به نظر من كه اول پرنس بعد هيتمن و بعد هم توماس آنجلو.
Printable View
به نظر من كه اول پرنس بعد هيتمن و بعد هم توماس آنجلو.
به نظر من اول نرو و سپس دانته و سپس کریتوس در کل از این تیپها خوشم می آید
( شمشیر باز و نیزه باز و تبرباز و ..... )
اینا چی هستن فقط کریتوس
هيچ كدوم اينا به مرموزي و خشني 47 نيست:21:نقل قول:
من به دو نفر رای دادم
1 : hitman چون خیلی خفن آدم میکشت (من آدمکش نیستم ولی آدمکشان را دوست دارم).
2 : lion s kenedy چون از بازی اویل خیلی خوشم میآد. و از استیل شلیک لیون با مگنوم.
من به سالید اسنیک و لیون کندی رای دادم. تو متال گیر 1 اگه اسنیک زیره شکنجه دووم نمی آورد, مریل می مرد. واسه همین من یه سیستم دکمه زنی جدید اختراع کردم. از اون روز که من و اسنیک با هم مریل رو نجات دادیم خیلی با هم رفیق شدیم. صداش هم خش داره که خیلی باهاش حال می کنم. لیون هم خیلی با شخصیته و ما با هم زندگی کردیم. فقط هم زامبی می کشه که هیچ عذاب وجدانی نداره...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این دوتا رو یادتون رفته بوداااااااااااااااااااااا اااااااااااااااا
SPY & GREEN BERET
عکس اول دوتا وسطیا
جیگرای منن:40:
يادش بخير اينو من فك ميكنم 4-5 سال پيش بازي ميكردم اي ... پير شديما:13: ولي خيلي هم نسبت بقيه جذاب نبودن:13: به نظر من جاشون خالي نيست :20:چون هم از سري كماندوز چند ساليه كه خبري نيست هم بازي بهتر از اون زياده:21: البته اين نظر من ها !!!!!:10:نقل قول:
چرا هستتتتتتتتتتتتتت:46:نقل قول:
عمراً بهتر از اون باشه:31:
:5:
هورا!!!
یکی جلو زدیم!
فقط مامور 47
نظر سنجیه خوبیه ولی جایه خیلیا خالیه مثل نرو و پانیشر و.........
سلام
به نظر من فقط دانته!
سلام.
الطی.ر ولی تو نظر سنجی جای cj=carl johnsonخالی بود:20:
جای جونز تو Igi خالیه..........
جاي خيلي ها كمه.ولي تو بازي call of duty4 تمام اعظاي گروهs.a.s مخصوصا كاپيتان گروه وgaz.
جای نرو خالی
دانته : خوش تیپ !
جذاب ترین شخصیت به نظرم شخصیت شاهزاده ایرانی هست.....
الطایر هم شخصیت جذابی داره هم مرموز بعد الطایر دانته جذاب هستش...
به نظر من فقط روح سوار
اقا همه قبول کنید که تو این دوران هیشکی مثل مکس پین تو خاطره ها نموند
و برای خودش بهترین شخصیت رو داشت
prince-الطیر-توماس انجلو-گاز-
سلام
فقط مکس پین
شک نکنید
27.23% :::HITMAN
Prince:::Prince Of Persia 29.02%
24.55% دانته:::Dvil May Cry
این 3 تا شانس برنده شدن دارن
نقش پرنس عالی بود ولی بنظرم لیان (رزیدنت ایول4)هم خوب بود با اون کمک کردنش به دختر رییس جمهور وتیکه هایی که به همکارش ادا میپروند! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من به نظرم هیت من بهترین کارکتر این جمع هست :46:
من از بچگی شیفته اقتدار واستیل هیت من هستم :11:ولی توی فیلم هیت من اصلا نتونستن اون جذبه را براش ایجاد کنند:21: (این فقط یک نظر هست جدی نگیرید:5:)
نينا ويليامسز........:40:
مكس
الطير
توماس انجلو ...(جونم!)
پرنس ایرانی
الطیر
مکس
دانته...
اسنیک..
لیون....
مسترچیف....
Agustus Cole تو بازي Gears of war
Altairتو بازي Assassin's creed
Brucie تو بازيGTA IV
فقط دانته و الطير
جاي Ezio خاليه ! :31:
سلام خدمت دوستان عزیز:10:
من عاشق دو شخصیت پرنس در سه گانه شاهزده ایرانی و همین طور شخصیت دانته در Dvil May Cry هستم.
دانته رو به علت شوخ طبع بودنش دوست دارم و اینکه بااینکه چند هزار سال سن داره هنوز هم عاشق شیطونی کردنه.
پرنس رو هم به خاطر شجاعتش دوست دارم اینکه در نسخه دوم حتی وقتی بهش گفته شد تقدیر تو اینه که بمیری باز هم نترسید و گفت که من تقدیرم رو عوض میکنم و موفق شد.
.
.
.
البته به نظر من جای یه شخصیت خیلی خالیه و اون کسی نیست جز James Earl Cash :40:در بازی Manhunt .
اون خشنه , بی رحمه , برای نجات جونش دست به هر کاری میزنه و در عین حال ساکت و خاموشه و هیچ کس موجه حضور اون در پشت سرش نمیشه.
اگه اون بود من حتما بهش رای میدام.
منم اینارو دوست دارم:
پرنس
دانته
نرو
لاراکرافت
الطیر
لئون
کریتوس هم ب هعنوانه آدمی که از همه چیش و عشقشو از دست داده و تبدیل به یک آدم سنگدل شده دوست دارم و همینطور بخاطر رجز خوندناش...
بازم هستش که یادم اومد اضافه موکونم...
واي دمش گرم ميبينم كه نه تنها من بلكه خيليا با پرنس حال ميكنن:40:قربونش برم
البته الطير هم كه داداشه خودمه:40::11:قربون اونم برم (همون بهتر كه فقط خودم باهاش حال كنم)شما ارزش آدمارو درك نميكنين(بزار 2ش بياد اون موقع شايد دركش كنين)
دوست عزيز شما برو بچه هاي دوست داشتنيه تيكن رو از قلم انداختي يه آب خنك هم روش خوردي:41:
من تو تيكن 6 يه شخصيت دوست داشتني كشف كردم اون هم lar اگه درست گفته باشم اون پسر قرتي باحاله:40:جيگرشو خام خام:40:
همين امروز با يكي از بچه ها سر حساب بازي كرديم من به كمك اين داداشه گلم طرف رو كه عاشق پاول و اون دختر ياكوزا بود بينيش رو به خاك ماليدم:27:خودمونيم گنده ايما:5::31:
>>>>>>>>>Maxpayne - Leon kennedy<<<<<<<<<<<<<
Sam Fisher
Altair
آقا کارت ایول داره
:46::46::46::46:
پرنس /الطیر/لئون/نرو/دانته
اینم چندتا از مهمتریناش...:31:
captain price /call of duty
marcus fenix /gears of war
captain mac tavish /call of duty