نقل قول:
دیگه اینکارو نکن
باتری این گوشی 50 هزار تومنه اگه خراب بشه کارت تمومه
باتری این گوشی 950 میلی آمپره فقط شارژر خودش رو باید استفاده کنی چون به غیر از p990 باتری گوشی های دیگه 450 میلی آمپره
خوب معلومه درست شارژ نمیگیره
Printable View
نقل قول:
دیگه اینکارو نکن
باتری این گوشی 50 هزار تومنه اگه خراب بشه کارت تمومه
باتری این گوشی 950 میلی آمپره فقط شارژر خودش رو باید استفاده کنی چون به غیر از p990 باتری گوشی های دیگه 450 میلی آمپره
خوب معلومه درست شارژ نمیگیره
اي خاك بر سرم حالا شارژر اصلي خودش تو بازار هست كه بشه خريد؟
بابا دم شما گرم...بعد 2 روز شارز کم می کنه تازه گله مندی؟باطری نوکیا کل عمرش 2 روز بیشتر نیست..حالا شما بعد 2 روز فقط 30 درصد کم کرده ناراحتی؟نقل قول:
اصلا باطری مشکلی نداره...اما همون طوری که ایمان جان گفتن...شارزر خودش رو فقط و فقط استفاده کن:20:
خب فكر كردم زياد كم ميكنه اينجوري كه 5 تا آهنگ گوش بدي تمومه
در ضمن امروز رفتم شارژر اصلي گوشيم رو پس گرفتم رو شرو كه نگاه كردم نوشته700ma بعدشم شارژ نمي كنه بايد با دست نگهش داري محكم كه شارژ كنه حالا چيكارش كنم شارژز اصلي گير مياد؟
شما با الکل یا اسپری ناهید قسمتی رو که شارژ رو به گوشی وصل میکنی (همون پین زردها) رو تمیز کن احتیاجی به محکم گرفتن کابل شارژ دیگه نیست
با الكل امتحان كردم نشد
نقل قول:
شايد پين هاي شارژرت خراب شده با شارژره ديگه اي امتحان كردي ؟
یه مدت مونده بودم که 850 بگیرم یا اینکه ان 73 بگیرم نمیدونم چی شد که رفتم دمبال ان 73 . تا یک هفته دمبالش بودم ولی دیدم که خیلی گرونههههههه :2: :2:
حالا میخواستم برم دبلیو 850 بگیرم اصلا پیدا نمیشه. اگه پیدا شد با چه گارانتی بهتره؟ و اینکه اصلش برای کدوم کشوره؟؟؟
در ضمن صدای 850 از کا 800 بیشتره یا کمتره؟ کیفیتش چطوره؟:8: :8:
گارانتی سیتادل اصله
قیمتش الان اگه پیدا کنی دور و بر 480 باید باشه
گرون شده
همه W850 هایی که تو بازاره مال چین هست
کیفیتش عالیه
بعضی ها میگن گوشی های چینی فلان هستن و ...
اما عالیه
کیفیت صداش عالیه
نباید با هیچ کدوم از سری K مقایسه بشه
بین سری واکمن سونی اریکسون ، W850 یکی از بهترین ها و شاید خود بهترین باشه تو کیفیت صدا
موفق باشی
خیلی ممنون از راهنمایی شما :11:
یعنی صداش از W950 هم بالاتره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟:8: :8:
امروز کل بازار این قم رو گشتم. دریع از یک گوشی 850 :weird: :37:
مثله اینکه اصلا همچین گوشی نیومده هیچ جا نداشت و میگفتن که تهران هم نیستش؟ همینطوره؟
حالا شنبه میخوام برم تهران این سایت دیجی کالا مثله اینکه داره . اونها خوب هستن؟
آره بابا امتحان كردم با شارژهاي ديگه كار ميكنه ولي شارژر خودش رو بايد فشار بدي تا شارژ كنه يه بار شارژر رو نصب كردم و يه كش انداختم دورش تا كامل شد تو يه هفته استفاده مداوم شارژش شد 47% يعني هيچي شارژر خودش نميشه ايناي ديگه همينجوري نشون ميده كه شارژ شده حالا هر چي ميگردم شارژر اصلش رو گير نميارم نميدونم چي كار كنم اينوري هم بايد فشار بدي ميترسم قسمت شارژ خود گوشي خراب بشهنقل قول:
شايد پين هاي شارژرت خراب شده با شارژره ديگه اي امتحان كردي ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] عزيز يكي از بچه ها صفحه قبل گفته كه مي خواد گوشيش رو بفروشه اگه خواستي ميتوني از اون بخريش
:41:نقل قول:
اون رو که فروختش
اخرش معلوم نشد که کیفیت و بلندی صدای 850 بیشتره یا 950 . توی این تاپیک همه یه چیز میگن توی اون تاپیک یه چیزه دیگه میگن:8: :8:
