بسم الله الرحمن الرحيم
با سلام
دوست عزيز به تاپيك زير هم يك نگاهي بكنيد . اين برنامه را كه همان phpbb معمولي است توسط گروه ما چند مد رويش نصب شده است .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با تشكر
Printable View
بسم الله الرحمن الرحيم
با سلام
دوست عزيز به تاپيك زير هم يك نگاهي بكنيد . اين برنامه را كه همان phpbb معمولي است توسط گروه ما چند مد رويش نصب شده است .
با تشكر
ورژه 2.0.2 آخرين ورژن است كه البته بزودي ورژن 3 هم منتشر مي شود
خیلی ممنوننقل قول:
لینک ها مستقیم نبود یعنی بود ها ، ! اینجوری بود که وقتی می خواستی دانلود کنی خودشو تبدیل به فایل downloading(1).php می کرد اما من این فایل و ویرایش کردم لینک مستقیم را از اون استخراج کردم و اینم لینک واقعی :
با تشکر از کمک تو
آخرين لينكي كه معرفي كردم همين لينك استخراجي شما بود
شما هم موفق باشي
نسخه جدید phpbb به نام rc2 هم منتظر شد
تا رسیدن نسخه فاینال چیزی نمونده
به نظر من که برین کم کم باهاش کار کنین تا دستتون بیاد چی به چیه
آخه قسمت مدیریتی اش هم مثل قسمت کاربریش یه خورده پیچیده شده
آره
خيلي متفاوت شده
كلا تغيير كرده
دوست عزیز لطفا برنامه phpBB
دوست عزیز لطفا برنامه phpBB را بدهید
بسم الله الرحمن الرحيم
با سلام
دوست عزيز بايد خودتان از سايت اصلي دانلود بكنيد.
با تشكر
دوست عزیز من برای کار کردن با برنامه باید به اینترنت وصل باشم؟
بعد من
1- سورس
2-easyphp 1-7
3-ویراشگر سورس کد
4-ویرایش گر DzSoft php Editor
5- فایلهای زبان فارسی رو
از کجا بگیرم
اینها مشکل های من هستند اگه لطف کنید بدید ممنون میشم
بسم الله الرحمن الرحيم
با سلام
دوست عزيز همه اينها در آدرس زير است به آنجا هم مراجعه بفرماييد:
با تشكر
با تشکر از شما
آقا ميشه اين لينک قالب vb رو دوباره آپلود کنيد؟
دوست عزیز من در سایت عضو شدم اما در هر جا از آن میروم مینویسد نوشته وجود ندارد لطفا لینک بدید
نقل قول:
بسم الله الرحمن الرحيم
1) دوست عزيز خود برنامه را بايد از سايت اصلي يعني phpbb.com دانلود بكنيد
و آدرس : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
2) برنامه easyphp در آدرس زير قرار دارد:
3 يا 4 ) دوست عزيز به جاي آن ويرايشگري كه شما نوشته ايد بهتر است از emeditor استفاده بكنيد كه آدرسش در زير است:
5 ) فايل زبان فارسي را از آدرس زير موجود است:
با تشكر
دست شما درد نکنه و بسیار ممنون
بسیار بسیار بسیار از شما تشکر میکنم بخاطر جوابگویی فقط یه سوال کوچیک هنگام کار با برنامه باید به اینترنت وصل باشیم
بسم الله الرحمن الرحيم
با سلام
نه دوست عزيز احتياج به اينكه به اينترنت متصل باشيد نيست.
با تشكر
خوب بازم تشکر
دوستان عزیز من در وسطای کار وقتی که میخواستم یه بانک اطلاعاتی ایجاد کنم و منوی
configuration روی Php MY Admin میرم این ارور میاد
can't launch browser : copy this address in your favorite : ''''http://127.0.0.1/mysql/''''.
(to corect this error,define a default browser)
از شما خواهش میکنم منو راهنمایی کنید چون خیلی ناراحتم.
خواهش میکنم جواب منو یکی بده
خواهش میکنم جواب منو یکی بده بسیار نیاز دارم
بسم الله الرحمن الرحيم
با سلام
دوست عزيز تا به حال اين مشكل براي من رخ نداده است براي همين نمي توانم به سوال شما پاسخ بدهم
لطفا مقاله هاي سايت iranphpbb.com را در قسمت مقالات با دقت بخوانيد شايد به مقصودتان برسيد.
با تشكر
دوست عزیز هرچی تو مقاله ای که اول این تاپیک بود انجام دادم میخواستم از کنترل پنل IIS غیر فعال کنم دیدم نداشتم اگر همه با اون مقاله فروم ساختن چرا من نمیتونم اینم از بدشانسی ما هست دیگه اگه بازم کمکم کنید دوستان و من این ارور از راه خودم بردارم خیلی خوب میشود
با تشکر از شما slambovich
و از دوست خوبم hosseintdk775 که منو تا این حد کمک کرد تشکر میکنم
سلامنقل قول:
اين پيغام مي گه كه در كنترل پانلتون فقط مي تونيد يك ديتابيس بسازيد و اون يكي هم قبلا استفاده شده
و ديگر نمي توان ديتابيس ساخت
از كجا هاست خريدين كه فقط مي تونيد يك ديتابيس بسازيد
در سایت همه رو خوندم چیزی در مورد اون نبود
بسم الله الرحمن الرحيمنقل قول:
با سلام
دوست عزيز شايد شما راه ايجاد ديتا بيس را اشتباه مي رويد :
1) ابتدا easyphp را فعال بكنيد.
