برو بچز باغ شیخ کسی اینجا هست
Printable View
برو بچز باغ شیخ کسی اینجا هست
من از قورمه سبزی با مسما رو میپسندم ( نمیدونم اسمش رو درست نوشتم یا نه )
از کله پاچه هم متنفرم
( شرمنده اگه کسی دوست داره )
================================================== ===نقل قول:
چه بگير بگيريه اينجا
سلام دوستان
چطورین؟
1.من اکثر غذاها رو دوست دارم:5: :8:
2.از کله پاچه و آبگوشت و کلا گوشت رو دوست ندارم...:2: :2:
این وسایل ورزشی هر چی باشن بهتر از هیچین!!:8: :27:نقل قول:
من كه گاهي اوقات با بروبچ ميشينيم اونجا نمي دونم اين وسايل ورزشي به چه دردي ميخورن!
هيچكدوم استاندارد نيستن! در ضمن من كشته مرده گروه ضربت حراست هم هستم!
درسته من هم از گوشت قرمز دل خوشي ندارم!:41:
اما عاشق سيب زميني سرخ شده هستم!:19:
اگه گوشت نخوریم چی بخوریم
همش که میشه سبزی
باز هم گوشت قرمز از مرغ آب پز که بهتره:2:
اتقاقا مرغ و گوشت سفيد خيلي بهتره اما درست گفتي مرغ آب پز دلم رو بهم ميزنه!مخصوصا بوي...نقل قول:
من از تخم مرغ آب پز هم بدم میاد :2:
تو خونه ما کسی حق نداره بخوره...
حتی اسمش هم که میاد حالم بد می شه:2: :2: :2: :41: :13:
اتفاقا تخم مرغ آب پز خوردن داره! مخصوصا قسمت زردش!نقل قول:
اما از انواع غذاهاي مربوط به كلم م ت ن ف ر م:2: !
سلام
كيا از قرمه سبزي خوششون مياد؟(بي دليل نمي پرسم)
من يكي كه اصلا دل خوشي از اين غذا ندارم!نقل قول:
من قرمه سبزی با مرغ سرخ شده و مسما و ...نقل قول:
وای دارم میمیرممممممممممممم :1:
من خوشم میاد
اگه توش سبزی پرپین بریزین معرکه می شه :31:
پیشنهاد می کنم یه بار امتحان کنید...:27:
من آش رشته دوست دارم!:31:
مي خوام...:19:
تو تابستون نمی چسبه آش رشته...
يعني تو توي حياط ميشيني ميخوري؟:13:نقل قول:
آره می رم می شینم تو حیاط جلوی باد کولر آش می خورم...!!!:27: :27: :18:
کلا چون تابستونه اصلا حال نمی کنم:13:
فقط مواقعی حال می ده که بارونه:27:
من يكي حاليم نيست هر موقع بيارن مي خورم.نقل قول:
در ضمن در موقع گرسنگي هر چيزي كه جلوم يزارن خواهم بلعيد...:18:
من قورمه سبزي رو خيييييييييلي دوست دارم مخصوصا اگه تند باشه با اين فلفل هاي ريز كه توش ميزارندنقل قول:
اخيييييش :13:
دلم حوسشو كرد الان به مامانم ميگم كه امشب درست كنه:31:
حالا مگه مي خواهي دعوتمون كني كه ميگي بي دليل نمي پرسم؟:13:
منم از آش خوشم ميادنقل قول:
ايول بزن قدش...:10:نقل قول:
سلام میخوام اگه اجازه بدید یه سری خبر از استان عزیزمون بزارم
خبرگزاري دانشجويان ايران - خوزستان
اداره فرهنگ و ارشاد اسلامي بهبهان با مشاركت اداره آموزش و پرورش اين شهرستان و كانونهاي فرهنگي – هنري مساجد خوزستان همايشي با عنوان " امام علي (ع) و نهجالبلاغه" را با محوريت سال اتحاد ملي و انسجام اسلامي برگزار ميكند.
