برو تو امضای سیاوشنقل قول:
برو تو امضای سیاوشنقل قول:
گوشيم رو خواستم فلش كنم توي 4200 ارور داد گوشيم ديگه بالا نمي ياد كمك كنيد........
ريجيستر ان قانوني است......
باطري گوشي رو در بيار بعد بزار سر جاش شايد درست شدنقل قول:
من درست از اين فايلها استفاده كردام.........نقل قول:
وهمين مشكلو دارم........
كمك كنيد گوشيم بالا نمي ياد.......
بچه ها فكر كنم مشكل رو پيدا كردام.......سي دي اي كه دانلود كردام با فايل مين و اف اس نمي خواند..........
cda102295/7 مال گوشي من است .دوستان كمك كنيد از كجا دانلود كنم در تاپ هم نبود
نقل قول:
دوست عزيز از اينجا ميتوني فايلت را بگيري :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در مجموع بسيار نرم افزار مزخرفي است :angry:
3 بار تابحال هر سري 7 ساعت كامپيوتر روشن بوده و نتوانسته درايو دوربينم را عوض كند .
بايد صبر كنيم ببينيم نرم افزار جديد و با سرعت بالا ميايد يا نه ؟
نقل قول:
اقا كار نمي كند ارور مي دهد يعني وارد سايت نمي شود.............
كمك
اقا من فلش کردم تا حالا 30 درایو دوربین را امتحان کردم اما باز وقتی زوم می کنم عکس گرفته شده بدون زوم هست
لطف كن مسير قرار دادن درايوها را در نرم افزار برايم بنويس ضمنا چند دقيقه طول ميكشد درايو نصب شود خيلي براي من مهمه!نقل قول:
ممنون !
سلام
کسی میدونه چطور میشه فضای sms رو در w810i افزایش داد ؟
گوشی من w810i با cid49/red cxc12503 16_generic_hn r4ck003 cda 102295/7
هست خواستم فضای sms رو زیاد کنم از روشی را که آقا سیاوش گفته جواب نداد البته مراحل کار را درست انجام شد من جایی خوندم که امکان ضبط sms بر روی مموری هم هست
Open pref_store.txt and remove "/smsdata" or "/tpa" and change it with /card
All your messages will be stored on your MMC..
I've done it the usual way not the card-way.
You need to create these folders on your card (by plugging you phone in with usb [no C button] or through cardreader
D:\messaging
D:\messaging\sms
D:\messaging\sms\msg
D:\messaging\sms\FFFFFFFFFFFFFFFFFFFF
D:\messaging\sms\FFFFFFFFFFFFFFFFFFFF\pending
D:\messaging\sms\FFFFFFFFFFFFFFFFFFFF\sm
D:\messaging\sms\FFFFFFFFFFFFFFFFFFFF\sr
D:\system\messaging\smsالبته این کار را هم کردم جواب نداد (با برنامه phoneXS بعد 2 ساعت جواب داد)
گوشی نمی تونه اس ام اس بده و اس ام اس دریافتی ذخیره بشه البته این حالت هم وقتی که از دستور /tpa استفاده میکنم هم پیش اومده البته فایلهای منو و مدیا پلیر رو تونستم به راحتی تغییر بدم اینو گفتم بدونی که میتونم با برنامه phoneXS کار کنم در ضمن تمام پستها ی گذشته و پستهای این فرم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هم خوندم بعضی را هم مثل بالایی را انجام دادم ولی جواب نداد
حالا سوال من اینه :
1- اشکال کار در افزایش فضای اس ام اس کجاست
2- یکی از دوستهای من دستگاه setools را داره آیا فایله fs ,main,... رو میشه با برنامه phonexs استفاده کرد اگر میشه چطوری ؟
3-طریقه نوشتن یک اسکریپت در برنامه setools چطوری (دستورات اسکریپت)
4-در مورد gdfs که فکر کنم مربوط به آنتن دستگاه هست و البته برنامه phonexs هم همش اونو هک میکنه توضیح بیشتری بدین
(Phone-XS V2.01 Beta ورژن مورد استفاده می باشد)
با تشکر
با روشی که اقا سیاوش گفته در صفحه 15 پیچ مربوطه را به فایل فلش اضافه کردم و فلش mainکردمو درایو دروبین درother گوشی قرار کرفتنقل قول:
من نوع فرمت فیلمبرداری با پیچ (w800_R1BC002_mp4_video.vkp) از topsony گرفتم mp4 کردم اما باز تغییری در کیفیت نکرد و با پیچ w800_R1BC002_redirect_folder_menu_to_other.vkp را در other/menu قرار دادم راستی چه حالی میدهد تغییر منو
چرا بعد از اينكه دگمه flash رو مي زنم دگمه stop فعال نمي شه و هميشه غير فعاله ؟
آيا اين طبيعيه يا نه
خواهشا دوستان زودتر جواب بدن
نقل قول:
خوب با اين روش الان گوشي شما نبايد زبان فارسي داشته باشد چون فايل مين با زبان فارسي نداريم .