2) به آدرس زير برويد:
و بعد در صفحه بعد در كادر: Create new database يك نام براي ديتا بيس خود انتخاب بكنيد و سپس روي Create كليك بكنيد و حال ديتا بيس شما ايجاد شده است و نام كاربري شما root و كلمه عبور را هم بايد خالي بگذاريد و نام ديتا بيس را هم كه خودتان انتخاب كرديد.کد:http://127.0.0.1/mysql/
البته اين راه بر روي لوكال است
با تشكر
دوست easyphp را فعلا بکنید یعنی اجرا کنید یا نه
لطفا بگید فعلا کنید یعنی چه
بسم الله الرحمن الرحيم
با سلام دوست عزيز معذرت مي خواهم اشتباه تايپي بود منظورم فعال بود.
با تشكر
دوست عزیز مشکل حل شد تشکر فقط هنگامی که نام دومین را آنچیزی که خودم میخواهم میزارم وشروع نصب را میزنم و بار دیگر پایان نصب را میزنم و پوشه های contrib و install را پاک میکنم و F5 را میزنم و بار دیگر هم retry را میزنم تو سایت نمیره اما نام دومین را با همان نامی که اول میاد که این شماره هست
127.0.0.1
همه ی این کارا رو که بالا گفتم رو میکنم میره تو فروم و فروم ساخته میشه وبا نام همان شماره ها ساخته میشه اما من نمیخوام اسم فروم شماره باشه
شماره هم این است
لطفا کمک کنید
بسم الله الرحمن الرحيم
با سلام
دوست عزيز در لوكال كه شما تست مي كنيد اينگونه خواهد بود وقتي كه شما مي خواهيد در هاستتان نصب بكنيد آدرس سايتتان به جاي اين شماره خواهد بود و شما در هنگام نصب چيزي را تغيير ندهيد فقط اضافه بكنيد منظورم از اضافه كردن همان نام ديتابيس، نام كاربري ديتابيس، پسورد ديتابيس كه در لوكال بايد خالي باشد ، نام كاربري مدير كل ، آدرس ايميل مدير كل ، كلمه عبور مدير كل.
با تشكر
دوست عزیز چگونه اسم برای سایتم بگذارم
دوست عزیز چگونه برای فروم اسم بگذارم و چرا وقتی برنامه را غیر فعال میکنم و در فروم هستم روی چیزی کلیک میکنم نمیرود باید همیشه فعال باشم
بسم الله الرحمن الرحيمنقل قول:
با سلام
اگر منظور از اسم گذاشتن بر انجمن است كه همان نامي كه در بالاي مرورگر مشاهده مي كنيد مثل همين انجمن كه نوشته است (P30World Forums) بايد از كنترل پنل به قسمت "پيكر بندي سيستم" برويد و از آنجا نوشته كادر "نام سايت" را پاك كرده و اسم دلخواهتان را بنويسيد.
در مورد سوال دوم اگر منظورتان easyphp است بله بايد هنگامي كه از انجمن استفاده مي كنيد روشن باشد و اگر خاموش باشد انجمن كار نخواهد كرد البته همه اينها در لوكال است و در در سرور چنين مشكلاتي وجود ندارد.
دوست عزیز این کار را کردم اما در بالای مرورگر جایی که کنارش نوشته go در آنجا بازهم آن شماره رو نوشته
اگر کسی بخواد وارد فروم شوه باید همان شماره را بنویسه
لطفا روش سرور را توضیح دهید بسیار ممنون
لطفا اگه وقتتون رو نمیگیره توضیح بدید
بسم الله الرحمن الرحيم
با سلامي دوباره
دوست عزيز آموزش نصب برنامه در سرور در سايت iranphpbb.com آمده است و فرق زيادي بين نصب انجمن در لوكال و سرور وجود ندارد .
اين انجمني كه شما در كامپيوتر تان (لوكال) نصب كرديد كسي جز خودتان نمي تواند ببيند و فقط براي تست بدرد مي خورد شما بايد فايل هايتان را به هاست انتقال بدهيد و در آنجا انجمنتان را نصب بكنيد و در هاستتان بعد از نصب آدرس سايتتان را خواهيد ديد مثلا اگر شما در آدرس [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نصب كرده باشيد ، با وارد كردن اين آدرس به انجمن وارد خواهيد شد و 127.0.0.1 فقط در كامپيوتر براي تست است و كسي با وارد كردن آن به انجمني كه شما در كامپيوترتان نصب كرده ايد نمي تواند وارد شود.
بايد انجمن را روي سرور يعني اينترنت و در هاست خود نصب بكنيد.
ببخشید تبدیل به هاست در iranphpbb.com نوشته شده اگر توانستید لینک هم بدید و یک توضیح بدید بسیار بسیار ممنون میشم