مشکل از تاریخ بود.کردمش 2007 درست شد . ولی حالا هی وسط بازی گیر های کوچولو میکنه مثلا یه پنج شیش ثانیه . اینم سیستمم :
VGA 9400 512
Ram 2 GIG
CPU 2.2 دو هسته ای
سیستمم که براش کم نیست ؟ ولی خودمونیم چقدر باحاله
Printable View
مشکل از تاریخ بود.کردمش 2007 درست شد . ولی حالا هی وسط بازی گیر های کوچولو میکنه مثلا یه پنج شیش ثانیه . اینم سیستمم :
VGA 9400 512
Ram 2 GIG
CPU 2.2 دو هسته ای
سیستمم که براش کم نیست ؟ ولی خودمونیم چقدر باحاله
نقل قول:
......................................
ای بابا جونم پست های قبلی خوب بخون.......
.................................................. .........
تاریخ سیستم به سال 2007 برگرده دیگه این پیغام داده نمیشه .این پیغام به این دلیل میاد که لایو گیم مایکروسافت که همراه این بازی هستش با کد های سال 2007 کار می کنه و با چک کردن یاعت و تاریخ سیستم شما می فهمه که الان در سال 2009 هستیم دیگه بازی رو اجرا نمی کنه ..اما اگه تاریخ رو با سال 2007 برگردونی اون نمی تونه تشخیص بده و بازی رو راحت اجرا می کنه .......
نقل قول:
.................................
قبل از اینکه وارد اون قسمت از قطار بشی محماتت رو پر بکن و تعداد لازم هم نارنجک بردار. ( اونجا به اندازه کافی مهمات داره که برداری )......... باید با تیر اونو از پا در بیاری ........... سعی کن به سرش تیر بزنی چون لباسش یه کم حکم ضد گلوله رو داره .بعد به دووم دستور حمله رو بده و سعی کن خودت بری یه جای مناسب و پناه بگیری .مواظب اون خفاش ها هم باش .اگه تو جای تاریک گیرت بیان دخلت اومده.در کل من با 4 تا نارنجک .660 تا تیر اسلحه خودم و 500 تا تیر اسلحه دوم و با کمک دووم تونستم از پا درش بیارم .یه بار هم نفهمیدم چی کار کردم ولی تونستن برم پشت اون تیر بار و به مدت 10 ثانیه بستمش به رگبار که مرد البته بعدش خفاش ها هم اومدن سراغم منتها چون من زود تر اونو کشته بودم ( یه 2 ثانیه ای ) بازی تموم شد و دموی پایان بازی رو نشون داد .........
راستی کسی خبری از فیلمی که قرار بود از روی این بازی ساخته بشه نداره .........من تو اینتر نت دیدم که قرار برای سال 2009 بیاد .کمپانی new line cinema زیر نظر برادران وارنر هم سازنده این فیلم هستش پس چی شده .نکنه کنسلش کردن .......؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام . اقا من اینجا گیر کردم این قوله رو چجوری بکشم هرچقدر تیر میزنم نمیمیره از اون نارنجکای زنجیر دارم که میندازم بهش نمیخوره چطوری بکشمش ؟
نقل قول:
شما باید سریع فرار کنید و برید جلوی در روبرو و اونجا وایسی تا این غول بیاد بعد با یه پرش جا خالی بدی تا غوله محکم بخوره تو در و در بشکنه. یک یا دو در دیگه هم که این جوری بشکنی میری بیرون توی فضای ازاد. اونجا با اصلحه که جای کلت بر داشتی می گیری روش تا از لیزر از ماهواره از هوا بخوره تو سرش. دوبار این کارو کنی میمیره.
........................................نقل قول:
سمت راست یه مقدار جلو تر یک در هست ...................که باید از انجا فرار کنی ............بعد راهرو ها رو ادامه بده تا به بقیه درها برسی ........ وقتی رسیدی کنار هر در واستا و به سمت هیولا ( بازرکور) شلیک کن تا متوجه تو بشه ...وقتی به سمت شرع به دویدن کرد زار خوب نزدیک بشه بعد با دوبار زدن کلید چپ یا راست جا خالی بده تا اون به در برخورد کنه و در بشکنه ..بعد از در برو به راهروی بعدی ...............همین طوری تا به فضای باز برسی طوری که بتونی آسمون رو بینی...بعد با یک سلاح مخصوص اون رو با لیزر هدف گیری می کنی و از طریق ماهواره به سمت هیولا با لیزر شلیک می کنن.............در طول بازی سه بار با این هولا که اسمش بازرکور هست و موجودی کور می باشه که فقط از طریق بویایی و صدا به دنبال هدف هاش هرکت می کنه برخورد می کنی که بار دوم و سوم سخت تر میشه.............بار دوم تو یه گلخونه می بینیش که باید کاری کنه که به ستون های گلخونه برخورد کنه تا شیشه ها بشکنن و بتونی دوباره با لیزر هدف گیریش کنی در ضمن یه ستون مخصوص هست که فقط به وسیله اون شکسته میشه و با افتادن اون ستون یک قسمت از دیوار خراب میشه و گاز ار اونجا به صورت شعله ور بیرون میاد ( وقتی وارد گلخونه بشی سمت چپ دو تا ستون آخر ) .بعد از اینکه بازرکور رو در گلخونه بکشی ..انتهای گلخونه یه دستگیره هست که جریان گار رو قطع می کنه .....بار سوم هم تو مرحله آخر هست که رو قطار که باید به سمت واگن بار در آخر قطار بکشونیش و بعد خودت سریع از واگن خارج شی و یک دکمه سبز رنگ رو در سمت چپ خودت پیدا کنی و سریع بزنی تا واگن جدا بشه و از ریل خارج بشه .......
ممنون از هردوتون ردش کردم الان اینجا گیر کردم اصلا هیچ پیکنیکی چیزی نیست که روشن کنمو جلو برم هر بارم که میرم خفاشا منو میکشن اون تیر اندازم که پشت دستگاه نشتسته نمیشه کشت تمام مهماتمو صرفش کردم ولی نشد . تازه با این که اینجا چک پوینت داره وقتی از بازی برم بیرون از اونجا نمیاد . دو تا چک پوینت قبل تر میاد . اینم عکسش :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در همون حالی که به ماشین تکیه دادین, ماشین رو به سمت جلو هل بدین تا جایی که ممکن باشه. بعد مسیرتون رو ادامه بدین.نقل قول:
.................نقل قول:
در همون حالت که پشت ماشین قرار گرفتی با زدن کلید E ماشین رو تا جای ممکن به جلو هل بده ........بعدش سعی کن سریع بری و داخل ساختمون بشی .و از در کناری سمت راست با پرتاب یه نارنجک به داخل اتاق تیر انداز هارو بکشی .نارنجک هم کنار راهرو هست می تونی پیدا کنی .........بعدش باید بری کوچه کناری همون ساختمون .منتها یادت باشه که تو رهروی همون ساختمون یه جایی هست که باید از اونجا به یه پیک نیک شلیک کنی تا کوچه برات روشن بشه ........
موفق باشی .سوالی داشتی بپرس......