معلوم هست اون جا چه خبره كاپيتان مگه دستم بهت نرسيده
بچه كاپيتان هادي تريپ عوض كرده خوش تيپ!
ممنون مهران جاننقل قول:
فعلا اين ها باشه تا دوستان ديگه قرار بدن
هميشه كار همه رو راه مي اندازي
Printable View
معلوم هست اون جا چه خبره كاپيتان مگه دستم بهت نرسيده
بچه كاپيتان هادي تريپ عوض كرده خوش تيپ!
ممنون مهران جاننقل قول:
فعلا اين ها باشه تا دوستان ديگه قرار بدن
هميشه كار همه رو راه مي اندازي
سانسور شده ..
چیز از این تابلو تر هم هست ؟
چي سانسور شده ؟
با سلام خدمت تمام دوستان و عزیزان
پنج شنبه عصر در آخرین عصر غم انگیزپنج شنبه اولین ماه سال جدید بچه های انجمن پی سی ورلد در محل همیشگی قرارشون حاضر شدند که هم به دهن یاوه گویان مشت بکوبند و هم همدیگه رو ببینند خوب ال از همه بگم که این قرار شلوغ ترین قرار سایت بود که من توش حضور داشتم و غلظت مدیرشم به شدت بالا بود مافیا ، ساقی ، پاتال ، مهدی بست ( بزرگترین مدیر دنیا)، امید ، امین 101 محمد ست ، سیاوش علوی ، خودم و چندین نفر دیگه که شاید بگم بالای 30 نفر می شدیم حالا شاید بعضی ها باشند که فرومشون 30 تا عضو داره که همه هم مدیرن بازم نمی تونن تویه کنفرانس یاهو 4 نفر رو جمع کنن پس هیچ چی دیگه البته ن اسم همه یادم نیست ولی سیاوش همه رو نوشت اگر خواست خودش می زاره اگرم نخواست پیغام خصوصی بده من بنویسم حالا تا یادم هست بقیه قضایا رو بگم این دفعه من با مهدی بست اومدم از دور مهران و دیدم ویکی از دوستان که از راه دور اومده بود یعنی ابی لاو که از بوشهر به عشق فروم این همه راه و اومده بود البته من بهاش قبلا خیلی صحبت کرده بودم ولی از دیدن جثه عظیمش کلی جا خوردم بعد از رو بوسی با همه بچه ها خبر رسید که الفین ساعت 6 تازه از قزوین می رسه که ما برای سلامت رسیدنش دعا کردیم stay with me هم بود که واقعا یک عجوبه بود البته این دفعه تحت تدابیر شدید نتونست به پاتال صدمه برسونه خلاصه اینقدر زیاد بودیم که یگان ویژه اومد و نزدیک بود بازداشت بشیم که آقا مهدی وساطت کردن و قضیه مثل همیشه حل شد مصطفی عشقی هم که اومد شروع کرد به لغوز خوندن کرد که همه بچه ها بهش هحمله کردن و ضایع شد بعدم رفتیم بالا اکثر جماعت نشستن به صحبت و دلاوران تیم پی سی ورلد با یک گروه غریبه مسابقه دادن و سرویس شون کردن در این بازیاز مصطفی به عنوان یک بشکه متحرک استفاده کردیم و در کل تیم ما سه نفر در مقابل چهار نفر از تیم مقابل برد بقیه قرارو بعدن می نویسم
کاپیتان سلام........
از 40 تا که بیشتر بودیم؟؟؟؟؟
آقا عکسا جالب بود به الفین یک شونه هم بدید بد نیستنقل قول:
نوشته شده توسط MaFia
سلام
قرار بعدي:
روز پنج شنبه 25 خرداد 1385 ساعت 16
سلام
به اين ليست 30 نفري 1 دونه اضافه كنيد
من هم بازي ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کسی از مشهد نیست؟؟؟؟
با سلامنقل قول: