n93i چه فرقهايي با n93 أاره. و قيمتش چنده؟
Printable View
n93i چه فرقهايي با n93 أاره. و قيمتش چنده؟
مطمئنی؟؟؟؟نقل قول:
اره برو علالادین قیمت کننقل قول:
ممکنه الان شده باشه 445 تومن
با سلام به دوستان عزیز
ما sms های گوشی 3250 رو تو سیستم ک÷ی کردیم العان برای انتقال به گوشی n72 با ارور های زیر مواجه میشیم و اونها رو داخل گوشی n72 ایندباکسش ک÷ی نمیشود ولی در دراف ک÷ی میشود و در گوشی بالا نمیاید ولی در سیستم مشاهده میشود که در دراف هستند این ارور ها با چه چیزی بر طرف میشوند در ضمن برنامه رو چند بار نصب کردیم به صورت کامل ولی دوباره با همین ارورها مواجه میشویم
لطفا مشکل ما رو حل کنین هر چه زودتر منتظر هستیم :blink: :rolleye:
ERORR 1
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ERORR2
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ميخواستم بدونم قيمت گوشي دست دوم n70 و n93وn73 چند هست.
Magical بايد به شما بگم N73 دورو بر 450 و N70 دوروبر 320 است ولي اگه مي خواهي N70 بگيري N72 بگير قيمتشون نزديكه ولي N72 بهتره.
آقا ميلاد اينها كه Error نيست اين برنامه دو قسمت داره يكي روي كامپيونرت نصب مي شه اون يكي رو موبايل بعد از اينكه بله رو زدي در حالي كه گوشي به كامپيوتر وصله روي گوشي Setup Nokia PC Suit اجرا مي شه كه نصبش مي كني بعد Syncronize رو از كامپيوترت كليك مي كني و Message Transfer رو مي زني.
گوشيت خيلي خوبه و اصلا نبايد ازش نا اميد شي.
کاملا" در اشتباهی ! یه دلیل بیار که N72 بهتر از N70 هست !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!نقل قول:
آقا من یک گوشی N71 دارم تا حالا برنامه های زیادی روش ریختم، البته همه رو روی حافظه خارجیش ریختم، عکس و موزیک و غیره رو هم روی حافظه خارجیش می ریزم، ولی الان متوجه شدم که از حافظه داخلیش فقط 3 مگ جا مونده، برنام هایی هم که ریختم uninstall می کنم فایده نداره، چی کار کنم؟ وضع گوشیم بحرانیه!
'گوشیت چیزیش نشده.فقت باید بری تو برنامه file manager گوشیت.بعد تو همون قسمت حافظه داخلیت یه فولدر به نام installed files هست.توی اون فایلهای خام تمام برنامه هایی که تا هالا نسب کردی باقی میمونه . باید هرچی داخلش هست رو پاک کنی . بعد گوشیت درست میشه:biggrin:نقل قول:
آخه توی اون پوشه هم هیچ فایلی نیست؟!نقل قول:
حالا چیکار کنم؟
برو بابا. من چه دليلي بيارم كه N72 بهتر از N70 است. خوب اولي سريعتره. تا 2G ساپورت مي كنه از Stablizer برخورداره كه هنگ نكنه عربي داره و راحت فارسي مي شه و ......................
خوب details حافظه گوشيت رو نگاه گن ببين كدم قسمتش جا گرفته؟نقل قول:
شايد حجم sms هات زياد شده؟
1. درست حرف بزننقل قول:
2. مثل اینکه چشمای شما دوربین دوم و پشتیبانی از 3G رو تو N70 نمیبینه !
آخ جون دعوانقل قول:
من که نمیخوام دعوا کنم ! نمیدونم خودش میدونه یا نمیدونه ! اگه پستشو ریپورت بدم دیگه نمیزارن بیاد تو سایت !نقل قول:
والا 2 روزه اومده اینجا 30 تا پست زده فکر کرده مدیره , میگه برو بابا ! ( مدیرا هم هیچ وقت نمیگن برو بابا ! )
هروقت فهمیدی اصلا" Nokia چی هست بد بیا بگو N72 بهتره ! !
یا علی
با تشکر از صفا، روی حافظه داخلی میاره:
memory in use:11mb
free memory:3052 kb
calender:3 kb
contacts:38 kb
images,soundfiles,video clips,applications : 0kb
documents:12 kb
تازه وقتی من این سوال را کردم حافظه داخلی 3400 kb خالی داشت ولی الان بازم کمتر شده و شده 3052 kb، با نرم افزار آنتی ویروس هم چک کردم ویروسی را تشخیص نداد؟
توروخدا چی کارکنم؟؟؟
اول با برنامه Nokia PC Suite وارد قسمت Phone memory شو . چک کن ببین فولدر یا فایلی با حجم غیر عادی وجود داره یا نه؟نقل قول:
بعد اگه نشد هرچی برنامه روی گوشیت و مموریت داری پاک کن و یکبار ریست کامل کن .
اگه درست نشد باید ببریش گارانتی ممکنه مشکل سخت افزاری باشه!!!
