آقا ببخشيد مگه اليتم خودش مدل هاي ديگه هم داره :18:نقل قول:
من اگه اليت بيش تر از 400 بشه نميخرم :8:
Printable View
آقا ببخشيد مگه اليتم خودش مدل هاي ديگه هم داره :18:نقل قول:
من اگه اليت بيش تر از 400 بشه نميخرم :8:
Jasper اسم مدل نیست........اسم برد هست......که آخرین برد 360 هست.........و آمار خرابی (3 چراغه) پایینی داره......(تقریبا در حد 0 درصد......:31:)نقل قول:
آقا ببخشيد مگه اليتم خودش مدل هاي ديگه هم داره
آقا اعصاب نداريا.منظورم هم تو بقيه بازيها بود هم اينکه فوتبالي که توکامپيوتر بازي ميکردم تقريبا عين همين pes 2009 بود.حالا به نظر دوستان اين xbox از ps3 بهتره؟تو همه بازيها ؟مثلا همين فوتبال که به نظر من سوني بهتر بود يا call of duty 6?نقل قول:
کلا PS3 به خاطر سخت افزار پیچیده و زمان بر بودن و هزینه بر بودن بازی سازی براش معمولا عملکردش در بازی های مولتی پلتفرم نسبت به 360 کمی ضعیفتره.البته اختلافات خیلی جزئی هستن.مثلا نمونش شات های Assassins Creed 2 و Call Of Duty Moderm Warfare 2 که این طور که نشون می داد تصاویر در Xbox 360 پایدار تر و قوی تر بودن.اما در بازی های انحصاری PS3 علاوه بر اینکه برتره آثارش هم بیشتره.نقل قول:
همونطر كه دوستمون گفت . Jasper نام اخرين سري مادربورد براي XBOX360 هست . جعبه elite jasper سفيد هست و جعبه elite falcon طوسي هست . حدالامكان دستگاه با تاريخ بين 5/2009 تا 8/2009 بگير .نقل قول:
انگار يه مدل elite قراره بياد با هارد 250 گيگ و 2 دسته بازي ( پك COD MW2 )
زودتر بگير كه داره ميره بالا قيمت . فقط elite بگير به نظر من . چون مي ارزه . اينو بعدا كه خريدي متوجه ميشي :46:
يعني بخاطر بازيهاي انحصاريش ارزش داره بخريش؟بازيهاي انحصاريش چيا هست؟بازيهاي مشترکشون چيه؟نقل قول:
برخی از بازی های اختصاصی PS3نقل قول:
Infamous-Uncharted 2 amonog thieves - Uncharted 1 - Kill Zone 2 - Siren Blood - Motor Storm 1&2 - Rocket & clonck Future Series - Resistance 1&2 - Ninja Gaiden Sigma 2 - Gran Turismo 5-Heavenly Sword-Metal Gear Solid 4-Little Big Planet - God Of War 3 - Heavy Rain -
اما به نظر من PS3 رو باید کنار Xbox 360 داشت
یکی از مهم ترین دلایلش بهتر عمل کردن Xbox 360 در بازی های مولتی پلتفرم هست
+
مطمئنا بازی های انحصاری PS3 بسیار عالی هستن.اما قیمت بالای بازی ها اجازه نمی ده که شما همه ی بازی ها رو تجربه کنید(مولتی پلتفرم و اختصاصی ).همچنین بسیاری از بازی ها به صورت مولتی پلتفرم منتشر میشن
مثل Fifa 10 - Call Of Duty Modern Warfare 2 - Batman Arkham Asylum -Pes 2010 - Gta IV - Tekken 4-Dirt 2 - Nfs shift -Assassins Creed 2 -WWe Smack Down Vs Raw 2010 - Burtal Legend - Resident Evil 5 - و . . .
بنابراین بهترین انتخاب برای شما Xbox 360 هست تا بتونید تمام بازی های مولتی پلتفرم رو تجربه کنید
به علاوه ی بازی های اختصاصی Xbox 360
Geras Of War 1&2 - Ninja Gaiden 2 - Halo 3-Halo Wars -Halo 3 O.D.S.T - Halo Reach - Forza motorsport 3 Alan Wake-Splinter Cell Convection- Crack Down 2
و بعدا یک Ps3 بخرید فقط برای تجربه ی بازی های اختصاصی اون
اساتید مهترم، لطفا راهنمایی کنند!
