با امدن شاهوند انجمن نرم افزار مرتب شده . بهش خسته نباشيد ميگم .
در مورد نقد هم من نظر نميدم . همينطور كه هستي خوبي دوست من .
موفق باشي .
بهروز
Printable View
با امدن شاهوند انجمن نرم افزار مرتب شده . بهش خسته نباشيد ميگم .
در مورد نقد هم من نظر نميدم . همينطور كه هستي خوبي دوست من .
موفق باشي .
بهروز
من نه می دونستم چنین تاپیک هست دوست عزیز Shahvand اینجارو معرفی
من که از کار تمامی مدیر ها راضی هستم
به خصوص جایی که با ون سروکار بیشتری دارم بخش نرم افزار
دوستان راحت باشند.اين تايپيك محلي است براي نظرات انتقادي شما(بار نقد اشتباهات بيشتر است) و كسي كه مشكلات طرف مقابل را ميگويد(هر چه قدر هم نظر شخصي خودش باشد) يعني به او علاقه دارد و خوبي و اصلاحش را ميخواهد.
پس لبه شمشير را تيزتر كنيد مطمئن باشيد شاهوند و ساير عزيزاني كه ميزبان اين تايپيك ميشوند ناراحت نميشوند.
من هم بااین نظر مافق هستمنقل قول:
جلال جان یکی از کاربرانیه که من زیاد میبینمش (البته بصورت مجازی!)
تو بخش نرم افزار کارش عالیه!
نقد: (اگه کار خودش باشه) تاپیکهای زیادی رو مهم کرده که البته تازگیها دوتاشونو از مهم بودن درآورده.
سئوال از خودش: اون کسی که تو آواتارته کجاییه؟
قبلا با اسم دیگه ای فعالیت میکردین؟(_: نه>که هیچی/_:آره>چه اسمی؟)
موفق باشین!
فقط ميتونم بگم كار درسته و انجمن به كسايي مثل جلال نياز داره .:11:
:10:
بله تا حدودی ولی ایشون یه نفر بیشتر نیست! اگه مدیر بخش نرم افزار یک کم بیشتر سر بزنن بهتر هم می شه!منظورم اشکان خانهنقل قول:
اما
شاهوند عزیز سلام!
من تقریبا بخش اصلی فعالیتم بخش نرم افزاره! در این بخش فقط vtnو شاهوند . hamiltonجان رو فعال دیدم!
واقعا فعالیتشون خوبه به شرط این که ادامه بدن
ولی شاهوند جون یه سوال
توی بخش کرک و سریال تایپیکی بود به نام سایت های کرک و سریال که حذف شد به نظر من جای این تایپیک خالیه ولی خودت سایت هایی رو بذار که سالمند و مطمئنی که سالمن تا دوستان قبل از درخواست اونجاها رو یه نیگا بندارن و بعد قفلش کن!
بعضی تایپیک های بخش نرم افزار به یکهرس حسابی نیاز داره که بهتره پست های تشکر الکی و پست های بیهوده حذف بشه اگه کمر همت ببندی و پست های غیر مفید رو حذف کنین همه ممنون می شن البته فقط تایپیک هایی که از اهمیت بیشتری برخوردارن اگر هم نمی تونین لا اقل یک فهرست از موضوعات مهمش رو بذار صفحه ی اول
با سپاس از دوست خوبمون
ولی اگر یک کم خودتو معرفی کنی بد نیستا!
سلام
نوشته اي اندر نقد جلال شاهوند:
پسر گل علاقه مند به دختران چشم بادامي يا مدير ناظم انجمن نرم افزار:20:
اولين چيزي كه من در مورد جلال جان به ذهنم مي رسه برقراري نظم بسيار خوب در انجمن نرم افزار (معرفي/درخواست) هست. واقعا كه مدير ناظمه. با وجود ايشون بخش نرم افزار دلپذيره و همه چي سر جاي خودشه كه واقعا مساله مهميه.
نكته بعدي اينه كه پستهاي ارزشمندي داره. نرم افزارهاي مفيدي رو معرفي مي كنه و توضيحات پيرامونش رو هم ميده. فقط اگه در كنار توضيح انگليسي كه ميزاره توضيحي هرچند كوتاه به فارسي هم (مخصوصا در مورد نرم افزارهاي كمتر آشنا) بده خيلي باحال ميشه.
نكته بعدي اينه كه لينكهاي نرم افزارهايي كه جلال جان معرفي مي كنن از رپيدشيره. خب همه به قدرت سرور رپيدشير اعتقاد داريم ولي نكته اي كه هست اينه كه خيلي ها واقعا از اينكه لينك مستقيم رو ندارن از رپيدشير متنفرن! ولي اين مشكل هم با وجود يك دوست ديگه حل شده. او كيست؟ جناب WooKMaN عزيز. خب در همين راستا من به يك سري سوالات زنجيره اي رسيدم:
1- اگر رپيدشير نبود، شاهوند چي كار مي كرد؟
2- اگر شاهوند نبود، WooKMaN چي كار مي كرد؟
3- اگر WooKMaN نبود، ما چي كار مي كرديم؟
4- اگر ما نبوديم، مديران چي كار مي كردن؟
5- اگر مديران نبودن، p30world چي كار مي كرد؟
6- اگر p30world نبود، رپيدشير چي كار مي كرد؟
7- GO TO LINE 1:31:
خب پس از اين مطلب طنز بايد بگم واقعا وجود افرادي مثل جلال جان يك نعمت براي همه كاربران p30 هست.
اميدوارم جلال جان هر لحظه ات بهتر از قبل باشه. مواظب خودت باش. اسفند هم براي خودت دود كن. چرا كه خيلي ارزشمندي.
با تشكر:10:
منم از کارهای اینشون خیلی راضیم.
همیشه میبینم خیلی خوب به بچه ها همکاری و کمک میکنه.
امیدوارم همیشه موفق و سربلند بمونه.
نقل قول:خوب تا جایی که بتونم دریغ نمیکنم . همه مدل درخواست میشه و یک نفری هم نمیتونم همرو جواب بدم... خود شما یعنی همه درخواست های موسیقی رو جواب میدی :46:نقل قول:
این دیگه دست من نیست اگه بود حتما دلیلش رو هم میذاشتمنقل قول:
پدرام جان مگه می خوای سر ببری:31:نقل قول:
اینی که تو آواتارمه نمیدونم والا فکر میکنم آسیای شرقی :31:نقل قول:
قبلا با همین نام کاربری بودم
نقل قول:
در مورد تاپیک سایتهای کرک و سریال چون اکثر سایتها بهتر بگم غیر مجاز و تروجان هم داشت از ادامه دادن منصرف شدیم و فرستادیمش اون دنیا .:27:
بله کار هرس بقول خودتون رو به اشکان خان دوباره پیشنهاد دادم اما فکر میکنم ایشون خیلی سرشون شلوغه و تاپیکهای این مدلی خیلی زیاد هستن و احتیاج به وقت زیاد داره که حتما انجام میشه البته با کمک شما دوستان