در ضمن پیشنهاد میکنم اگه آنتی ویروس خوب روی کامپیوترت یه بارم با اون گوشیت چک کن
همگي خسته نباشين. راست ميگن ان93 با كيفيت دي وي دي فيلم ميگيره؟
فيلم برداريه ان 93 بهتره با ان73
كلا كودوم رو پيشنهاد ميكنين؟
نه اصلا اینجوری که میگی نیست. سیستم دوربینهای دیجیتال بدلیل تکنولوژیه خاص خودشون هیچ وقط نمیتونند به پای دوربین های فیلم برداری برسند.هالا از هرنوعی که میخوان باشن.نقل قول:
مشکل اساسی دوربینهای دیجیتال اینه که هر چه قدر هم کیفیت آنها زیاد شه بازم حالت اسلاید اسلاید شدن نو دارن.
فقط تنها پیشرفت اساسی صورت گرفته در سریهای n نوکیا ضبط کردن فیلمها با فرمت mp4 می باشد.
( من سی کردم تاجایی که میشه ساده توضیح داده باشم )
سلام من یه ان 91 دارم یه سری اس ام اس تصویری از اینترنت گرفتم ولی نمی تونم بریزم تو قسمت مسیج گوشی و به صورت عکس میره تو گالریم و فقط می شه از طریق بلوتوث فرستاد کمکم کنید ممنون
salam mikhastam bebinam az agaoon kesi burring password sorag dare ?
man hame jaro gashtam peida nakardam
gooshim n91 Hastesh
Mamnoon Misham Age Kesi Burring pasworde N 91 Sorag Dashte Bashe o Bezare Tu Site Ta hame Estefade Kona
Mahze Etminan Age Momkene SMS Bezanin
Jobran Mikonam
09143471249
ToHiD
با سلام به همه دوستانی که سری n دارن.
یه چند تا سوال دارم ، دوستانی که گوشی سری n دارن لطفا جواب بدند.:)
میخواستم بدونم فرق برنامه های سری 9 با سری 6 چیه؟
سری 9 میتونه برنامه های سری 6 رو اجرا کنه؟
سری 9 برنامه دیکشنری انگلیسی به فارسی و بالعکس(فارسی به انگلیسی) رو داره؟
در آخر برنامه های سری 9 به فراوانی سری 6 هست یا نه؟
با تشکر از دوستان
سلام آقا یکی به من بگه سیمبین ان 80 9.1 هست یا نه؟
نه دوست عزیزنقل قول:
8هستش
مرسی soranstar عزیز.
آقا به نظر شما تا عید میتونم یه گوشی n73 در حد 350 تومن(با یا بی گارانتی) گیر بیارم یا فکر یه گوشی دیگه باشم؟ممنون میشم کمکم کنید
منظورم ان 73 دست دوم هست
سلام
میشه قیمت های بازار n70 و n71 جنده؟ و اینکه خوب دراومده یا نه؟
salam khedmate doostan
agha man nafahmidam in system amele n71 va gushiyayee ke mese inan behtar az un ghabliashe?masalan n70
akhe man harchi file roo in n71 mirizam nemikhoonashoon
mishe ye tozihe kuchik rajebe karkarde in system amele n71 bedin?
mamnoon
در حد 250 تومن بايد دنبال يه چيزه ديگه باشي مثل N72 يا N70 كه اولي بهتره.
آقا من گفتم ان 73 دست دوم در حد 350 تومن نه 250 تومن.گیر میاد به نظر شما؟
ما که گوشی دست دوم نمیفروشیم اقا !نقل قول:
خودت برو تحقیق کن پیدا کن دیگه !
------------------------------------------------------
N73 آکبند 470 تومن قیمتشه ! نمیدونم با این قیمت دست دومش رو پیدا میکنی یا نه !
اگر با N93 فیلم گرفته بودی , اینو نمیگفتی :happy:نقل قول:
آقای محترم من از شما کمک خواستم نه اینکه بگی برو خودت پیدا کن.آدم های دیگه ای تووی این تاپیک نظر میدن که میتونن به من کمک کنن.در ضمن ان73 اینجا(بروجرد) 420 تومن هم هست.ممنون از کمکتنقل قول:
برادرم n93 دارهنقل قول:
پس چرا این حرف رو میزنی ؟نقل قول:
واقعا" فیلم برداریش حرف نداره !
نمیدونم شما چطور میگی که فرقی نداره !
نگفتم فرق نداره .گفتم هرچه قدرم کیفیتش بالا بره حالت اسلاید اسلاید بازم داره مخصوصا وقتی که رو حالت شب باشه یا دست آدم تکون بخوره این حالت خیلی شدت پیدا میکنهنقل قول:
آقا چرا هیچ کس جواب منو نمیده؟
بابا یکی جواب منو بده.من میتونم عید یه ان80 یا ان 73 دست دوم با قیمت 350 تمون بگیرم یا نه؟
(اون آقایی که گفت سیمبین ان 80 8 هست باید بگم من با تحقیق از نت و مغازه دار ها فهمیدم که 9.1 هست لطفا اگه اطلاع ندارین نظر ندین.ممنون)