من تی وی 50 اینچ دارم که full hd هم هست. میخوام یه کنسول بگیرم
یه سوالی رفته تو مخ من!:19: اینکه بازی های x360 الان رو دی وی دی 9 گیگ عرضه میشه و بازی های ps3 رو بلوری های 25 و 50 گیگ! خوب رزولوشن خروجی که میره برای تی وی برای جفت این کنسول ها برابر هم هستند؟! (برای بازی های که رو جفت کنسول ها عرضه میشند)
منظورم اینه که آیا همون طور که میگن باز های ps3 همشون 1080p هستند، بازی های x360 هم 1080p هستند؟؟ یعنی چون سایز تی وی من یکم بزرگه، اگه x360 بگیرم کیفیت تصویرش عین ps3 هست یا پایین تره؟
ممنون:20:
در بسياري از موارد براي 360 بهتر هستش .نقل قول:
یه سوالی رفته تو مخ من! اینکه بازی های x360 الان رو دی وی دی 9 گیگ عرضه میشه و بازی های ps3 رو بلوری های 25 و 50 گیگ! خوب رزولوشن خروجی که میره برای تی وی برای جفت این کنسول ها برابر هم هستند؟! (برای بازی های که رو جفت کنسول ها عرضه میشند)
سلام....دوستان.. اینقدر نگین 9 گیگه فقط... ما که نمیدونیم.. ماکروسافت از نظر نرم افزاری فوق العادست... من خودم یه سی دی دیدم 4 گیگ فایل روش بود!!! سی دی ها!!! نه دی وی دی.!
با یه نرم افزار فوق العاده گرون میشد این کارو کرد که بعدا dvd اومد و این نرم افزار از بین رفت کاراییش...
مطمئن باشین 9 گیگ ظاهر قضیه هستش... ماکروسافت واسه خودش غولیه! کم نمیاره... سونی ممکنه 20 گیگ بازیو بدون هیچ فشرده سازی ول کنه توی بلوری... اما ماکروسافت با فشرده سازی همین کارو کنه... جالبیش اینه که سرعت لود ایکس باکس سریع تر از ps3 ه
Ps2 هم روی DVD 9 گیگی بود بازی هاش ، رزولوشن ربطی به حجم دیسک نداره ، به وضوح تکستچر ها و قدرت رندر دستگاه بستگی داره که 360 گویا قوی تره ، ولی چشم انسان قدرت تشخیص نداره .نقل قول:
یه سوالی رفته تو مخ من! اینکه بازی های x360 الان رو دی وی دی 9 گیگ عرضه میشه و بازی های ps3 رو بلوری های 25 و 50 گیگ! خوب رزولوشن خروجی که میره برای تی وی برای جفت این کنسول ها برابر هم هستند؟! (برای بازی های که رو جفت کنسول ها عرضه میشند)
آره همينطوره شايد زياد روي چشم تاثير نذاره و قابل تشخيص نباشه، اما اگه با يك ال سي دي پر قدرت مشاهده كرد فرقش و ميتونيم درك كنيمنقل قول:
البته همیشه نه . یه بار یهمطلبی نوشتم توی انیم پارادایس در باره اینکه چشم انسان چه قدر قدرت تشخیص داره ، ولی در کل حرف شما درسته البته کماکان ربطی به حجم دیسک نداره :10:نقل قول:
آره درسته :10:نقل قول:
دوستان یکی نیست جواب مارو بده!سوال من اینه که دستگاه ایکس باکس 360 برای کپی خور شدن باید دستکاری سخت افزاری بشه؟؟؟من ایران نیستم و اینجا مجبورم با گارانتی بخرم !با این اوصاف به نظرتون ps3 slim 250 گیگ بردارم یا ایکس باکس 360 elite jasper?اصلا جدیترین مدل ایکس باکس چیه؟چرا هیچ جا هیچ توضیح مشخصی در مورد این دستگاه نیست؟؟که چطور کپی خور میشه یا چه مدلهایی داره نواقصش چیه؟هر جا رو چک کردم یک مشت تعریف متعصبانه در مورد این دستگاه دیدم در صورتی که وقتی این دستگاه رو از نزدیک دیدم به کیفیت ساختش شک کردم!یکی راهنمایی کنه مارو!!!