به گزارش خبرنگار خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا) – منطقه خوزستان- اين همايش به مناسبت ولادت امام علي (ع) با حضور مديركل فرهنگ و ارشاد اسلامي خوزستان و جمعي از شخصيتهاي علمي و فرهنگي استان برگزار ميشود و شامل چهار بخش سخنراني، مقاله، سرود و مسابقه است.
همچنين در بخش مسابقه كه سئوالاتي از نهجالبلاغه طرح ميشود به 10 نفر اول جوايزي اهدا ميشود.
اين همايش يكروزه، 13 مردادماه در تالار اداره فرهنگ و ارشاد اسلامي بهبهان برگزار ميشود.
منبع: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من تو این شهر زندگی میکنم ولی اهوازیم..................مردم از بی سینمایی
ماينده مردم بهبهان در مجلس شورای اسلامی ميگويد: بايد فرمانداري بهبهان و مديران اجرايي اين شهرستان اجازه ندهند كه اين بلاتكليفي تداوم يابد و بايد تصميمي قاطع و روشن براي اين سينما بگيرند.
ولياله... شجاعپوريان در گفت و گو با خبرنگار فرهنگ و هنر خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا) – منطقه خوزستان – اظهار داشت: متاسفانه شهرستان بهبهان با قدمت فرهنگي و جمعيت شهري بيش از 100 هزار نفر، از داشتن يك سينما محروم است البته اين مشكل محدود به شهرستان بهبهان نيست، طبق آمار موجود بيش از 130 شهرستان در سراسر كشور، امروز فاقد سينماي داير هستند كه اين مساله تا حدودي به اقتصاد سينما و مشكلاتي كه حوزه فرهنگ با آن مواجه است به ويژه بحث اقتصاد بر ميگردد.
وي افزود: در بهبهان سينمايي قديمي در پيش از انقلاب داير بوده و پس از انقلاب اين سينما به عنوان اموال مصادرهاي در اختيار كميته امداد قرار گرفت و كميته امداد آن را سالها بدون استفاده رها كرده بود و در نهايت اين سينما از سوي كميته امداد به مزايده گذاشته و فروخته شد.
شجاع پوريان خاطرنشان كرد: از آن جا كه موقعيت فعلي ساختمان قديمي سينما در بهترين نقطه مركزي شهر قرار دارد مالك جديد اين ساختمان به دنبال اين است كه سينما را تغيير كاربري دهد و از استفاده فرهنگي استفاده تجاري ببرد؛ كه در اين صورت براي مالك خصوصي سود هنگفتي خواهد داشت ولي از آن جا كه بهبهان جايگزين ديگري براي سينما ندارد، نياز اين شهرستان به سينما خيلي بيشتر است.
وي گفت: در اين زمينه، اختلاف نظري ميان مسئولان اداره فرهنگ و ارشاد اسلامي بهبهان و مالك خصوصي سينما وجود دارد. مالك خصوصي ادعا دارد كه ميتواند در موقعيت ديگري سينما داير كند در صورتي كه كاربري ساختمان فعلي را به تجاري تغيير دهد در اين مساله دو ترديد وجود دارد، نخست اين كه آيا اين مالك ميتواند مجتمع فرهنگي سينمايي ديگري كه هزينه بسياري كه حداقل يك ميليارد تومان برآورد ميشود احداث كند و آيا از اين توان مالي برخوردار است؟ و ديگر اين كه آيا موقعيت به گونهاي كه در ذهن ايشان است چه اندازه براي استفاده به صورت سينما و به ويژه تردد شهروندان مناسب است؟
نماينده مردم بهبهان يادآور شد: بايد فرمانداري بهبهان و مديران اجرايي اين شهرستان اجازه ندهند كه اين بلاتكليفي تداوم يابد و بايد تصميمي قاطع و روشن در اين زمينه بگيرند. پيش از اين از طريق وزارت نفت پيگير بوديم. اعتباراتي در اختيار اداره فرهنگ و ارشاد اسلامي بهبهان جهت تعمير و بازسازي اين مجتمع سينمايي قرار داده شود اما به دليل اين كه مالكيت اين سينما در اختيار اداره فرهنگ نبود و كميته امداد نيز به دنبال اين بود كه اين سينما را بفروشد، متاسفانه اداره فرهنگ توان خريد آن را نداشت و اين ساختمان به بخش خصوصي واگذار شد و تصميم ما براي بازسازي سينماي بهبهان با كمك اعتبارات دولتي، متاسفانه راه به جايي نبرد.
