چه وضعی ؟ من درست متوجه نشدم ....آخه شما ببینید یه سری جاهای دور قبول شدن و نمی رن جاشون خالی می مونه .... پس به احتمال زیاد تکمیل ظرفیت هست
Printable View
چه وضعی ؟ من درست متوجه نشدم ....آخه شما ببینید یه سری جاهای دور قبول شدن و نمی رن جاشون خالی می مونه .... پس به احتمال زیاد تکمیل ظرفیت هست
اولش گفتن تکمیل داریم بعد گفتن نداریم بعد دوباره گفتن داریم آخرشم اعلام نکردننقل قول:
salam USAMA BIN LADEN
be toplk kardani be karshenasi khosh omad
age soale khasti dashti az bacheha bepors
khoshomadi
دید 7 جان چرا فارسی تایپ نمی کنی ؟
سلام دوستان ،من به اون صورت تو P30 فعالیت ندارم و بیشتر خواننده ام ولی چون دیدم اینجا بحثه K2K داغه گفتم یه نظری هم من بدم.:27:خداییش خیلی کنکوره بی درو پیکریه این کاردانی به کارشناسی.ما که پارسال بیچاره شدیم ، مخصوصا با اون سوالای غیر استاندارد.ولی بالاخره پشت سر گذاشتیمش. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] در مورد منابع ، نحوه مطالعه و ضریب دروس و رتبه و تراز و ... - البته تو رشته کامپیوتر - هر کی سوالی داشت در خدمتیم.
راستی یه انجمنی هست که به طور اختصاصی در مورد کاردانی به کارشناسی فعالیت می کنه.ولی مثل اینکه اینجا لینک دادن به سایتای دیگه خلافه قوانینه.پس منم به قوانین احترام می زارم.:10:
نقل قول:
sorryاز اين به بعد حتما فارسي تايپ مي كنم
براي ماشین الكتریكی 1 چه كتابي بخونيم؟
ممنون دوست خوب ... به گفته دیانلای عزیز منابع را باید در تاپیک در خواست منابع سوال کنید ... سرچ می کنم و نتیجه شو براتون اونجا میزارم .... موفق باشید
دوستان يكسري اطلاعات در مورد رشته كنترل ابزار دقيق ميخوام و منابع اون در كنكور
نقل قول:نقل قول:
دوستان عزیز متاسفانه تا الان نتونستم براتون اطلاعاتی پیدا کنم ... لطفا درخواستتون را در تاپیک زیر مطرح کنید ، بازم سعی می کنم اطلاعاتی در مورد سوالتون کسب کنم .... طبق قوانین جدید منابع را باید در تاپیک مربوط به خودش در خواست کرد که منبعی بشه برای کسایی که بعدا مراجعه می کنند ... موفق باشید
معرفی منابــع و نمونه ســوالات آزمونــها در مقاطــع مخـتلف
:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=48731
برو اینجا مطرح کن:::نقل قول:
براي ماشین الكتریكی 1 چه كتابي بخونيم؟
کد:http://www.imenafza.net/showthread.php?p=207