سلام
ببخشید تاپیک رو آوردم بالا سوال بنده اینه که حالا کدوم بهتر هست؟
يه عمر ـه داريم ميزنيم تو سر و كله همديگه هنوز كسي متوجه نشده كدوم بهتره و نميشه هم گفت كدوم بهتره چون من خودم هر 2 رو دارم ميگم به سليقه بستگي داره كه من خودم 360 رو ترجيح ميدم ! گيمرها اصولا بهتره فقط كنسول مورد نظر رو تهيه كرده و از بازي كردن با اون لذت ببرن !نقل قول:
خب از چه لحاظ Xbox بهتره از چه لحاظ PS3 ؟
مزایاشون؟؟
بازیهای Xbox چنده؟
فرق مدلهای Xbox توی چیه؟
PS3 هم تنوع مدل داره؟
سلامنقل قول:
از نظر بازی انحصاری بازی های PS3 زیاد ترند و جذاب تر و کلا کسنول خوش دست و راحت و باکلاسی است هم چنین پخش کننده ی بلوری هم داره
ولی کپی خور شدن Xbox و پشتیبانی خوبش از کنسول و بعضی بازی های انحصاری باعث جذابیت بیشتر اون شدن
البته قیمت پایین کسنول و برابری قدرت با PS3 را نباید فراموش کرد .
بقیه سوال هاتم توی پست اول پاپیک Xbox هستش
دوستانی که میخوان بخرن اول باید وضع مالی و هدفشون از کنسول خریدنو مشخص کنن
مثلا اگر شما سالی به 12 ماه 3_4 تا بازی میکنی و یا مثلا خیلی کارداری دانشجویی یا .... که نمیتونی صبح تا شب پای بازی باشی 100 درصد ps3 ولی اگر نه دست از دنیا شستی و صب تا شب میشینی بازی میکنی و هر بازی که میادو میخوای بازی کنی 360 بهتره
درضمن ps3 آنلاین مجانی داره که 360 نداره تازه ps3 15 بازی فوق شاخ داره که همینارو بخوای تموم کنی کلی وقت میگیره و اصلا سراغ بازیهای مولتی پلتفرم نمیری
من محو جدیدترین بازی Forza شدم ولی شنیدم فقط برای Xbox هست آیا راسته؟برای PS3 نیست؟
مثلا بازیهای انحصاری چندتاش رو میشه نام ببرید از هر دو؟
forzamotor 3 انحصاری x360 هست ازون طرف هم GT5 بازیه racing انحصاریه ps3 هست.نقل قول:
x360:halo3 , gears of war 1 2 , the darkness
ps3:god of war , mgs4,uncharted1 2
نقل قول:
اگر بازی های Ps3 روی 360 هم بود شک نکن که 360
فرق مدل های 360 بیشتر روی مادر برد و سیستم خنک کننده مدار هستش ، همچنین برد های جدید مموریش آنبورد هست و دیگه مموری اکسترا بهت نمیدن .
بین الیت و آرکید هم فقط روی وسایل جانبی فرق هستش .
بله ps3 هم تنوع داره .
عزیزم برابری قدرت با Ps3 نیست ، برتری قدرت هستش چه از نظر سخت افزاری چه از نظر گسترش و لوازم جانبی .نقل قول:
در کل Ps3 در مقایسه با کنسول قبلی خودش یعنی Ps2 گند زد ، قیمت وحشتناک ، سخت افزار ضعیف ، امکانات بیخودی که به درد نسل فعلی بازی ها نمیخوره ، دسته های بیسیمش ویبراتور ندارند و اگر بخواهی داشته باشه باید بری جدا بخری و... ولی همه اینها دلیل نمیشه که بگیم کنسول خوبی نیست ، چرا که از نظر کیفیت ساخت از 360 برتری داره و البته بازی های خاص خودش رو داره که بی نظیره در صورتی که بیشتر بازی های 360 روی کنسول های دیگه و یا روی PC موجود هستش .
از اون طرف 360 به خاطر سخت افزاری تقریبا دو برابر قوی تری که داره گستردگی بیشتری داره که یکی از مهم ترین اونها ناتال هستش که به زودی میاد و سونی حتی خواب همچین چیزی رو هم نمیدیده .
اگر نظر منی رو میخوای هر کنسولی یه خوبی داره و اگر توان مالیشو داری مثل من نم نم هر کنسولی که دم دستت دیدی بخر ، ولی اگر فقط یکی از این دو تا رو لازم داری این نکات مهمه :
- اگر میخوای آنلاین بازی کنی بیخیال 360 شو چون بن میشی
- اگر نمیخوای دونه ای 50 یورو پول بازی بدی بی خیال Ps3 شو چونکه دستگاه به هر دلیلی تا به حال کپی خور نشده .
- اگر میخوای در آینده امکانات بیشتری در استفاده از کنسول داشته باشی 360 پیشنهاد میشود .
- اگر امکانات آینده مهم نیست و میخوای بلوری تماشا کنی Ps3 .