وي تصريح كرد: در حال حاضر بهبهان از كمبود يك سينما كه به شدت مورد نياز شهروندان است رنج ميبرد و مساله سينماي موجود نيز گره خورده است. مالك خصوصي كه به دنبال تغيير كاربري است اگر اين ساختمان را با عنوان كاربري تجاري خريداري ميكرد بايد مبلغ چند برابري بابت خريد آن ميپرداخت اما خريد اين سينما با كاربري فرهنگي هزينه بسيار پايينتر انجام شد و امروز نيز به دنبال تغيير كاربري است.
شجاعپوريان توضيح داد: در زمينه حل اين مشكل ،تصميم نهايي را بايد شوراي شهر و فرمانداري شهرستان بهبهان بگيرند. بايد مهلتي قانوني در اختيار مالك خصصوي قرار دهند كه يا سينماي موجود كه مخروبه است را تخريب كرده و در جاي فعلي، آن را بازسازي كند و يا مساله تغيير كاربري را بررسي كند در غير اين صورت شهرداري بايد وارد عمل شود.
رئيس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامي بهبهان نيز گفت: ما با تغيير كاربري مجتمع سينمايي به سينمايي ـ تجاري موافقيم و تا كنون پيگيريهاي زيادي انجام دادهايم.
سيدحبيب الله مير به خبرنگار خبرگزاري دانشجويان ايران(ايسنا) ـ منطقه خوزستان ـ گفت: از مالك سينما كه آن را از مجتمع اقتصادي كميته امداد امام خميني(ره) خريداري كرده است براي انجام مذاكراتي دعوت كردهايم.
وي ادامه داد: نظر مالك اين است كه مجتمع سينمايي ـ تجاري تغيير كاربري دهد اما تا كنون به دليل هزينههاي بالاي ساخت مجتمع اين اتفاق نيفتاده است.
مير افزود: مجتمع به دليل عمر زياد و عدم رسيدگي در اين مدت دچار آب گرفتگي شده و تقريبا غير قابل استفاده است. سينما احتياج به كار اساسي و ريشهاي در حد تخريب كامل و بازسازي مجدد دارد.
رئيس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامي بهبهان گفت: ما بيش از اين نيز از طريق اداره كل ارشاد اسلامي با مجتمع اقتصادي كميته امداد امام خميني(ره) مكاتباتي انجام داده و خواستار واگذاري اين ملك شده بوديم كه متاسفانه در نهايت نتوانستيم رضايت آنها را جلب كرده و سينما به مالك خصوصي واگذار شد.
وي در پايان گفت: هم به دليل تقاضاها و اعتراضات زيادي كه از سوي مردم به دليل تعطيلي سينما انجام ميشود و هم آرزوي شخصي ماست كه مشكل سينما هر چه زودتر حل شود.
مالك سينماي بهبهان گفت: سينما در حال حاضر قابل استفاده نيست و نياز به بازسازي اساسي دارد.
شفیعی افزود: از آنجا كه ما در كنار كار فرهنگي به دنبال سود شخصي خود نيز هستيم و سينما به تنهايي پاسخگوي هزينههاي پرداختي ما نخواهد بود، نميتوان ملك را مانند قبل فقط تبديل به سينما كرد.
وی گفت: دو راه در پيش داريم؛ اول اينكه مجتمع را به سينمايي ـ تجاري تغيير كاربري دهيم و دوم اينكه در مكان ديگري سينماي جديدي احداث كرده و ملك سينما را كاملا تجاري كنيم.