من ميخواهم بدانم آيا شما با
Phone-XS V2 هم توانسته ايد درايو دوربين را تغيير دهيد و اگر جواب مثبت است چقدر زمان برده ؟
با سلام خدمت دوستان
یک سوال: اگر بخواهیم منوی مدیا پلیر و منوی اصلی گوشی را تغییر بدهیم با این برنامه چقدر طول می کشد؟
سلام به همه
من گوشیم رو که کا 750 هست رو تبدیل به دبلیو 800 کردم خیلی جالب بود الان موقع عکس هم زوم میده
ولی زبان فارسی پرید(خیلی هم مهم نیست)
می خوام بدونم اگه به حالت قبل برگردونم یا آپ دیت کنم زبان فارسی بر می گرده
ممنون از همتون مخصوصا آقا سیاوش گل
من به خاطر اين كارا مجبور شدام بدم گوشيمو فلش كنن..........
با سلام
می خواستم بدونم اگه گوشیم (کا750) رو به و800 تبدیل کنم با فلش کردن main فقط باید از این ورژنMain و800 R1BC002 استفاده کنم؟ یا می تونم با ورژن های جدیدترش فلش کنم؟
اگه جواب مثبت است بگید آخرین وژن firmware و800 چیه.
با تشکر
با سلام
من دارم اسکین مدیاپلیر گوشیم(کا750) رو با phone xs 2 alpha3 عوض میکنم.ولی الان 1ساعت کوشیم به کامپیوتر وصل هستم و برنامه سر fs activasion هست ولی ضاهرا" کاری انجام نمیده.
می خواستم بدونم این طبیعی هست؟
اگر الان stop رو بزنم و عملیات رو قطع کنم برای گوشیم مشکل پیش میاد؟
سلام
اصلا کسی تونسته فضای sms رو تو w810 یا گوشی دیگه افزایش بده یا اینکه کمپلت سرکاریه
من احتیاج به کمک فوری واسه فلش گوشی دارم
Rd4d005
CDA49 red
------
نرم افزار phone XS رو دانلود کردم
تو سایت top سونی این دو چیز رو دانلود کردم
W810_R4DB005_FS_C_ASIA_RED49
W810_R4DB005_MAIN_GENERIC_HN_CID49
میدونم شاید اشتباه باشه...
فقط خواهش میکنم سنت شکنی کنید و نگید برو جستجو کن!!
خواهش میکنم تشریحی حتی الامکان با عکس نشون بدین
که این فایلها رو کجا بریزم؟ چطور فلش کنم؟
بازم از شما ها ممنونم
با سلامی دوبارهنقل قول:
گوشی من تقریبا 8 ساعت به کامپیوتر وصل بود و برنامه هم از حالت FS activasion تکون نخورد.دیگه عصابم به هم ریخت یه آیت الکرسی خوندم و استاپ رو زدم.
خوشبختانه گوشیم چیزیش نشد و الان هم مثل یک بچه خوب داره کار می کنه.
یک سوالی دارم:
برای گوشی های باcid36 هم تغیرات در گوشی اینقدر طول میکشه؟
در ضمن چرا برنامه ی phone xs در مرحله ی FS activasion میزان عملیاتش رو گزارش نمی ده و فقط می زنه please wait.... ؟
آخرین نسخه از نرم افزار Phone XS
در این نسخه بسیاری از مشکلات نسخه های قبلی بر طرف شده
هم به روشی که من توضیح دادم میشه و هم اینکه میتونید با نرم افزار Gslide پچ ها رو مثلا برای افزایش فضای اس ام اس بکار ببریدنقل قول:
منتها phone xs هنوز نمی تونه فیرم ور هایی که با gslide تغییر در آنها ایجاد شده رو بر روی گوشی W810 فلش کنه
تاپیک زیر هم میتونه کمکتون کنه
اين لينك اصلا كار نميكنه .نقل قول:
اگر منظور شما
PhoneXS 2.10 Alpha3.exe اينست كه اين نرم افزار بدتر از سلف قبلي اش است .
لينك فوق مخصوص گرفتن
phoneXS 2.10 Alpha 5.exe
است كه فكر ميكنم منظور آقا سياوش همين نرم افزار باشد.
