آقا سلاک علیک. من گوشیم S3 mini و برنامه sumsung apps فک کنم داشت آپدیت میشد که من قطع کردمش. بعد حالا نرم افزارش از تو گوشیم پاک شده. چطوری باید نرم افزار رو بیارم؟؟؟
و اینکه سرعت نت گوشیمم خیلی اومده پایین کلا چند روزه نت خودش قطع میشه. ایراسله
Printable View
آقا سلاک علیک. من گوشیم S3 mini و برنامه sumsung apps فک کنم داشت آپدیت میشد که من قطع کردمش. بعد حالا نرم افزارش از تو گوشیم پاک شده. چطوری باید نرم افزار رو بیارم؟؟؟
و اینکه سرعت نت گوشیمم خیلی اومده پایین کلا چند روزه نت خودش قطع میشه. ایراسله
android.process.media پردازش متوقف شده است.
مشکل چیه ؟
فروشگاه سامسونگ فکر کنم کلا داره جمع میشه یا جمع شده... بیخیالش شونقل قول:
شما باید از قسمت apps برید و گالری رو delete data بکنیدنقل قول:
من مدل GT-S5830I دارم الان میخام 3g ایرانسل رو توش سرچ کنم ولی در قسمت سرچ شبکه نام irancell رو مینویسه ولی کنارش ننوشته 2g ِیا 3g .الان چه جوری باید بفهمم از نسل 3 استفاده میکنه یا نه ؟
شما network type گوشی خودت رو بذار رو 3g....دیگه با 2g اصلا کانکت نمیشه
در مدل گوشی من چیزی به اسم network type وجود نداره یه قسمتی داره که میگه فقط از شبکه های 2g استفاده بشه که در صورت فعال کردن شبکه های 2g رو میاره و در صورت غیرفعال کردن همه رو با هم میاره اما کنارشون نمینویسه که نوعشون چیه .در مدل گوشی من اون چیزی که گفتین نیستنقل قول:
جاش همونه...من یه گزینه دارم فقط روی 3g ست میشه...احتمالا شما فقط 2g+3g رو دارید.نقل قول:
موقعی که کانکت شد فکر کنم نباید E بنویسه اون بالا. تا اونجایی که یادمه edge مربوط به نسل دوم میشه. از اینجا هم میشه فهمید.
شما مدل گوشیتون مثل منه ؟ چون با هم فرق میکنن .نقل قول:
خیر ...گوشی من نکسوس 4 هست. ولی اگر غیر از E بیاد احتمالا رو نسل سوم هستید.نقل قول:
سلام. گوشی من s3mini خودتون میدونید که چقد ناجور باتری خالی میکنه.
نرم افزاری میخواستم که اولا برای عمر باتری مناسب باشه و در کل عالی برای باتری .
و اینکه میخواستم ببینم نرم افزاری هست که مثلا من گوشیم از شب تا صبح میزنم به شارژ ، وقتی باتری شارژش صددرصد شد اون نرم افزار کاری کنه که باتری دیگه شارژ نشه. چون شنیدم شب تا صبح ضرر داره برا باتری. یکی هم اینکه باتری حتما باید صفر بشه تا بزنیم به شارژژژژ؟؟؟؟ من رو 10 درصد میزنم به شارژ
در ضمن الان هم از نرم افزار go power master استفاده میکنم