حالا این قاب کریستالی اش برای رنگ سفیدشه یا رنگ سیاهشه؟نقل قول:
من آزمایش نکردم نمیدونمنقل قول:
باید از اونایی که خودشون تست کردن بیان و بگن
در مورد اینکه پیدا نمیشه هم درسته
اگر هم پیدا کنی تو یه مغازه ای احتمالا خرید قدیمه
چون قیمتها بالاست و بیشتر فروشنده ها (مخصوصا شهرستانی ها) این ریسک رو نمیکنن که بخرن
حالا برو تهران شاید پیدا شد
موفق باشی
اینم از شانس گنده ما هستش. دو هفته این دست و اون دست کردیم آخرش پرید:31:
این قیمتی که الان هست (480) قیمت کاذبه
نمیدونم
شاید تا ماه آینده پایین بیاد
شایدم همینجا فیکس شه
معلوم نیست این بازار چطوری قیمت هاش بالا پایین میکنه
کی بالا میره
کی پایین میاد
اينجوري كه من شنيدم از دوستان w850 صداش بهتره بازم اونايي كه امتحان كردن بايد توضيح بدن
ببينم پشت شارزت كه مي زني به پريز مارك se حك شده؟اگه حك شده باشه كه تقلبيه....اگه تونستي اصلا يه عكس از شارزت بگير بگذار...نقل قول:
مصطفي خان شارژرم اينجوريه پشتشم نوشته سوني اريكسوننقل قول:
بچه ها يه چيزي از من خنگتر نيست اصلا به هيچي تو جه لازم رو ندارم
شارژرم درست شد اون پين چهارمي هست كه متحركه ميره پايين اون پايين رفته بود همونجا گير كرده بود حالا با چند تا شلرژر مقايسش كرديم ديدم اون پايين مونده بالاش آورديم درست شد
ممنون از همه
نقل قول:
سلام
اون پین چهارمی که میگی فنریه بره پائین ولتاژ رو وصل میکنه حالا ماله شما بالا گیر کرده بود یا پائین
احتمالا خیلی پائین بود جوری که نمیخورد به صفحه فلزیش
پايين گير كرده بود خيلي هم پايين بود واسه همين شارژ نميكرده
خوب خدا رو شكر كه درست شده...اما واقعيتي هم هست و اون اينكه شارزت هم اصل نيست....شارزر اصل پشتش بايد صاف و صيقلي باشه و هيچ چيزي مثل نام برند روش حك نشده باشه...نقل قول:
مصطفي جون اينم از شانس ماست ولي حالا كه درست شده جاي شكرش باقيه
در ضمن شارژز اصلش گير مياد كه بتوني بخري؟
نقل قول:
اگه عكسي كه گزوشتي عينه شارژره خودته پس اصله
چون اين عكسو من از خوده سايته سوني اريكسون گزاشتم
دقيقا شكلش همينه ولي پشتش نوشته سوني اريكسون
با سلام خدمت دوستان خوب انجمن پی سی ورد من برنا اعتمادزاده هستم و همینطور که معلوم هست اولین پستم در این انجمن است امیدوارم که ما هم w850 دار شویم و اینکه دیگه من 15 سالم هست و بچه ی اکباتان هستم دوستان عزیز من چند روزی است که این انجمن رو دنبال می کنم در حال حاضر یک 3250 دارم که می خواهم بفروشم و w850 بگیرم و تحقیق هم کردم خز هم به هیچ وجه نشده و دست دوستانم هم 2 تا دیدم و الان ارزونترین جایی که دیدم digilaka.com بوده است که 470 تومن می ده من بعد از امتحانات می خوام بگیرم ولی یچیزی هست که فکرم مشغول کرده چند تا از دوستان می گفتند که صفحه کلید ان ها ترک خورده می خواهم بدونم ایا درست است و مال همه اینجور هست و یا بدنه ی محکمی ندارد من 3250 5 بار از دستم افتاده ولی هر دفعه انگار سرعتش بیشتر شده ایا اگر از دستم بیفته ترکیده یا نه اون دوستمون که گفت ترک خورده من کمی نگران هستم چون اگر جایی از ان ترک بخورد دیگه از گوشی بدم میاد و اینکه ایا شما خرید از این سایتی که گفتم رو تعید می کنید اگر نه چند جای خوب بهم معرفی کنید بچه ها تروخدا بگین من خواب خوراک ندارم اگر بدنه یw850 ضعیف باشه خیلی بد میشه انقدر فکرم رو مشغول کرده که فکر می کنم دارم اسباب بازی شکستنی میگیرم بچه ها کمک کنید به هر حال ما اومدیم.کمک.ممنون
فردا باز میام:8: :8: :8:
