درسته اشتباه تایپی شد یک کمی سریع تایپ می کنم منظورم 6850 بودنقل قول:
Printable View
درسته اشتباه تایپی شد یک کمی سریع تایپ می کنم منظورم 6850 بودنقل قول:
سلام.این پردازنده با بودجه حدود 100 تومن خوبه؟
Intel Core 2 Duo E4500 - 2.2GHz
خوبه ولی قیمتش فکر کنم 10 تومن گرونتره
سلام به همه دوستان و اساتید
من یه مادربورد گیگا GA-965P-S3 rev.1.0 دارم و یه سی پی یو 3.2 فول روشه میخوام CPU رو عوض کنم رفتم تو سایته گیگا ببینم مادربوردم چی ساپورت میکنه. خودم فکر می کنم Intel Core 2 Duo E8400 - 3.0GHz - 45 nm رو بگیرم از همه نظر خوبه فقط یه مشکلی دارم : مادربورد من برای این CPU زده با بایوس ورژن F13i ساپورت میکنه ولی زیرش تو پرانتز نوشته (by Overclocking) این یعنی چی ؟ یعنی باید اورکلاک بشه تا ساپورت کنه ؟ من نفهمیدم .
راستی اگه لطف کنید اینم بگین این CPU که من انتخاب کردم چه جوریاست ؟ خوبه ؟ اینم بگم که من فقط برای گیم می خوام ...
اینم لینکه CPU Support List مادربوردم :
کد:http://www.gigabyte.com.tw/Support/Motherboard/CPUSupport_Model.aspx?ProductID=2321
دوست عزیز مادربورد شما ، یا بهتر بگم چیپست NB مادربورد شما تا fsb 1066 رو ساپورت میکنه ! خود کمپانی سازنده هم این رو متذکر شده !نقل قول:
اینجا :
کد:http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Spec.aspx?ClassValue=Motherboard&ProductID=2321&ProductName=GA-965P-S3
حالا cpu یی مثل Core™ 2 Duo E8400 با فرکانس fsb 1333 کار میکنه ! خب این بیانگر اینه که این fsb روی کاغذ خارج از محدوده توانایی مادربورد شماست .
ولی از اونجا که NB های ساخت کمپانی اینتل همیشه قابلیت خیلی خوبی در تحمل FSB های خیلی بالاتر از مقدار نامیشون داشتن ، میشه اونها رو برای کار کردن با
فرکانس های FSB بالاتر به دادن ولتاژ مختصر بیشتری به چیپست پل شمالی ، OPTIMZE کرد .
منظور از Over clocking هم تو این مبحث همون اورکلاکینک fsb هست ، نه اورکلاکینگ CPU !!
از اونجا که این پردازنده ، قابلیت اورکلاکینگ بسیار خوبی داره ، و برای بالا بردن فرکانس CPU شما احتیاج به افزایش فرکانس FSB دارید ، و این فرکانس در این مادربورد در
صورت استفاده از این CPU به اندازه کافی OC شده ، به شما پیشنهاد میکنم در صورتی که قصد OC این CPU رو دارید ، حتمآ اقدام به تعویض مادربورد کنید .
همچنین در صورتی هم که قصد OC این پردازنده رو ندارید ، حتمآ تهویه کیس شما در حد مطلوب باشه ! یا میتونید یک فن کوچیک روی NB مادربوردتون نصب کنید .
موفق باشید /.
q6600 یا E8400 مسئله اینست!!!!
.
.
لطفاً بگید کدومش تو بازار جواب داده و با مادر بورد p5k جور در میاد؟
ممنون
به توجه به قیمت بالای e8400 من فعلا q6600 رو پینشهاد میکنمنقل قول:
من بیشتر کارم برنامه نویسی هستش. e8400 واسه برنامه نویسی بهتره یا q6600؟
از راهنماییت واقعا ممنون حالا که کار شما اینقدر درسته می خوام نظر شخصی شما رو بدونم من برای گیم یه CPU ایده آل می خوام حتی اگه لازم باشه main رو هم عوض می کنم به نظر شما تا 300000 تومان چی بگیرم بهتره ؟نقل قول:
فقط نگو AMD که با وجدانم سازگاری نداره ...
اینم یه نگاه بنداز :
کد:http://www.hothardware.com/printarticle.aspx?articleid=1106
بنده به صراحت تمام ! :31: میگم فقط Q6600 !!! :27:نقل قول:
ضمنآ اون تست رو دیده بودم و با یکی از دوستان ، کلی سرش بحث کردیم !! :27:
اگه توجه کرده باشی ، بیشتر برنامه هایی که سری 45nm E8XXX که همه دو هسته ای هستند ، نسبت به Q6600 که 4 هسته ای هست بهتر ظاهر شدن ، یا هنوز کامل برای بهرهمندی از پردازنده های چهار هسته ای OPIMIZE نشدن یا مثل CRYSIS ( با نصب PATCH ) در حال سازکاری بیشترن .
ضمنآ اگه شما همین Q6600 رو با کولینگ استوک 10 هزار تومانی تا یه فرکانسی مثل 3GH که فکر کنم از دست آماتور ترین اورکلاکر هم بر بیاد اورکلاک کنی ، تمام CPU های دوهسته ای موجود رو به قول بچه ها گفتنی سوسک میکنه !! :31:
فکر آینده نگرانه تر اینه که از پردازنده های 4 هسته ای استفاده بشه .
تست هایی که من MULTI THREAD بودنشون رو یقین دارم این هاست ، که میبینی 4 هسته ای ها خیلی بهتر ضاهر شدن :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
موفق باشی /.