- اگر از طرفداران سری بازی هایی مثل متال گیر هستی دور 360 رو خط بکش ، البته داره براش یه نسخه 360 هم میاد
- اگر حس چپ و راست شارژ کردن باطری نداری Ps3 رو بیخیال شو .
- اگر زیاد بازی میکنی مثلا روزی 10 ساعت پشت سر هم ریسک خرابی 360 بیشتره ، البته مدل های قدیمیش .
- اگر قرطی بازی دوست داری 100% Ps3 .
- اگر همه موارد بالا رو میخوای و وضع مالیت هم خوبه 360 دستکاری نشده + بازی اورجینال .
خب منظور از اینکه چپ و راست شارژ کردن باتری PS3 چیست؟!!
باتری چه چیزیش؟
من این بازی GT5 رو دیدم واقعا از Forza motors برگشتم:دی
مخصوصا با این عکسش:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بهترین مدل Ps3 چه قدر قیمتش هست؟
دسته های این دو تا کنسول بیسیم هستند و طول عمر باطی ps3 خیلی کمه .نقل قول:
سلام
الان قیمت Xbox 360 و PS3 چنده؟
کدوم یکی از این 2 کنسول بازیاش بیشتر پیدا میشه!؟
xbox360 با مادربورد جاسپر سه چراغ نمیشه؟من می خواستم بخرم از طرفی xbox سه چراغ میشه پلی استیشن 3 این مشکل رو نداره ولی بازیهاش گرونه لطفا راهنمایی کنید
نقل قول:هر 2 بازي هاشون به مقدار زياد پيدا ميشه فقط پلي 3 گرون هستش . البته 360 كپي هستش خيلي بيشتر پيدا ميشهکد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=333413
فالكون هم 3 چراغ نميشه چه برسه به جاسپر . پلي 3 هم مشكلي چراغ زرد داره اما خيلي خيلي كم هستش . بستگي به خودت داره . اگه پولش رو داري پلي 3 بگيرنقل قول:
در ایران ایکس باکس بهتره هر جور که حساب کنی!
از سه چراغ که بگذریم کپی رایت مطرح می شه
بازی های پی اس تری ور کپی نمی شه کرد و باید اورجینال خرید که گرون در میاد
خود پی اس تری هم گرونه!
از طرفی همه ی انحصاری های پی اس تری رو این مایکروسافت از چنگش در آورده! فقط گاد آف وار مونده!!
اما پی اس تری نه گیرز داره نههیلو نه....
خلاصه ایکس باکس بخری و ازش مثل برده ها کار نکشی سه چراغ نمیشه حال هم می کنی
فقط جهت اطلاع :نقل قول:
از طرفی همه ی انحصاری های پی اس تری رو این مایکروسافت از چنگش در آورده! فقط گاد آف وار مونده!!
GT5 , ModNation Racers , The Last Gaurdian , Killzone 2 , Infamous , MGS4 , Resistance 2 , LBP , Uncharted , Heavy Rain , MAG , Rachet and Clank , Demon's Souls
و خيلي عناوين ديگر كه E3 امسال معرفي خواهند شد .
يكي بياد اينو پاك كنه !
متال گیر که دیگه انحصاری سری PS نیست ، یعنی از همون اول هم نبوده البته شماره 3 و چهارش و اون دو تای روی PSP فقط روی کنسول های سونی ارائه شده .نقل قول:
الان 360 ارزونم شده دوباره، الیت 320 تومن شده، بصرفست خریدش فقط بن شدناش خیلی بده، مگه اینکه بزنی تو کار بازی اورجینال.
خوب اون طوری میره طرف PS3 میخره دگه :دینقل قول:
البته این رو هم در نظر بگیرید که PSN ناخن کوچیکه Live هم نمیشه .نقل قول:
نه بابا دیگه این قدر هم PSN داغون نیست. من که با جفتش حال میکنم:8:نقل قول:
منم نگفتم داغونه ريال گفتم به پای Live نمیرسه . حالا ناتال بیاد که PSN خیلی در مقابل Live ضعیف تر هم میشه چون اصل ناتال برای لایو درست شده . اگر تریلر هاشو دیده باشید یه چیزیه تو مایه های این فیلم فضایی ها ، خیلی باحاله .نقل قول:
به نظر من xbox بهتره چون الا سی پی یو 3 هسته ای داره ( سی پی یو پلی 3 یک هسته ای است) ثانیا بازیهاش ارزونه
آدم باید سر گنج قارون نشسته باشه برای هر بازی پلی 3 70000 تومان بده!