نه بابا اينجوري نيست من حتي يه بار از دستم افتاد كاريش نشد بدشم قرار نيست كه با گوشي فوتبال بازي كني بايد مواظبش باشي همچنين ورودت رو تبريك عرض ميكنم
نقل قول:
سلام
والا خرید از سایت هنوز بین ما جا نیوفتاده
من تو علائدین دیدم 2 تا مغازه مشکیشو اورده بودن
والا من نزدیک به 7 ماهه که دارم ولی ترک روش نمیبینم
دوست عزیز من امروز علاالدین بودم و 950 واکمن خریدم بهت یک چیزی بگم که توی سایت دی جی کالا قیمت 950 رو با گارانتی متفرقه زده بود 560 تومان ولی من امروز با گارانتی اصل سیتادل خرید 508 تومان. بهتره که بری علاالدین چیزی که فراوون بود دبلیو 850 بود برخلاف این قم . مرده شور این قم رو ببرند اکثر مغازه ها تا حالا توی عمرشون اصلا 850 و 950 ندیده بودند باور کنید خودشون میگفتن:18:
دوستات کاملا درست میگن که صفحه کلیدش میشکنه.من خودم 2 ماهی هستش که دارم .بین دکمه ی Play و جهت پایین یک ترک خیلی ریز خورده.اما اونقدر تابلو نیست
شاید به خاطر این باشه که شماها با ناخن جهت ها رو فشار میدین
پس اقا کاظم اگه تو الاالدین هست قیمتش چقدره از دیگی کالا ارزونتره بعد دیگی کالا 1 پک برنامه موبایل و امورزش و تحویل رایگان میده که می تونی کامل تست کنی :31: قیمت 480 تو الا الدین چقدره قیمت؟نقل قول:
gheimate 850 ro nadaram vali bayad hamoon bashe hamantor kr goftam man 950 ra ba 50 toman zire gheimate digikala kharidam.نقل قول:
من دیروز یه 850 دیدم اره اون دکمه اش ترک برداشته بود طرف فروشنده بود ولی میگفت اکثرشون ترک بر میدارند. ولی به هیچ وجه تابلو نیست
نقل قول:
چه جالب
ماله منم ديروز اينجوري شد
ولي اصلا" تابلو كه هيچ معلوم هم نيست
شايد به خاطره اينه كه تو contact هام زياد پائين رفتم
دوستان عزیز خواهشا راهنمایی کنید چون یکی از دوستام 3250 داره ولی چند وقتیه از ظاهر w850 خوشش اومده
و از سرعت پایین گوشی خودشم خسته شده ولی بلندی و کیفیت صدا براش خیلی مهمه من بهش این گوشی رو پیشنهاد کردم به نظر شما از نظر بلندی کیفیت صدا به اون میرسه یک وقت ضایع نشیم ها؟
صداش بلند هست ولی نه آنقدر تقریبا در حد همان 3250 یا کمی پایین تر هستش ولی کیفیتش خیلی خوبه ولی به از لحاظ کیفیت به 950 نمیرسه.نقل قول:
بعضی گوشیها توی عکس خوشکلند و لی وقتی که دستت بگیری اونقدر خوشکل نیست و بعضی ها برعکس.
3250 گوشی خوش ساختی هستش اگه سرعتش پایینه آپدیتش کنه خوب میشه تا حدی .
850 که من دیدم بدنه پشتش که قاب باتریش بود یه کمی لق میزد و میگفتن که همشون همینجوری حالا اونایی که دارن باید نظر بدن.
کیفیت دوربینش هم فکر کنم از 3250 بهتر باشه فکر که نکم مطمئن هستم. در کل اگه میخوای بفروش اون رو و یک 850 بخره کلی ضرر هستش اصلا نمی ارزه.
اگه صدای اسپیکر خیلی براش مهمه بره یدونه دبلیو550 بخره که همه رو توی بلندی صدا میخوره . اگه کیفیت مهمه 950 و 850 ولی بگم 850 هم صداش بلند هست تقریبا در همان حد هستش
در کل گوشی زیاد خوش دست و محکمی به نظر نمیاد . دکمه های اعدادش خوب و بزرگه . صفحه اش هم خوبه. ولی من نمیدونم چرا گوشی که خوش دست و محکم نباشه من خوشم نمیاد.
حالت کشوییش هم یه جوری انگار داره لق میزنه وقتی که باز هستش با کلیدهای ردیف بالا کار کنی اگه با فشار کار کنی یه کمی کشوش به سمت پایین میاد. بر خلاف دی 820 سامسونگ که به نظر من بهترین حالت کشویی رو داره.
ولی استیل پشتش خیلی خوشکله . توی عکسها انقدر خوشکل به نظر نمیاد که اونجا خوشکله .
خیلی وراجی کردم نفهمیدم که چی گفتم..