sandisk: 50000نقل قول:
ولي الان ديگه فكر نكنم با اين قيمت پيدا كني....:13:
Printable View
sandisk: 50000نقل قول:
ولي الان ديگه فكر نكنم با اين قيمت پيدا كني....:13:
یعنی چی گرون شده ؟؟نقل قول:
عجب بابا یک هفته بیشتر نیست که گرفتی
چطور تو این یه هفته گرون شد
در ضمن من 2 گیگ 10000 تومن قیمت دارم با مارک Transcend
سلام دوستان
من امروز یه 6120 با گارانتی نیا از کرج خریدم به قیمت 247000 تومان
مال مجارستانه
متاسفانه باید طی چند روز آینده مزاحمت های ما رو تحمل کنید
سلام دوستان
من قبلا با كابل usb 6120 كار ميكردم و كانكت مي شد و با pc suite به خوبي كار ميكرد ولي بعد از نصب جديدترين نسخه آن يعني 6.86 و تاييد نصب برنامه mms... توسط اين ورژن جديد بعد از يكبار جدا كردن و وصل كردن گوشي ديگه هركاري كردم گوشي را نشناخت و بدتر اينكه حتي usb را هم نميشناسه و وقتي گوشي را به كابل وصل ميكني هيچ عكس العملي نشون نميده و عين اينكه اصلا ارتباطي نيست . گوشي را هم فرمت كردم با 7370 و 7780 و فرمت4 كليده ولي فايده اي نداشت از دوستان خواهش مي كنم كمكم كنيد خيلي حياتي شده آيا گوشي عيب پيدا كرده ؟؟ چون از كابل و پورت usb سيستمم مطمئن هستم و mp3 را به خوبي ميشناسه... لطفا راهنمايي بفرماييد...
سلام دوستان
من قبلا با كابل usb 6120 كار ميكردم و كانكت مي شد و با pc suite به خوبي كار ميكرد ولي بعد از نصب جديدترين نسخه آن يعني 6.86 و تاييد نصب برنامه mms... توسط اين ورژن جديد بعد از يكبار جدا كردن و وصل كردن گوشي ديگه هركاري كردم گوشي را نشناخت و بدتر اينكه حتي usb را هم نميشناسه و وقتي گوشي را به كابل وصل ميكني هيچ عكس العملي نشون نميده و عين اينكه اصلا ارتباطي نيست . گوشي را هم فرمت كردم با 7370 و 7780 و فرمت4 كليده ولي فايده اي نداشت از دوستان خواهش مي كنم كمكم كنيد خيلي حياتي شده آيا گوشي عيب پيدا كرده ؟؟ چون از كابل و پورت usb سيستمم مطمئن هستم و mp3 را به خوبي ميشناسه... لطفا راهنمايي بفرماييد...
چه جوري ميشه شارژ باتري رو به صورت درصدي مشاهده كرد؟
گوشيم هم 6120 هست.
با تشكر
شما موتونی با استفاده از برنامه Netinfo به تمامی قسمتهای نرم افزاری گوشیت دسترسی داشته باشی .... ازجمله همین میزان شارژ گوشی به صورت درصدی نشون میده
خوي ميشه اين نرم افزار رو بزاريد؟
NetInfo 6.5.515
کد:http://www.4shared.com/file/48350929/ec10de9f/NetInfo_65515.html?s=1
اين كه فايل exe هست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]