شفیعی خاطرنشان كرد: به دليل ازدحام جمعيت هميشگي محل سينماي قبلي، اداره فرهنگ و ارشاد اسلامي بهبهان پيشنهاد داده است سينما در محل بهتري احداث شود كه اين زمين نيز در نظر گرفته شده است.
شفيعي در رابطه با هزينههاي لازم براي اجراي اين كار گفت: هزينهها حدود 2/1 ميليارد تومان برآورده شده كه من براي پرداخت آن مشكلي ندارم.
وي خاطرنشان كرد: تنها مشكل دادن مجوز است. اول مجوز سينماي جديد و بعد هم مجوز تغيير كاربري سينماي قبلي بايد صادر شود كه مستقيما نياز به همكاري اداره فرهنگ و ارشاد اسلامي شهرستان دارد.
شفيعي در پايان گفت: مكان پيشنهادي من براي ساخت سينماي جديد از موقعيت بهتري نسبت به سينماي قبلي برخوردار بوده در مركز شهر و نزديك به تمام امكانات شهري است.
منبع:همون قبلیه
ایول ایول بازم خودمونو ایول
آزمون علمي هماهنگ تشريحي سما (مرحله كشوري) از فردا، 27 تيرماه در اردوگاه شهيد رجايي نيشابور آغاز ميشود.
به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران(ايسنا) ـ منطقه خوزستان ـ فريبرز فروتن، دبير منطقه شش سما و رئيس مركز آموزشي و فرهنگي سما دانشگاه آزاد اسلامي واحد اهواز با اعلام اين خبر گفت: آزمون استاني اين مسابقات اوايل ارديبهشت ماه امسال با حضور يكصد دانشآموز مدارس سما استان خوزستان برگزار شده بود.
وي افزود: از سما دانشگاه آزاد اسلامي واحد اهواز 9 نفر شامل 2 نفر در مقطع راهنمايي و 7 نفر در مقطع دبيرستاني حايز بيشترين امتيازات شدند و به جشنواره مسابقات علمي هماهنگي دانشآموزان سما سراسر كشور راه يافتند.
فروتن عنوان كرد: بهاره موسيپور، گلبرگ حميدي در مقطع راهنمايي و همچنين ياسمن خميسي، ماهرخ اسماعيلزاده، مهرنوش چيرحياتي، نيلوفر صفرنژاد، منا عليزاده، هدي هاشمي و سمانه لويمي در مقطع دبيرستان از نخبگان راه يافته واحد اهواز به جشنواره مسابقات علمي دانشآموزان كشور هستند.
دانشگاه آزاد اسلامي واحد دزفول در آبان ماه ميزبان همايش ملي مخاطرات شغلي در رشتههاي پزشكي خواهد بود.
به گزارش خبرنگار خبرگزاري دانشجويان ايران(ايسنا) ـ منطقه خوزستان ـ همايش ملي مخاطرات شغلي در رشتههاي پزشكي 8 آبان ماه در دانشگاه آزاد اسلامي واحد دزفول برگزار ميشود.
در اين همايش مقالات و تحقيقات متخصصان دانشكدههاي پزشكي، پيراپزشكي، پرستاري و مامايي در مورد مخاطرات شغلي اين رشتهها در زمينههاي عوامل فيزيكي، عوامل عمومي، مواد شيميايي، حقوقي و بيولوژي ارائه ميشود.
علاقهمندان به شركت در اين همايش تا پايان مرداد ماه فرصت دارند. مقالات و تحقيقات خود را به دبيرخانه همايش واقع در دانشگاه آزاد اسلامي واحد دزفول ارسال كنند.
شوراي دانشگاه شهيد چمران اهواز شب گذشته، 23 تيرماه با راهاندازي يك دوره دكتري و دو دوره كارشناسي ارشد در اين دانشگاه موافقت كرد.
