كسي مي دونه كه اين گوشي تا چند گيگ ساپورت مي كنه؟2or1
Printable View
كسي مي دونه كه اين گوشي تا چند گيگ ساپورت مي كنه؟2or1
نقل قول:
اگه منظورت k800 هستش تا 2G رم رو ساپورت میکنه ... :)
تشكر بابت جوابتون
آقایون و خانوم ها لطفا قدم رنجه بفرمایید سوال مارو جواب بدید
كسي نيست جوابه دوستمونه بدهنقل قول:
گوشي كا 800 بعد از باز كردن قاب
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خواهش میکنمنقل قول:
فکرشو کن !!!گوشیت بیفته زمین این شکلی شه !!!!ن..............ه
از اين تصوير بالا فقط m2شو فهميدم
زبان چيني زياد بلد نيستم
ببين چي وصل كرده به اداپتور
مال من که مشکلی نداره(البته من کا800 دارم).حالا شما مشکلی پیدا کردید؟نقل قول:
دوستان عزیز یه سوال می پرسم لطفا ک800 یا ن73 یا جوابشو تو تایپیک بزاده ممنون میشم دوربینتون رو روشن کنید دستتون رو جلوی لنزش محکم بگذارید تا به نظر خودتون نوری توش نره بعد ال سی دی (صفحه موبایل) رو نگاه کنید ببینید چیزی دیده میشه انگار که مثلا تو لنزش نوره و یا اینکه صفحه سیاه سیاهه هیچ نقطه ای هم توش نیست
بنظر من بیرون ریختن دل و روده موبایل اصلاٌ کار جالبی نیست،چون ممکنه به گوشی آسیب برسونه و همچنین گارانتی گوشی رو void می کنه.
من خودم رنگ مشکی و یا سقید این گوشی رو ترجیح می دم خودم هم مشکی ای رو خریدم.وقعاً گوشی شیک و مناسب افراد مشکل پسنده.عالیه...
نه بحث مشکل نیست تو یه مقاله خوندم که دوربین هایی که موقع گرفتن لنزشون توی صفحه روشن باشه یا نقطه هایی نشون بده تعدادی از پیکسلاش سوختهنقل قول:
بله این مطلب تاحدودی درسته.ولی در صورتی می شه این نتیجه گیری رو کرد که واقعاً تو تاریکی مطلق باشه که تقریباً غیر ممکنه.نقل قول:
دوستانی که روی N73 مانور میدن ببینند و تفاوت رو احساس کنند !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
دوستان عزيز پاسخ دهيد:
به تازگي مشكلي براي من پيش آمده: وقتي كه بازي روي گوشي k800i ام نصب مي كنم مشكلي نداره و نصب ميكنه ولي وقتي مي خوام بازي رو اجرا كنم پيغام ميده كه حافظه پر است در حالي كه حافظه داخلي و رم من درحدود 150 ميگ خالي هستند؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ چرا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
از دانشمندها كسي به ما كمك نكرد //// ولي:
من خودم دست به عمليات انتحاري زدم و يه بك آپ از گوشي گرفتم و دخلشو آوردم(Master Reset اش كردم):
همه چيز درست شد مثل روز اولش؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟OK OK OK OK OK OK
خدا رو شكر كه درست شد
کاش مموری رو هم فرمت می کردینقل قول:
شكل هاي مختلف گرفتن عكس با دوربين كا800
VGA (640x480 pixels)
1 MP (1280x960 pixels)
2 MP (1632x1224 pixels)
3 MP (2048x1536 pixels)
3 MP (2000x1500 pixels) with image stabilizer on
نقل قول:
عجيبه!!!!!
يكي ديگه از دوستان همچين مشكلي داشت اما به صورتي ديگه
اون با توجه به خالي بودن رمش عكساش مي پريدن
به نظر شما كيفيت صدا گوشي كا80 به گوشي دبليو810 ميرسه؟؟؟؟
كيفيت صداي هدست چطور؟
سلام بينشان جان (فكر كنم اسمت شهاب بود)
من هر دو گوشي رو دارم (يعني يكي رو خواهرم داره كه در واقع دست من هم هست)
صداي اسپيكر ك800 از دبليو 810 كمي (خيلي كم) بيشتره
كيفيت هم تو اسپيكر دبليو 810 بهتره (يعني شفاف تره)
توي ايرفون هم كه ك800 بايد بره لنگ بندازه جلوي دبليو 810
صداي دبليو 810 تقريبا" 2 برابر هست تو ايرفون
البته كيفيت جفتشون عالي هست
ميگن يه هندزفري بلوتوث استريو هست (DS 970) كه گوشيهاي جديد سوني اونو ساپورت ميكنن (ك800 و دبليو 850 و دبليو 950 و پ990 و...)
