عزیزم N73 کجا N80 کجا!!نقل قول:
اینا اصلا" قابل مقایسه نیستن!
Printable View
عزیزم N73 کجا N80 کجا!!نقل قول:
اینا اصلا" قابل مقایسه نیستن!
در ضمن تو امضات بجای باقیمانده نوشتی بافیمانده!
سلام: لطفا در مورد ضعفها و خوبیهای گوشی ان 73 برایم توضیح دهید.نقل قول:
مهمترین ضعف و قوتش ایناس:نقل قول:
ضعف:سرعت پایین-فیلم برداری ضعیف
قوت:صدای خوب و بلند-عکس برداری عالی
فیلمبرداری ضعیف ؟ میشه بپرسم با چه معیاری این حرفو میزنی ؟ با چه چیزی مقایسه کردی ؟ بین گوشیهای موبایل یکی از بهترین فیلمبرداری ها رو داره...نقل قول:
ما نفهمیدیم بالاخره بریم ان73 بخریم یا نه!!؟ لطفآ تعصب رو کنار بگزارید و بگید از این گوشی راضی هستید؟ اشکالاتش مثل سرعت پایین خیلی آزار دهنده هست یا نه؟؟؟ این اشکالات تو n73me بر طرف شده . که مثلآ بریم اونو بگیریم؟ راهنمایی کنید plz !!!
سلام دوستان من یه مشکل با گوشیم N73 دارم که اعصابموخرد کرده حسابی....
وقتی کسی برام sms میده پیامشو به راحتی و سریع میگیرم ولی وقتی وارد قسمت Details میشم که ببینم چه زمانی فرستاده یه زمان الکی میزنه مثلا طرف sms رو ساعت 10 شب میزنه و منم همون لحظه میگیرم ولی وقتی Detail رو میبنم ساعت 5 بعدازظهر رو نشون میده تمام تنظیماتشم درسته محل رو هم Iran و شهر رو هم Tehran 3:30+ انتخاب کردم جالبه اینجاس که فقط Detail اس ام اس رو اشتباه نشون میده ساعت خود گوشی درسته . خواهشا کمکم کنید که بدجوری اعصابمو خرد کرده ....ممنون
من تقریبا" دیگه می خوام n73 رو بخرم اما بعضی ها میگن که جوی استیک این گوشی خیلی بده و آزار دهنده هستش اگه کسی داشته لطفا" بگه این طوری هست یا نه . ممنون
سلام.آقا من نمیدونم چرا تووی بعضی تاپیک ها کا 800 رو با ان 73 مقایسه میکنن؟به نظر من بی معنیه این مقایسه.ان 73 سر تره
آقا من اين برنامه call recorder و Auto pilot نصب كردم ولي خوب كار نميكنه. ضبط صدا كه صدا ضبط ميكنه ولي حجمش رو 0kb ميزنه و هيچ صدايي ضبط نميشه. برنامه منشي هم همينطور local clip رو صدا دادم وقتي زنگ ميخوره پخش ميكنه ولي صدا ضبط نميكنه مثل ضبط مكالمه ميشه. برنامه كرك شده و درست كار كنه رو N73 نداريد اين دو تا رو بدين؟؟ منشي مهمتره ممنون ميشم
راضی هستم. اما مشکلاتش اینه ... جوی استیکش مخصوصا اوایل که یه کم سفته ممکنه باعث بشه نوک انگشتت تاول بزنه اما بعد از یه مدت نرم میشه. دوربین دومش خیلی نویز داره... گوشی برادر من v3x دوربین دومش واقعا خوبه و میشه روش حساب کرد اما ماله n73 کیفیت نداره اصلا... صدای اسپیکرش یه کم زیره... البته تو کیفیت و بلندیش شک نکن. فیلمبرداریش خوبه یه کم رنگبندی خوبی نداره و عکاسیش هم تو نور کافی معرکه س اما تو نور کم معمولیه... سرعتش هم پایینه البته طبیعیه... میگن با آپگرید بهتر میشه. و بدترین مشکلش اینه که اگه هنگ کنه هیچ جوره درست نمیشه مگر اینکه باطریشو در بیاری دوباره جا بزنی.. حالا فرض کن مثلا تو کلاس یا مثلا تو ماشین هنگ کنه باید پشتش رو باز کنی... اینا نقطه ضعفاش بود. از نظر من...نقل قول:
آره اوایل خیلی آزار دهندس یعنی اگه برای چند دقیقه با جوی استیکش کار کنی نوک انگشتت درد میگیره اما به مرور نرم میشه بعد از یه کم کار کردن...نقل قول:
:blink:نرم میشه؟؟؟؟؟؟:ohno:نقل قول:
آقا ما یه بار با w900 سر بلندی صدا کل گذاشتیم کم آوردیم.نمی دونم آهنگه یه جوری بود یا ...
حالا در کل صداش از w900 کمتر هست یا بیشتر.در ضمن چطوری می شه که صداش رو در بالاترین حالت بذلریم.
منظورم اینه که اکولایزرش رو روی چی بذاریم.