به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران(ايسنا) ـ منطقه خوزستان ـ اين شورا در ششمين جلسه خود در سال تحصيلي 86ـ85 پس از بررسيهاي لازم با پيشنهاد راهاندازي دوره دكتري مهندسي برق (قدرت) در دانشگاه مهندسي و دورههاي كارشناسي ارشد مهندسي عمران(سازه) و كارشناسي ارشد انگلشناسي به ترتيب در دانشكدههاي بهداشتي و دامپزشكي موافقت كرد.
شوراي دانشگاه همچنين در اين جلسه با پيشنهاد تفكيك گروه اقتصاد به دو گروه اقتصاد بازرگاني و اقتصاد نظري و تغييرات بعضي از دروس رشته كارشناسي علوم قرآن و حديث موافقت اصولي كرد
سعی کردم خبرها کوتاه باشه.............اینا جبران این نبود چند روزه ی من بود
چاکر همه ی شما
ناصر
خسته نباشی ناصرجان:10:نقل قول:
از بچه ها اهواز كسي اينجا نيست؟الان اهواز هوا چطوره؟ چه خبرا؟
با سلام
اینجا بچه های خونگرم دوست داشتنی خوزستانی که عربی بلد باشه پیدا میشه ، که من یه صفحه ترجمه شده عربی رو بهش نشون بدم ببینه غلط و اشتباهی نداره یا نه ؟
مخلص همه بچه های جنوب هم هستیم .
================================================== ==========نقل قول:
دستت درد نكنه خبر خيلي خوبي بود
چرا اينجا بچه ها ميتونن كمكتون كنننقل قول:
ولي اينجوري نگو خيلي بده كسايي كه خوزستان هستن همه عربي بلد نيستن پيغام خصوصي بزن به نامه كار بريه ENTERاون عرب هستش و ميتونه كمكت كنه ايشالله مشكلت حل بشه
ناصرخان دمت گرم عالي بود...:10:نقل قول:
سلام.نقل قول:
والا الان داره برف مياد...(شوخي)
مثل هميشه وسط تابستون.
سلام دوستان
امشب (دوشنبه) ساعت 20 الی 21 انجمن ستاره شناسی اهواز رصد عمومی داره و ورود برای عموم آزاد هست منم اونجام خوشحال می شم ببنمتون اسمم هم که تابلو هست پس دیگه عرضی نیست
کیانپارس خ 18 غربی فاز سوم پارک محله ای گلچهره (طوبی) ساعت 20 الی 21
موفق باشین
فروغ خانم من يكي عاشق رصد ستاره هام اما فرق بين ستاره وسياره رو نميدونم!نقل قول:
يعني توي آسمون يه ماه و خورشيد رو فقط ميدونم چيه!:18:
من اگه بيام اونجا موجبات خنده همه رو فراهم ميارم:41:!
این رصد برای مردم عادی هست که فقط علاقه دارند نه بیشتر
اگه رصد برای کسایی بود که یه چیزایی می دونن اونوقت تو پارک نبود خارج از شهر بود
راستی اگه دوست داشته باشین می تونین به سایتمون هم یه سری بزنین
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
موفق باشین
دقیقا حالا که اهواز نیستم؟؟؟؟نمیشد زود تر باشه؟؟؟:41:نقل قول:
اینم از سینمای استانمون
در اين هفته چهار فيلم بر پرده سينماهاي اهواز و چهار فيلم بر پرده سينماهاي ديگر شهرستانهاي استان است.
به گزارش خبرنگار فرهنگ و هنر ايسناي خوزستان فيلمهاي " رئيس " ، " روز سوم" " اگر ميتوني منو بگير" و " پارك وي" به ترتيب در سينماهاي آفريقا، قدس، هلال و ساحل اهواز، " شب بخير فرمانده" در سينما دريا ماهشهر، " باغ فردوس پنج بعدازظهر" در سينما بهمن دزفول به نمایش گذاشته شدهاند.
