سلام اقا خيلي اهنگات توپه ولي بيشتر بي كلام وكلاسيك بذار باتشكر باز هم ممنون
Printable View
سلام اقا خيلي اهنگات توپه ولي بيشتر بي كلام وكلاسيك بذار باتشكر باز هم ممنون
سلام
ممنون اهنگ هاتون خيلي قشنگ هستن هم مال شما سامان جان و هم مال شما مريم جان.
موفق باشيد.
اینقر ماشالا دل سنگ هستین که من این همه گفتم یه نظر بدین ولی .............. اشکالی نداره ایشالا خدا جوابتونو بده
یا تو یا هیچ کس دیگه (هنگامه):
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ببخشید
یک آهنگ از mtv نشون داد
خواننده داود و اسم آهگ مثل خورشید
هر چی سرچ کردم پیدا نکردم
کسی سراغ داره
mamali_ronaldinho جان شما بايد در انجمن موسيقي درخواست كنيد
ببخشید پس میرم اونجا
آقا سامان دلگير نباش!
بيا تو فروم"دانلود آهنگهاي بي كلام " همه بچه با حالها اونجان
خيلي هاشون هم ميشناسي
منتظريم
ادرسشو بده
salam age mishy ahanghi ( be khoda ) kamlish bizaren mamnun misham please
سامان جان و مریم جان لجبازی کاری از پیش نمیبره اگه میخواین این تایپیک همیشه فعال باشه و از بین نره آپدیت کنید هیچی نمیشه
سلام مريم جاننقل قول:
دوست خوبم من اين اهنگ رو دانلود كردم ممنون خيلي عالي بود.
ميشه اسم اهنگ و خوانندشو بگي يا اگه كاملشو داري براي دانلود بزاري.
ممنونم.:blush:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] كه خواسنه بودينقل قول:
سلام.
آهنگ I'm outta love از Anastacia می خواستم.
ببینم سرعتتون چقدره؟:laughing:
راستی می دونید این سایت emp3world کار می کنه یا سر کاریه؟
♪psa♪ جان اگه آهنگ كامل و مي خواي بايد در انجمن درخواست موسيقي بگي
maryam jan age mishe ahanghe kamli ( be khoda ) bezar mamnun misham please please please please please
be khoda. be khoda .be khoda . be khoda . be khoda . be khoda . bekhoda mikham
واقعا کارتون عالیه.
حتما ادامه بدین. من که خیلی حال کردم.
واقعا ممنونم!!
سلام زیرک جان خوب عزیز دلم اگه به من گفته بودی که تا حالا واست گذاشته بودم اینم اهنگه کامل به خدا :
سلام امروز با دستی پر اومدم پیشتون میخوام بترکونم اول از همه با یه کیلیپ شروع میکنم اگه مثله خودم عشقه فوتبالین اینو حتما ببینید هنرنمایی جادوگرهای فوتبال جهان فیگو . رونالدینهو . کریستین رونالدو . کارلوس و اخرش هم ضایع شدن رونالدینهو توسط داور :
به نظر من بهترین موزیسین جهان کسی نیست جز ژان میشل ژار که هنرشو با البوم اکسیژن Oxygen به رخ جهانیان کشید که الحق هم واقعا هنرمنده اگه شما بیشتر اهنگاشو گوش کرده باشین خودتون میفهمید که 80% اهنگای تلویزیون خودمون متعلق به ژان میشل ژار هست اینم یکی از اون اهنگایی که مطمءنم شنیدید بسیار زببا و با کیفیت عالی تقدیم به شما :
باز هم از تک ستاره اسمان موزیک الکترونیک جهان ژان میشل ژار اهنگی میخوام براتون بزارم که شک ندارم همتون شنیدین اینو میدونم اهنگ بسیار زیبایی که قبل از پخش مستقیم فوتبال اروپا و لیگ قهرمانان اروپا پخش میشه این اهنگ به نام Oxygen 8 بصورت زنده در اخرین کنسرت اجرا شده و واقعا ارزش شنیدن حداقل یه بارو داره :
اهنگه زیبای Crazy Frog با حجم کم ولی با کیفیت عالی :
باز هم یکی از اهنگای بسیار معروفه استاد مسلمه موسیقی الکترونیک ژان میشل ژار این اهنگ جزو اولین اثارش هست که بارها و بارها این موزیک رو از تلویزیون شنیدیم :
اینبار میخوام براتون از Vangelis بزارم یه اهنگه بسیار ارام بخش و زیبا که سالهاست به عنوان اهنگ اخبار در تمامی شبکه ها تلویزیون پخش میشه واقعا اگه کمی دقت کنیم میفهمیم ما با وجود اهنگسازان زیادی که داریم هنوزم حرفی برای گفتن در جهان نداریم متاسفم :
اي ولله اي ولله اي.... ولله !!!!نقل قول:
سليقت تاي سليقه حاجيه ،جيگر طلا !!
khayli ba hal bud so thanks .man kurdistanji iraq hastam onja har chize khasti man dar khdmatam ok
bibakhshid manzuram kurdistan bud vale kurdistani iraq az hawler kuchiki hamagi zirak
میشه لطفا آهنگ رابین هود رو بذارین؟
salam be hamagi
hamila جان من از رابين هود اين و داشتم اگه بد هست خودتون ببخشيد
اينم به زنگ كه گوشيت زنگ بخوره ملت قفل كنند
سامان جان اهنگايي كه با cocupload آپ میکنی درست دانلود نمیشه وقتی بازش میکنم یه متن نامفهومه
لطفا یه جای دیگه آپلود کن
لطفا آهنگ فوتبال بوندس ليگا را كه قبل از مسابقه پخش ميشه بذاريد
با تشكر
سلام به خدا من مشکل اپلود کردن دارم توی هر سایتی اپلود میکنم مشکل داره خواهشا یکی یه سایت اپلود خوب معرفی کنه که بتونم بهتر براتون اهنگ بزارم ممنون
در ضمن خوشحال میشم اگه کسی نحوه کارکردن با سایت : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو بگه
چی شد پس؟ منتظرم
نقل قول:
سلام
اگه یه دوری تو قسمت آهنگهای درخواستی توی p30 بزنی می بینی که درخواست این آهنگ رو توی چندین پست مختلف داد بودم.
تا اینکه اینجا پیداش کردم
هرچی امر خیر هست برای تو
:happy:
سلام معرق جان خوب عزیز دل برادر هر درخواستی داری اینجا بگو شک نکن اگه داشته باشم برات میزارم
شما رو به جان عزيزترين كستون قسم ميدم. آهنگ ايران من از حامد هاكان رو بزارين. مردم از بس گشتم
سلام mohclev جان عضویتت را در p30world تبریک میگم امیدوارم که دوستان خوبی برای هم باشیم
اینم از اون اهنگی که خواسته بودی ایران من از هاکان :