آقا سياوش ممنونم ولي چون گيج شدم ميخواستم براي گوشي كا800 برنامه هايي كه لازمه و فايلهايي كه بايد بگيرم اينجا بزارين من دانلود كنم آخه توي سايت top sony يه عالمه فايل هست براي كا800 نميدوم كدوم رو بايد بگيرم چي كار كنم. من ميخوام فضاي اس ام اس و صداي پخش موزيك زياد بشه و كيفيت فيلمبرداريشم بهتر بشه برنامه اي كه اين تغييرات رو بايد انجام بدم phone x هستش؟؟ ممكنه براتون اينجا بزارين دانلود كنم و بدونم چيكار كنم ميخوام اطلاعات كافي رو در اين مورد داشته باشم بد انجام بدم كه موفقيتم در انجام كار بيشتر باشه بازم در ضمن من با كدوم برنامه انجام بدم بهتره و به نتيجه ميرسم ممنونم از شما دست عزيزم
آقا سياوش من تو سايت topsony عضو شدم اولا كه زبانش معلوم نيست چيه بعد حالا به ايميل من پسورد فرستاده ميزنم وارد نميشه نميدونم چي ميگه چون انگليسي نيستش ميخوام دانلود كنم نميشه ممنون ميشم در اين رابطه هم كمكم كنيد با تشكر
پایین صفحه سمت چپ میتونی زبان انگلیسی رو انتخاب کنینقل قول:
بله نرم افزار شما phone xs استنقل قول:
آخرين نسخه رو امروز در تاپيك قرار دادم ولي بهتره كه براي آگاهي از آخرين تغييرات به سايت se-nse مراجعه كنيد كه بروز تر است
خب فكر كنم شما دچار يه سر در گمي شدين ;) ببينيد چه كاري لازم تره اون رو انجام بدين چون كار وقت گيرييه
ممنوننقل قول:
منم لينك phoneXS 2.10 Alpha 5.exe رو گذاشته بودم (ياد SEFP بخير :laughing: )
از آخرين نسخه استفاده كنيدنقل قول:
سلام به همگي
بخصوص آقا سياوش
ممنونم از اينکه جواب ميدي
اون آدرس و کامل خوندم اونجا به ساخت برخي از فولدرها اشاره کرد و همچنين به دستکاري فايلهاي ديگه به غير از
pref_store.txt پرداخته نظرت چيه؟. با روش شما هم چندین بار امتحان کردم جواب نداد(البته برنامه Phone-XS V2.01 Beta package کارش درست انجام میده یه چیزی حدود 2 ساعتی الاف میشیم هر دفعه) شما در روش خودت فقط به تغییر محتوای فایل pref_store.txt اشاره کردی و صحبتی از ساخت پوشه های مورد نیاز جهت ذخیره اس ام اس نکردی
D:\messagingدر صورتی که همون سایتی رو که معرفی کردی در یکی از پستهاش گفته که باید پوشه های مورد نیاز رو هم ایجاد کرد یه سری به این آدرس [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و این آدرس [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بزن ظاهرا کسي تا حالا نتونسته در w810i cid49 red فضاي sms رو زياد کنه .آقا سياوش اگه تونستي ما را هم در ياب راستي راجب setools چيزي نگفتي !!!
D:\messaging\sms
D:\messaging\sms\msg
D:\messaging\sms\FFFFFFFFFFFFFFFFFFFF
D:\messaging\sms\FFFFFFFFFFFFFFFFFFFF\pending
D:\messaging\sms\FFFFFFFFFFFFFFFFFFFF\sm
D:\messaging\sms\FFFFFFFFFFFFFFFFFFFF\sr
D:\system\messaging\sms
آقایون مشکلم حل شد... ممنون از جواب هاتون...به خصوص سیاوش عزیز !!!
آقا سياوش من نميخواهم Main گوشي ام را عوض كنم و ترجيح ميدهم كه زبان فارسي ر داشته باشم اما هركاري ميكنم نميتوانم درايو دوربينم را با phoneXS_2.10_Alpha_5 حتي نيز نتوانستم عوض كنم . مشگل چيست ؟
همه چيز درست است و درايوها نيز نصب و فولدرها ساخته شد هاند . تا وسط راه ميرود اما يكدفعه هنگ ميكند .
مشگل چيست . ؟ فقط يكبار اسكين مديا پلير را عوض كردم كه قسمت دوربن را بهم ريخت و مجبور شدم گوشي را ريست كنم .
اگر لطف كني راهنمائي كني ممنون ميشوم .
سلام
دوستان یه نفر نیست منو دریابه؟ کمکم کنید
سلام.آقا اين ورژن جديد گوشي w900 رو هم ساپورت ميكنه؟؟؟؟؟؟
سلام.ممنون به خاطر زحماتی که میکشید.ولی یه خواهشی دارم. لطف کنید یه کم ساده تر توضیح بدبد تا همه بفهمن. اگه هم مقدور نیست لطفا یکی که این کارارو انجام داده آی دی شو بده تا من هم بتونم این کارا رو انجام بدم. مرسی:happy:
آقا من همه كارها رو براي فلاش كردم به خوبي هم پيش رفت تا آخر ورژن گوشي هم شده r1dboo1 ودر ضمن شماره گوشي من با كارتن و پشتش هم يكي هستش ولي وقتي سيم كارت ميگذارم تو گوشي مي نويسه configurtion error.please contact yournetwork operator or service centre
البته يكبار ديگه هم قبلا با باكي داده بودم زده بودند هميجوري شدش كه بعد از چند تا تعميركار عوض كردن درست شدش الان ديگه نمي خواهم دست تعميركار بدم راهي هستش براي درست كردنش