ممنون دوست عزيز ولي مطميني؟نقل قول:
آخه با توجه به پست بالا نوشته گرافيك 256 ميخواد ولي واسه من 512 هست...
در مورد سي پي يو نميدونم... حرف شما متين....
Printable View
ممنون دوست عزيز ولي مطميني؟نقل قول:
آخه با توجه به پست بالا نوشته گرافيك 256 ميخواد ولي واسه من 512 هست...
در مورد سي پي يو نميدونم... حرف شما متين....
دیگه نمیدونم نت کی باید منتظر بمونم چون واقعا بی صبرانه منتظر این بازی بسیار زیبا با گیم پلی عالی هستم.امیدوام بازی Assassin's Creed روی PC بازی خوبی از آب در بیاد با توجه به اینکه 4 تا مرحله هم اضافه شده و چند تا جزئیات و حرکات فرعی هم تو نسخه ی PC اضافه شده باید گفت نسخه ی PC نسبت به نسخه های 2 کنسول قبل ممکنه برتری داشته باشه البته نمیشه اظهار نظر کرد و باید تا اومدن بازی صبر کنیم.
راستی دوستان به نظر شما 2 گیگ رم با باس 1066 با یه سی پی یوی 4 هسته ای و یه گرافیک 3870X2 (بزودی وارد بازار میشه)میتونه اینو تو VERY HIGH اجرا کنه؟
salam , to bazi bayad 9 nafar ro bekoshi ke ba marhale akhar jaman mishe 10 marhale , marhale fari ham nadare mesle oblivion, yani aslan marhaleye fari nadare :D zaman bazi ham na ziad bolande na ziad kotah. kollan bazie khobie :)نقل قول:
این سیستم بازی AC را می خورهنقل قول:
آقا بازی دیلی نشد؟همون 6 فروردینه هنوز؟
افتاد واسه 28مارچنقل قول:
مگه به 8 اوریل نرفت؟؟؟نقل قول:
دوست عزیز انتشار در کشورهای مختلف متفاوت هستش مثلا برای آمریکا 8 آوریل برای اروپا و دیگر نواحی 28 مارس میاد چون اون کشورها قانون کپی رایت دارن به صورت منظم و به ترتیب هستش یعنی از کشورهای دیگه شروع میکنن به انتشارش بعد به مرکز ساخت بازیها یعنی آمریکا منتشر میکنن ولی چون تو ایران قانون کپی رایت نیست تو 28 مارس که برای اروپا اومد فورا تورنتش رو تو سایت میزارن و شرکتهای ایرانی دانلود کرده و کرک کرده و ..... . پخش میکنن.نقل قول:
موفق و سربلند باشید.:5:
ببخشيد پسر خالم سيستمش اينه مي خوره به بازي دقيق بگين جلوش ضايع نشم.
v300gt georce 512
ram1 gig
cpu 3\4
pentium 5lpe
پنتيومو مطمئن نيستم.
اگه منظورت 7300gt هست که فکر نکنم با تنظیمات بالا اجرا بشه .
ممکنه با تنظیمات پایین بتونی اجرا کنی .