که شرکتای داخلی دارند ورشکست می شند و از طرفی مصرف بنزین هارلی بسیار زیاده . اونم وقتیکه هر لیتر بنزین تو کالیفورنیا به 5 دلار هم می رسه !
هارلی بقول امریکایی ها یکجور "لایف استایل " هست تا موتورسیکلت . ابهت و شمایلش جذابه و قدرت و خستگی ناپذیریش . این هارلی هایی که شما بالاتر عکساشونو گذاشتید مدل 2008-9 هستند که نهایت سرعتشون به 260 کیلومتر می رسه