كه صدا رو تو ك800 از دبليو 900 هم بيشتر ميكنه
حالا ايشالله پولامو جمع ميكنم بعد از عيد يدونه ميخرم
قيمتش 60 70 تومنه
اينم يه فيلم از اين هندزفري (حجمش حدود 3.5 مگ هست) :
اينم يه ريوييو كامل ازش :
سلام
ببخشید می خواستم بپرسم که چه طوری می شه با k800 عکس پی در پی گرفت
یه سوال دیگه:وقتی به قسمته ستینگه گرفتن فیلم می رم علامت یه دوربین عکاسی هست که نوشه:
image stabilizer می خواستم بدونم چه کار می کنه و چه طوری؟
ممنون می شم اگه جواب بدید
نقل قول:
سلام دوست من
نه اسم من شهاب نيست:)
عزيزم ممنون كه جوابه سوال منو دادي من يه مدت w810داشتم صدايه هد ستش منو مي برد تو يه فازه ديگه
واقعا عالي بود
مي گن صداي هد ست k800هم خوبه پس اينطور كه شما مي گين به پاي w810نمي رسه
اگه هد سته w810 رو به k800بزنيم كيفيت بهتر نمي شه؟
نه فرقي نميكنه (بلنديش شايد كمي بهتر بشه) چون باعث نيومدن صداهاي مزاحم بيرون ميشه
تا الان فكر ميكردم صداي ك800 خيلي بده (البته بلنديش نه كيفيتش)
تا امروز كه گوشيمو با ن91 كه شاخ موزيك فون نوكياست مقايسه كردم
خدايي صداي گوشي من هم بلندتر و هم باكيفيت تر بود (البته كيفيت رو تو اسپيكر منظورم بود)
سلام
اگه مي شه جوابه منو بديد
یه سوال دیگه:وقتی به قسمته ستینگه گرفتن فیلم می رم علامت یه دوربین عکاسی هست که نوشه:
دوستان یه نظر بدین لطفا: الان که قیمت K800 به 370 هزار تومن رسیده می ارزه بخرم یا جاداره که بیاد پایین؟ مثلا من K750 رو خریدم 390 هزار تومن، ولی الان شده 200. منظورم اینه که هر گوشی یه جایی قیمتش تثبیت میشه، برای K800 اون قیمت کجاست و فکر میکنین کی به این قیمت برسه؟ البته برای خواهرم میخوام بخرم، خودم P990 دارم.
راستی، K810 رو دیدین؟
بايد وقتي وارد دوربين ميشي ستينگ رو بزني بعد شوت مد رو انتخاب كن و بعد حالت بست پيك رو انتخاب كن (و حال كن) [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
سلام
اگه مي شه جوابه منو بديد
در ضمن با زدن دكمه اي كه بالاي ال سي دي بغل بلنگو (سمت چپ) ميتوني شوت مد رو انتخاب كني
با زدن كليد 0 هم يه هلپ مياد كه ميتوني بفهمي چه دكمه هايي به چه كاري ميان
ايميج استابيليزر هم درست نميدونم كارش چيه
فك كنم تصوير رو ثابت ميكنه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
يعني لرزش عكس و تكان هاي دوربين رو ميگيره (يه دوربين هست كه روي پايه قرار داره) [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فك كنم روي 350 وايستهنقل قول:
دوستان یه نظر بدین لطفا: الان که قیمت K800 به 370 هزار تومن رسیده می ارزه بخرم یا جاداره که بیاد پایین؟ مثلا من K750 رو خریدم 390 هزار تومن، ولی الان شده 200. منظورم اینه که هر گوشی یه جایی قیمتش تثبیت میشه، برای K800 اون قیمت کجاست و فکر میکنین کی به این قیمت برسه؟ البته برای خواهرم میخوام بخرم، خودم P990 دارم.
راستی، K810 رو دیدین؟
همين 1 ساعت پيش يه هندز فري سري دبليو اصلي گرفتم (از توي جعبه دبليو 810) حدس بزنيد چند؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
9 تومن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ک800 هم شد گوشی 66 خزه کلاسش از این بالاتره
کاری نداره تو برو 66 بخر LOLنقل قول:
اگه ك800 شده 66 خزه پس كل گوشياي نوكيا شدن .......نقل قول:
میبینم که برادرای ک800 باز کم اوردن ببین چقدر کم اوردن که ک800 رو با 66 خزه مقایسه پایا پای میکنن