فيلم " اگه ميتوني منو بگير" سينما ساحل بندرامام سالن يك سينما خرمشهر و سينما آبشار دو شوشتر بر روي پرده است.
ربطی به این تاپیک نداره ولی...................هم استانیهای عزیز براش دعا کنید
سيمين دانشور در بخش مراقبتهاي ويژهي بيمارستان بستري است.
به گزارش خبرنگار خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، بانوي داستان ايران از روز پنجشنبه 28 تيرماه به بخش مراقبتهاي ويژهي بيمارستان پارس تهران منتقل شده است.
در بازديدي كه خبرنگار ايسنا ديروز (شنبه) از دانشور داشت، دكتر عبدي - پزشك معالج او - در توضيحي گفت: بيمار روز پنجشنبه در حالت كما به بيمارستان منتقل شد؛ اما در حال حاضر در كما نيست. كمي بهتر شده؛ ولي خوب هم نيست و با كمك ماسك اكسيژن تنفس ميكند.
او عوارض ناشي از كهولت سن، و ناراحتي ريوي و كليوي را از دلايل بستري شدن دانشور برشمرد.
سيمين دانشور - داستاننويس و مترجم - در هشتم ارديبهشتماه سال 1300 در شيراز بهدنيا آمد. در سال 1328 دكتري خود را در رشته ادبيات فارسي از دانشگاه تهران گرفت. يك سال بعد با جلال آل احمد ازدواج كرد و در سال 1331 براي مطالعه در رشتهي «زيباييشناسي» در دانشگاه استنفورد، به آمريكا سفر كرد و دو سال بعد به ايران بازگشت.
ازجمله تأليفها و ترجمههاي دانشور عبارتاند از: «آتش خاموش» (1327)، «سرباز شكلاتي» برنارد شاو (1328)، «باغ آلبالو» و «دشمنان» از آنتوان چخوف (1331)، «بئاتريس» از شنيتسلر و «رمز موفق زيستن» از ديل كارنگي (1332)، «كمدي انساني» ويليام سارويان و «داغ ننگ» از ناتانيل هاوثورن (1334)، «شهري چون بهشت» (1340)، «سووشون» (1348)، «بنال وطن» از آلن پيتون (1351)، «به كي سلام كنم؟» (1359)، «غروب جلال» (1360)، «ماه عسل آفتابي» (داستانهاي ملل مختلف) (1362)، «جزيرهي سرگرداني» (1372)، «شناخت و تحسين هنر» (مجموعهي مقالات) (1375)، «از پرندههاي مهاجر بپرس» (1376) و «ساربان سرگردان» (1380).
«كوه سرگردان» و مجموعهي داستان «انتخاب» هم آثار هنوز منتشرنشدهي او هستند.
سایتها خیلی خطرناکن حسن
سايت جستجوگر گوگل پس از بررسی 5/4 ميليون وب سايت اينترنتی اعلام كرد كه از هر 10 سايت يك سايت برای وبگردان خطراتی دربردارد.
به گزارش خبرگزاری دانشجويان ايران (ايسنا) از خوزستان به نقل از شورت نيوز، نزديك به 8000 سايت اينترنتی مجهز به نرمافزارهای خرابكار (malicious software) هستند و معمولا در اواخر هفته بيشترين آسيبرسانی را دارند.
بنابر بررسیهای گوگل، حتی به سايتهای مطمئن نيز نبايد اعتماد كرد و ديدن از هر سايتی حداقل مضراتی در پی دارد.
همچنين 70 درصد سايتهای دارای نرمافزارهای خرابكار مجوز قانونی برای استفاده از اين نرمافزارها دارند.
معمولا بيشترين آسيبها از ناحيه بررسی فايلهای پيوست ايميل (e-mail attachment) وارد میآيند.
به گفته يك كارشناس فنآوری اطلاعات، از بين بردن ايميلهای ناخواسته (spam) حفظ سلامت رايانه را تضمين نمیكند و كاربر بايد ورودیهای آدرس ايميلی خود را مهار كند.