-
مگر می توانست جمله ای بنویسد که هم لطافت عشق را داشته باشد و هم گویای تلخی جدایی باشد ؟ « همیشه » و « هرگز » کاملاً از یکدیگر متمایز بودند و او به دنبال کلمه ای بود تا در آن واحد گویای هر دو باشد .
مسیح باز مصلوب / نیکوس کازانتزاکیس
ترجمه : دکتر محمود سلطانیه
-
دنیا همه راز است . مشیت پروردگار در ذهن حقیر بشر آنقدر پیچیده و شگفت آور می نماید . خوشبختی و بدبختی چنان نامنتظر به سر وقت آدمی می آید که هرگز نمی توانیم بفهمیم کدام راه به جهنم می انجامد و کدام به بهشت !
دکتر محمود سلطانیه
-
وای به حال کسی که کارهای خداوند را با مقیاس قلب خود بسنجد ! چنین فردی از دست رفته است ، چون ممکن است طغیان کند، کفر بگوید و به انکار خداوند بنشیند .
دکتر محمود سلطانیه
-
کافی است شروع کنی به نپذیرفتن وضعیت فعلی ات و ان وقت خدا می داند تا به کجاها می رسی .
قارچ ها در شهر
-
افسوس ، زندگی مثل ساعت نیست که بشه عقربه هاشو راحت کشید عقب و گفت از این ساعت به بعد می خواهم خوشبخت یا بدبخت باشم .
دکتر نون زنش را بیشتر از مصدق دوست دارد
-
در برابر یک امر واقعی مثل بچه کوچکی بنشین ، و خودت را برای از دست دادن هر گونه رای و نظر از پیش پینداشته آماده ساز ، هر راه و مغاکی را که طبیعت رهنمودت می سازد پی گیر و برو ، چه در غیر آن صورت چیزی نخواهی آموخت«T. H Huxley»
جهان هولوگرافیک
-
درسالگرد نود سالگی ام خواستم شب عشقی دیوانه وار را با نوجوانی باكره به خود هدیه دهم. به یاد رزا كاباركاس افتادم؛ مالك یك خانه مخفی كه عادت داشت هر وقت خبر تازه ای به دستش می رسید آن را به مشتریان خوبش اطلاع دهد. هیچ وقت به او و به هیچکدام از پیشنهادهای وسوسه انگیز و بی شرمانه اش تن در نداده بودم، اما او اصولی را كه من به آن ها اعتقاد داشتم قبول نداشت و با لبخندی موذیانه می گفت: اخلاقیات هم بستگی به زمان داره، خواهی دید.
خاطرات روسپیان سودازده ی من
گابریل گارسیا مارکز
-
آدم دو نفری احساس امنیت بیشتری می کند ، اما تو شخصیت لغزنده ای است ، همه توهایی که می شناختم یک جوری گم شدند . آن ها یا جیم شدند یا خیانت کردند یا مثل پشه از پا درامدند .
آدمکش کور
-
خداحافظی ها ممکن است بسیار ناراحت کننده باشند اما مطمئنا بازگشت ها بدترند .حضور عینی انسان نمی تواند با سایه درخشانی که در نبودش ایجاد شده برابری کند .
آدمکش کور
-
دیکتاتوری روی دیگر فداکاری است .
آدمکش کور