عزیزم این تنها گوشیه که صدای استریو داره(حتی N95 هم استریو نیست)نقل قول:
اکولایزرشو بزار روی rock :biggrin:نقل قول:
اگه شمام میخوای باهاش کل بندازی قبلا آهنگ رو تو کامپیوتر ادیت کن. صداشو بالا ببر و..... ;)نقل قول:
دوستان چطور ميشه تمام اسامي و شماره تلفن هاي ذخيره شده رو تو اين گوشي پاك كرد
چون سيم كارت بابام اولش توش بوده و تمام شماره هاي بابام ذخيره شده و حالا سيم كارت خودم رو گذاشتم البته ميشه يكي يكي پاك كرد ولي ييهو بلد نيستم لطفا راهنمايي كنيد؟؟؟
تو قسمت اکولایزر option رو بزن و بعد new preset و بعدش یه اسمی بده بعد همه رو بزار آخر . هر وقت رو این بزاری بیشترین صدا رو میشنوی از بلندگوهاش.نقل قول:
برو تو قسمت contact بعد option رو بزن... از اونجا گزینه mark/unmark رو پیدا کن و بعد mark all رو بزن. حالا برو گزینه delete رو بزن همش پاک میشه.نقل قول:
:biggrin:سلامنقل قول:
call recorder رو بي خيال شو با برنامه voice recorder خود گوشي مي توني صدارو ضبط كني حتي موقع مكالمه.
ايميل تو بده تا auto pilot رو بهت بدم البته به شرطي كه شما هم اگر برنامه داري بدي.
راستي برنامهاي براي hiden كردن فايلها كي داره(مثل mumsms يا seleq)؟؟؟؟؟؟
تست بود شرمندهنقل قول:
تو این سایت می تونی پیدا کنینقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
fifiis تست بود يعني چي؟ يعني اينطوري كه دوستمون گفت نميشه؟؟
دست شما درد نكنه . ولي شما اگه چيزي داري بزار اينجا همه استفاده كنن. چون اينجا همه ميزارن براي بقيه ولي منم داشتم چشم . [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
سايت هاي زير همه چي داره :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بايد عضو بشي گوشي خودت رو انتخاب كنب تم هاي به روز قشنگي داره
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] hamechi daree
سلام به همه.
گوشی من بعضی حروفو مثل چ پ ژ و... رو تایپ نمیکنه چی کار کنم؟
شما که همه ان 73 دارید واقعا از چیزای متحرک خوب عکس نمیگیره؟
تنها مشکلش اگه باشه همینه.
میخوام رم 1 گیگ بگیرم برای ان73.چجوری بفهمم اصله یا تقلبی؟ قیمت رم 1 گیگ چنده؟ رم هم جنس خوب و بد داره؟ اگه داره مدلای خوبش چین؟
سلام خوبی؟ من یه رم 1 گیگ دارم نو هم هست ازش استفاده نکردم. خودم 512 روش اتداختم اگه میخوای بگو بهت میدم...نقل قول:
اخرین قیمت ان73 در تهران با گارانتی و بی گارانتی چند تومانه؟
چند وقت پیش یه ان73 گرفتم چند تا مشکل باهاش دارم:
1-یه رم 1گیگ روش گذاشتم که 100mbپره ولی گوشیم قاطی میکنه یه بار فایل های تو مموری نشون میده یه بار هم میگه کارت مموری نیست؟؟ به کامپیوتر وصل میکنم هم قاطی داره..... دلیلش چیه؟؟
2- توی گالری گوشیم هیچ فایلی نیست نه عکسی نه آهنگی فقط از اون قسمت پوفایل میشه زنگ انتخاب کنی!!
با سلام
تنها بکmp3 روی گوشی ان 73 من نصب شد با ورژن 3.5 اما خوب جواب نمیدهد یک آهنگ پخش میکند برای آهنگ بعدی از برنامه خارج میشود
علت آن چیست ؟
سلام دوستان
آقا یکی از دوستامو دیدم که گوشیشیو یعنی همون ان 73 خودشو تبدیل به موزیک ادیشن کرده بود.
تورو خدا اگه کسی بلده منو راهنمایی کنه
ممنون میشم.
در ضمن یه سوال دیگه اونم اینکه چططور می تونم عکسو تموم صفحه روی دسکتاب موبایل بندازم منظورم همون بکگرانده
ممنونم کمکم کنید.
salamنقل قول:
azizam age mikhaye full screen bashe bayad theme gooshito avaz koni b soorateh rayeganam mitooni az bazi site ha download koni mesle en site
faghat yadet nareh bayad theme n73 bashe
moafagh bashi:cool:
rasti age kasi raft alaeedin gheymateh n73 music editon bi garantiroo gereft maro ham khabar koneh bad nist b khoda
agha gheymat resid dastam bi garanty 520 toman
عزیزم حالا فلسفه این عکسی که گذاشتی چیه؟ :blink: :blink: :blink:
امضا به این بزرگی نوبره :biggrin:
پس بچه ها موزيك اديشن 520 تومنه؟؟؟ بابا شما كه تهرانيد كمك كنيد!!!