-
جو واب می خوام
با سلام یکی بیاد مشکل من را با این سرویس پک 3 لعنتی حل کنه.
از وقتی نصب شده نه تمی را می خونه واگر آن تم را انتخاب کنیم تم بی خود ی سفید رنگ را نشان می دهد.
وقتی با
nLite
هم نصب می کنی هیچ کدی به آن نمی خورد.
راستی
9vin
جان
اگر می تونی بگو چگونه روی ان عکس نصب 37 دقبقه ی ویندوز نوشتی.
راستی وقتی من سی دی ویندوز ایکس پی با سرویس پک 3 را گرفتم از شرکت پر نیان بود
و حجمش 332 مگا بایت بود. ویندوزی که می خواهم سرویس پک سه را به آن بچسبانم
King 2007
است.
ان پوشه هایی را حذف کرده است مانند همین پوشه ای مه برای نصب سریع ویندو ز گذاشتی که توش آن فایل
CAB
بود.:21::21::21::21::21::21::21::21::21::21::21 ::21::21::21::21::21::21::21::21::21::21::21:
-
با سلام فكر كنم منظورت از عكس موقع نصب 37 دقيقه است تو فايلاي winntbba.dll و winntbbu.dll وجود داره كه با رستوريتور ميتوني عوض كني
-
هر چي پست ادامه ميدم حذف ميشه بابا ادامه بديد ديگه
منم درسام داره شروع ميشه (يعني شده داره سخت ميشه)
پس تا هستيم ادامه بديد
-
سلام به همه ی دوستان ببخشید که یه مدت نبودم بد جور گرفتار بودم اما فعلا یه خورده آزادی دارم
من از بابت درسا مشکلی ندارم چون هرچه قدر هم سخت باشن بازم برای من غمی نیستن (آخه امدادهای غیبی واسه ی همین موقع هاست دیگه)
من میخام یه ویندوزی درست کنم عین ویستا حتی اگه بتونم میخام محیط نصبش هم شبیه ویستا بشم
میخام از فایلهای خود ویستا استفاده کنم اگه کسی تا حالا این کارو کرده یه ندایی بده
-
یه چیز تو مایه های windows xp service pack 2 with vista interface???(یادم نیشت شایدم سرویس پک 3بود)
حسین جون اینی که تو میخوای بسازی نمونش تو بازار هست.
حالا خودت میدونی!!! اینم بگم ویندوزی که خودت بسازی یه چیز دیگش
در ضمن سعی کن از جدید ترین ویندوز یعنی با update های به روز xp2008 sp2 این کارو بکنی که ارزش وقت گزاشتنو داشته باشه
-
سلام مي خواستم بدونم چه جوري ميشه يه تم و اضافه كرد تو يه فايلي بود ها اما يادم نمياد سرچ هم زدم پيرا نكردم
و اينكه من چه جوري ميتونم ظاهر XP رو vista كنم
منووون:10:
-
با استفاده از nlite میتونید آموزشش هست سرچ بزن ÷یدا میکنی تو همین تا÷یک
-
با nlite نمي خوام
مي خواستم بدونم كجا هست !:13:
-
با سلام اگه با nlite تم رو بندازین به فولدر تو i386 درست میکنه که مثل فایلای ویندوزه(البته فایلای توش)ببینید چطوره
-
مي دونم مي خواستم بدونم تو كدوم فايل dll مي ذاره
:46: