درستش گت رایت هست!نقل قول:
جت رایت
اگه منظورتون گت رایت هست نه نداره...
درستش گت رایت هست!نقل قول:
جت رایت
اگه منظورتون گت رایت هست نه نداره...
یعنی هیچ فرقی توی سرعت نداره ؟
از نرم افزار Internet Download Manager استفاده کنید برای سرعت دو براربر.خودم از همین استفاده می کنم.:20:
شما با Internet Download Manager تورنت دانلود ميكنيد ؟؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
این رو دارم ولی یه چیزی می خام که بیت تورنت ها رو خوب دانلود کنه !
جت رایت سرعتش با برنامه های دیگه برایه دانلود بیت تورنت ها فرقی داره یا نه ؟
بله عزیز م ولی همه لینک هارو قبول نمی کنه.
باشه !
حالا بعلا تستش می کنم !
منظورم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بود یه جا نوشته بودن می تونه بازش کنهنقل قول:
این پلیر که اصلا به درد نمی خوره...
اقا من یه سری فیلم از تورنت دانلود کردم اما با هیچ برنامه ای باز نمی شه فرمتش wmv لطفا کمک کنید:13:
WMV مخفف Windows Media Audio هست و با WMP باز میشه.
بله wmv مخفف Windows Media videoهست
شما از vlc player استفاده کنید شاید مشکلتون حل شد
سلام به همه دوستان
دو تا سوال داشتم :
يكي اينكه من يك فيلم از Axxo دانلود كردم به نام Devil wear prada كه به صورت DVD RIP هست و 700 مگ حجمشه . حالا ميخوام بدونم چه جوري بايد تبديلش كنم به يك DVD فيلم .
البته با نرو امتحان كردم و گفت يك چيزي حدود 2 ساعت و نيم طول ميكشه تا رايت كنه !!؟!؟!
اما سوال دوم دانلود فيلم با زير نويس فارسي هست .
ميخواستم بدونم آيا اصلا وجود داره يا اينكه فقط از بازار بيرون بايد تهيه كنيم .
پيشاپيش از جواب دوستان متشكرم .
سلامنقل قول:
شما DVDRip رو ميخواي به DVD تبديل كني ؟؟
فرقي تو كيفيت ندارهها
با برنامه AutoGK كه كارش ريپ كردن هست ميشه عمل عكس رو هم انجام داد (البته اووونم زياد طول ميكشه)
--------------
در مورد سوال دوم هم
براي يه سري از فيلمها زيرنويس فارسي تو نت هست
يه سري از دوستان هستن كه واسه فيلمها (مخصوصا نسخههاي دي وي دي ريپ) زيرنويس فارسي درست ميكنن
امين جاننقل قول:
چون DVD پلير من از Divx حمايت نميكنه مجبورم براي ديدن توي تلويزيون تبديلش كنم به DVD .
يا اينكه لپتاپو بيارم كنار تلويزيون ...
در هر صورت مرسي لطف كردي .
راستي من زيرنويس فارسي Devil wear prada رو هيچ جا 1يدا نكردم .
همينطور Illusionist
اگر با این برنامه ها دانلود کنیم قا بلیت ریزوم داره یا نه؟
مهدی
اره رسیوم رو ساپورت می کنه و مشکلی نداره فقط یه ذره توضیحات هستش که در موردشون بخونی می تونه کمکت کنه پیشنهاد میکنم توضیحاتی رو که تو صفحات اول این تایپیک قرار داده شده رو بخونینقل قول:
اگر با این برنامه ها دانلود کنیم قا بلیت ریزوم داره یا نه؟
موفق باشی
آقا من Utorrent استفاده می کنم.توی صفحه ی اول برنامه اون پایین عکس یه علامت تعجب که دورش قرمزه آورده بعدش نوشته portت مشکل داره باید عوضش کنی منم هر چی میزارم بعدش روی test می زنم میره تو یه سایت دیگه و ارور میده.چی کار باید بکنم؟!!:41:
راستی اینترنتم هم 128 هست.سرعت دانلودم از سایت های معمولی 11kb/s هست ولی با این الان دارم 5kb/s دانلود می کنم:19:
سلام
من هركاري مي كنم نمي تونم دانلود كنم يعني اصلا سرعت دانلود صفره من از نرم افزار bit torrent استفاده مي كنم در ضمن براي آپلود كردن چه كار بايد بكنم تا سرعتم زياد بشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من یکی دو تا از فیلم های axxo رو دانلود کردم
موقع پخش صدا با تصویر هماهنگی نداره و تصویر با تاخیر ده ثانیه ای نسبت به صدا پخش میشه
مشکل از کجاست؟
عزیزان من هم یه زمانی خیلی دوست داشتم از تورنت دانلود کنم اما دیدم همچین آش دهن سوزی نیست
فایل هاش اصلا مطمئن نیست چه از نظر سالم بودن چه از نظر تروجان
rapidshare خیلی خیلی بهتره یه dc دوباره دانلود به همین سادگی
یا اگر می خواین فیلم دانلود کنید filho بهترینه سرعتش هم بالاست
شما تازه فهمیدید؟
سرعت دانلودش اصلا خوب نیست.
در جواب دو پست قبلی و در دفاع از تورنت باید بگم که تورنت هیچ مشکلی نداره و خیلی خیلی از فایل ها ی بزرگ قبل از اینکه بیاد رو سایت هایی مثل رپید شیر اول رو تورنت اپلود میشه و از این لحاظ خیلی اپدیت تر هستش قابلیت رسیوم داره و محدودیت دانلود رو هم نداره همچنین مثل رپید شیر نیست که واسه دانلود یه فایل 700 مگی 20 30 تا لینک کاپی پیست کنی و حی دنبال تغییر ای پی باشی از همه مهمتر اینکه مجانی هستش
از لحاظ ویروسی بودن فایل ها من که تو این یکی دو سالی که از تورنت استفاده می کنم هنوز ویروسی ندیدم تو تورنت اگه شما موقع دانلود فایل کامنت های کسایی که فایل رو دانلود کردن رو بخونین می تونین بفهمین که چه خبره
از این لحاظ با فایل های رپدی فرقی نداره
در مورد سرعت هم من در 90 % موارد با حد اکثر سرعت دانلود کردم و مثل رپید شیر نبوده که هی پیغام بده شما محدودیت دانلودتون تموم شده یا ای پی شما در حال دانلود یه فایل هستش و باید صبر کنین تا تموم شه تو تورنت خیلی راحت فایل رو به دانلود منیجر می دی شب میگیری می خوابی صبح هم دانلودش تموم شده
عکس پایین سرعت دانلود با dsl 256Kb رو نشون میده که می تونین ببین سرعت همون سرعتی هست که با دانلود منیجر میده ( حد اکثر سرعت دانلود 30kB هست در صورتی که فقط دانلودر فعال باشه و در حال وب گردی نباشی )
فایلی که داره دانلود میشه نسبت سیدر به دانلودر کم هست ولی بازم حد اکثر سرعت رو میده به تعداد فایل هایی که تو یه ماه دانلود شدن نیگا کنین ( تورنت رو با رپید شیر و این جور چیزا مقایسه نکنین تورنت بهترینه )
[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
اقا سلام
یه سوال من برنامه utorrent رو نصب کردم فایل مربوط به download فیلم رو هم به اون میدم ولی download نمیشه
من مودم adsl asus am 602 دارم ایراد مربوط به تنظیم پورت است چه پورتی بدم تا کار کنه هر چی دادم کار نکرده
یه راهنمایی
براي دانلود از تورنت نبايد انتظار داشته باشيد بلافاصله بعد از شروع دريافت آغاز بشه.. براي من هم هميشه يه آيكون قرمز زده پايينش ولي سرعت دريافتم عاليه.. دوتا دوتا فيلم باهاش دانلود مي كنم!نقل قول:
سلام
مطمئنا اگه شما لينك فيلمي رو تو رپيد داشته باشين دانلود ازش راحت تر هستش تا تورنت
اما اولا گستردگي تورنت خيلي بيشتر هستش (منبع غني تري هستش)
دوما تمام فيلمها و بازيهايي كه تو رپيد آپلود ميشن اول از تورنت دانلود و پخش شدهاند
و نكته ديگه اينكه : وقتي فيلم و بازيي كه خيلي جديد هستش (با حجم بالا) لينك رپيد ازش پيدا ميكنيد با ترس و لرز دانلود ميكنيد چون هر لحظه امكان پاك شدنش وجود داره
اما فيلم/بازيهاي جديد تو تورنت هر لحظه بر تعداد peerها و seedها افزوده ميشه
من خودم بازي Virtua Tennis 3 با حجم 2.5 گيگ رو اصلا جرئت نميكرد از رپيد دانلود كنم
در صورتيكه از تورنت راحت دانلود كردم در حدود 600 سيد و 1500 تا هم peer داشت
من كه هر فيلمي رو كه اينجا معرفي ميشه با تورنت دانلود مي كنم .. سرعتش هم توپ.. همه چيزش عاليه... حالا نمي دونم چرا براي بعضيا جواب نميده. . البته اوايل براي خودم هم همينطوري بود.
تورنت براي من يعني زندگي [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به جزء فيلم و فايل هاي حجيم ، ساير دانلود هام رو هم با تورنت انجام ميدم
فقط يك فيلم رو وقتي شروع به دانلود كردم 2 تا سيد داشت ( ريسك بود ) وقتي تا 54% دانلود كردم ديگه سيد نداشت
براي اينكه مطمئن تر باشه به نظر من بهتره بريم تو سايتاي مختلف بگرديم تا اوني كه seed بيشتري داره رو پيدا كنيم... در اين صورت راحته كارمون.نقل قول:
با سلام
من هم از تورنت استفاده می کنم هم دانلود منیجر
می دونید تورنت یه بازیایی داره که من نمی فهمم
من یه نوت بوک دارم و یه pc خوب طبیعتا برای دانلود از تورنت از pc استفاده می کنم و شب و روز هم روشنه ولی رون نوت بوکمم هم تورنت نصبه و بعضی فایل ها رو از اون دانلود می کنم ولی نکته اینجاست که اولا خیلی وقتها تورنت سرعت بالایی نداره ( با اینکه سید و نودش خوبه!!) و مهم تر اینکه وقتی دو تا تورنت ها در یک شبکه ی داخلی lan فعال باشن رو فعالیت هم اثر منفی دارن، یعنی یک ینمی زاه اون یکی درست کار کنه حتی اگه دستی عرض باند رو تقسیم کرده باشی؟؟؟؟
دانلود منیجرها معمولا سرعت بالاتری دارن، البته من با رپید زیاد کار نکردم ولی بعضی از سایت های فایل منیجر دیگه خیلی توپ بودن
برای نوت بوکمم هم تو دانشگاه (من استاد دانشگاهم)، تورنت کار نمی کنه، ولی با (fdm (free downlad manager راحت دانلود دارم،
(((بقیه ی دانلود منیجرها حتی با تنظیم ------ و دادن یوزر پس کار نمی کنن؟؟؟؟))
از یه سایتی تونستم 580 کیلوبایت در ثانیه هم دانلود کنم، ولی البته دو تا فیلم دیگه 45 تا 50 کیلو بایت بیشتر اجازه ی دانلود نمی دادن.
اینم تجربه ی من
برادر من سرعت دانلود من 70 هست.اونوقت شما میگی 30 ؟
30 خیلی خیلی کم هست.
آقا واسه تورنت باید adsl باشه دیگه :25:
dial up و اینا که نمیشه :34:
اره؟
خوب برادر سرعت دانلود dsl 256 می خوای چقدر باشه پس ؟نقل قول:
برادر من سرعت دانلود من 70 هست.اونوقت شما میگی 30 ؟
30 خیلی خیلی کم هست.
تورنت رو با سرعت 1 مگ هم دانلود می کنن 70 که سرعتی نیست همش بستگی به شما داره و این که این تایپیک رو چقدر خونده باشین
چو دانی و پرسی سوالت خطا نیستنقل قول:
آقا واسه تورنت باید adsl باشه دیگه
dial up و اینا که نمیشه
اره؟
معمولا از تورنت واسه دانلود فایل های حجیم استفاده میشه با dial up i هم که نمیشه کسی دنبال فایل های حجیم نمیره که بخواد دانلود کنه
ولی فرقی نمی کنه با dial up هم من یه کتاب 16 مگی رو دانلود کردم مشکل dial up اینه که سرعت اپلودش کمه و این رو سرعت دانلودش تاثیر میزاره
دوستان فیلم روز آمریکا البته به زبان روسی و DVDrip بزارم واسه دانلود
البته seed برو بالای 200 300
اگه میخواین بزارم
این را میزارم برای تست تاکسی 4 و همین طور که گفتم DVDrip
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان اگه کسی دانلود و شروع کرده نظر بده سرعتش چطوره؟
سلام
عزیزانی که دانلود بالا از Torrent دارند لطفا بفرمایند که از کدام سرویس دهنده Adsl گرفته اند . ضمنا پهنای باند رو هم اعلام فرمایند . بیشتر منظورم کاربران خانگی است .
راستی حداکثر چند تا فایل رو میشه همزمان با هم دانلود کرد ؟ یعنی توصیه ای در این مورد هست یا خیر
این تورنتی که بالا گذاشته شده 146 سیدر و 47 دانلودر داره من الان تست کردم در کمتر از یک دقیقه به سرعت حد اکثر رسید کانکشن من هم دی اس ال هستش
در Ut0rrent 6.1.0 تفاوت گزینه Start با Force Start چیه !!؟
در صورتی که شما در حال دانلود یه فایل باشین و بخواین فایل دیگه ای رو هم دانلو کنین اگه رو start کلیک کنین فایل دوم میره تو صف منتظر میشه وقتی فایل اولی دانلودش تموم شد شروع به دانلود می کنه ولی اگه رو force start کلیک کنی همون لحظه شروع به دانلود فایل می کنهنقل قول:
در Ut0rrent 6.1.0 تفاوت گزینه Start با Force Start چیه !!؟
پس اگه فیلم جدید خواستین بگید که بزارمنقل قول: