با اعلام یوفا، به دلیل شیوع ویروس کرونا در اروپا، بازی تیمهای بارسلونا و ناپولی در لیگ قهرمانان به میزبانی نیوکمپ بدون تماشاگر برگزار خواهد شد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
با اعلام یوفا، به دلیل شیوع ویروس کرونا در اروپا، بازی تیمهای بارسلونا و ناپولی در لیگ قهرمانان به میزبانی نیوکمپ بدون تماشاگر برگزار خواهد شد
اینستاگرام بارسلونا با انتشار این پوستر زیبا از کرایوف نوشت: نابغه در بازیگری، استاد در مدیریت
امروز 4 سال است که یوهان کرایوف ما را ترک کرده است
مسی: در طول روزهای بحرانی، 70 درصد دستمزدمان را دریافت نمیکنیم
لیونل مسی به خبرهای اخیر در مورد کاهش دستمزد بازیکنان بارسلونا واکنش نشان داده است. او متنی در شبکه های اجتماعی منتشر کرده و موضوع را به طور کامل توضیح داده است. بقیه بازیکنان تیم هم این متن را در اکانت های شخصی شان به اشتراک گذاشتند:
می خواهیم این نکته را شفاف کنیم که خواست ما هم کاهش دستمزدها در چنین شرایطی بود. درک می کنیم که در یک موقعیت استثنایی هستیم و ما همیشه اولین کسانی بودیم که به باشگاه در موقعیت های مختلف کمک کردیم؛ هر وقت که نیازی بوده است. خیلی وقت ها این کار را بدون هیچ درخواستی انجام دادیم؛ در زمانی که حس می کردیم موضوع مهمی پیش آمده یا الزامی وجود دارد. به همین دلیل برای ما عجیب است که برخی افراد از داخل باشگاه سعی کردند ما را به خاطر انجام کاری تحت فشار قرار دهند که خودمان قبلا به روشنی گفته بودیم می خواهیم انجامش دهیم. این روند طولانی شد چون به دنبال یک فرمول بودیم که به باشگاه و کارکنانش در این روزهای سخت کمک کنیم. حالا زمان آن رسیده که اعلام کنیم در طول زمانی که این بحران ادامه دارد، 70 درصد دستمزدمان را دریافت نمی کنیم. به علاوه در موارد دیگر هم به باشگاه کمک می کنیم تا همه کارکنان در طول روزهای سختی که داریم 100 درصد دستمزد و حقوقشان را دریافت کنند.
وی در ادامه نوشت:
اگر تاکنون چیزی نگفتیم به این خاطر بود که اولویت برای ما پیداکردن بهترین راه حل برای کمک به باشگاه و کسانی بود که در این روزها بیش از همه ضربه خورده اند. در پایان باید از همه پزشکان و پرستاران و کادر درمان تشکر کنیم و برای آن ها آرزوی موفقیت داشته باشیم که در این روزها به سختی کار می کنند. و همین طور از کسانی که در خانه می مانند تا این بحران تمام شود تشکر می کنیم. خیلی زود از این روزها عبور می کنیم و دوباره در کنار هم خواهیم بود. زنده باد بارسلونا و زنده باد کاتالونیا!
همدردی بارسلونا و رئال مادرید با پپ گواردیولا
بیانیه باشگاه
ما در بارسلونا به خاطر درگذشت دولورس سالا در این مقطع دشوار ناراحت بوده و علاقمندیم صمیمانه ترین پیام تسلیت خود را به خصوص به پپ گواردیولا، خانواده و دوستانش ابراز کنیم، روحش شاد.
بیانیه ریال مادرید
باشگاه رئال مادرید از درگذشت دولورس سالا، مادر پپ گواردیولا، عمیقا ناراحت است. باشگاه ما به خانواده و عزیزان او تسلیت می گوید.
منبع ورزش سه
فردیناند در مورد فینال لیگ قهرمانان سال 2011: بارسلونا یک درس واقعی به منچستر یونایتد داد؛ لیونل مسی به تنهایی همه کار کرد
بارسلونا و منچستر یونایتد در سال 2011 به فینال لیگ قهرمانان اروپا رسیدند. بارسا با درخشش مسی به پیروزی رسید و جام قهرمانی را بالای سر برد.
ریو فردیناند به مرور خاطراتش پرداخته است. مصاحبه فردیناند در مورد علاقه بارسلونا به جذب او را خوانده اید. این بازیکن سابق شیاطین سرخ در مورد آن فینال مهم و بزرگ گفت:
در ومبلی، بارسلونا یک درس واقعی به ما داد. آن ها جام را بالای سر می بردند و من کنار اسکولز و گیگز ایستاده بودم. دست ها را جلوی دهان گرفته با هم حرف می زدیم. من گفتم خجالت می کشم. مسی به تنهایی همه کار کرد. مسی یک قاتل بود و رونالدینیو باورنکردنی بازی می کرد. او یک جادوگر بود که روی هوا شناور می شد. مسی هم هرکاری می خواست در زمین می کرد و در پاپان بازی همیشه حداقل یک گل یا یک پاس گل به ثبت رسانده بود.
Rio Ferdinand reveals he was forced to admit he was 'EMBARRASSED' after Lionel Messi and Barcelona gave Manchester United 'an absolute lesson' at Wembley in the 2011 Champions League final
لاپورتا: می خواهیم اعتبار و پرستیژ بارسلونا را بازیابی کنیم
خوان لاپورتا، رئیس سابق باشگاه بارسلونا قصد دارد برای انتخابات ریاست باشگاه در سال 2021 کاندید شود. به گزارش مارکـا، لاپورتا در مصاحبه با Gol گفت:
می خواهیم اعتبار و پرستیژ باشگاه را بازیابی کنیم. افرادی را برای یک پروژه جدید جمع می کنم. رفته رفته هیجانم بیشتر می شود. دوست دارم برگردم؛ منتظر آن روز هستم و سرمایه کافی هم دارم. در پایان امسال یا سال آینده تصمیم خواهم گرفت. بارسلونا باشگاهی سه میلیاردی است: یک میلیارد درآمد، یک میلیارد هزینه و یک میلیارد بدهی.
باید خیلی خوب در مورد اینکه چگونه می توان اوضاع نابسامان اقتصادی باشگاه را تغییر داد فکر کنیم، همانطور که به نظر می رسد در آمدهایی مورد انتظار، احتمالاً حاصل نشوند. این پروژه ای است که در ذهن دارم. ارائه پیشنهادی معتبر برای بهبود چهره سازمانی بارسلونا امکان پذیر است.
دنیای فوتبال در چنین روزی؛ 23 آوریل: خوشحالی معروف مسی
آرتور ملو: علاقه اینتر و یوونتوس؟ ممنونم اما بارسلونا جایی است که همیشه میخواستم باشم
آرتور ملو، ستاره برزیلی بارسلونا، بار دیگر تاکید کرد قصد جدایی از بارسلونا را ندارد. اخیرا خبرهایی مبنی بر احتمال جدایی آرتور ملو از بارسلونا و علاقه باشگاه های یوونتوس و اینتر شنیده می شد اما ملو بار دیگر این احتمال را به طور کلی رد کرد. آرتور در مصاحبه با مارکا، گفته است:
همیشه این شایعات وجود دارند اما قصد من واضح است. تنها گزینه ای که برای من جذاب به نظر می رسد، ماندن در بارسلوناست. اینجا آرام و راحتم. به لطف باشگاه بارسلونا، احساس خوبی دارم و این یکی از هزاران دلیلی است که می خواهم در بارسلونا بمانم. اینتر، تاتنهام و یوونتوس؟ علاقه باشگاه های بزرگ مایه افتخار است و البته که نشانه خوبی است اما ذهن من برای بازی در بارسلونا متمرکز شده است. بارسلونا جایی است که همیشه می خواستم باشم. عاشق فرهنگ و مردم بارسلون هستم و از حمایت هواداران برخوردارم. می خواهم خیلی زود به میادین برگردم و با پیراهن بارسلونا برای کسب عناوین بجنگم.
مسی و دیگر ستارههای بارسلونا پس از دو ماه در کمپ باشگاه آفتابی شدند و تست کرونا دادند
داوید ویا: در بارسلونا با بهترین بازیکنان جهان در بهترین تیم جهان هم بازی بودم
داوید ویا در سال 2010 از والنسیا به بارسلونا پیوست و در این تیم توانست جام های زیادی کسب کند، از جمله لیگ قهرمانانی که در فینال آن هم گلزنی کرد.
ویا از دورانش در بارسلونا گفت: حضور در بارسلونا؟ قطعا دوره فوق العاده ای در دوران حرفهای من بود. آنجا با بهترین بازیکنان جهان در بهترین تیم جهان هم بازی بودم. همیشه می توانم به مردم بگویم که من با مسی و ژاویستا در بارسا بازی کردم و جام های زیادی به دست آوردم.
دنیای فوتبال در چنین روزی؛ 27 می
سومین قهرمانی بارسلونا در لیگ قهرمانان اروپا با کسب برتری 2-0 مقابل منچستر یونایتد
ضربه سر لیونل مسی به منچستر یونایتد
گل روز باشگاه بارسلونا اختصاص دارد به گل لیونل مسی به منچستر یونایتد در فصل 2008/09
با اعلام خاویر تباس رئیس رئالی لالیگا لیگ از 22 خرداد ادامه پیدا می کنه
جدول فعلی
1 - بارسلونا
2 - رئال مادرید
3 - سویا
آقای گل حال حاضر: لیونل مسی
آقای پاس گل حال حاضر: لیونل مسی
زامورا هم اکنون: یان اوبلاک
لئو بند جدایی زودهنگام از بارسلونا رو فعال نکرد و حداقل تا 2021 در تیم خواهد بود :40:
به گزارش آ اس مادرید این بند تا امروز (1 ژوئن) اعتبار داشت و منقضی شد
اتوئو: به ژاوی گفتم تا زمانی که خدای فوتبال در بارسلونا حضور دارد به نیوکمپ برگرد
ساموئل اتوئو ضمن «خدای فوتبال» صدا زدن لیونل مسی، به ژاوی توصیه کرده است تا زمانی که این بازیکن در نیوکمپ حضور دارد به بارسلونا برگردد.
ژاوی که به مدت 17 سال در بارسلونا حضور داشت، یکی از اسطوره های این باشگاه محسوب می شود. حالا در سالگی، ژاوی هدایت السد قطر را در دست دارد اما دائما از بازگشت او به نیوکمپ به عنوان مربی صحبت به میان می آید. در حالی که ژاوی قبلا گفته است که برای به دست گرفتن هدایت آبی و اناری پوشان احساس آمادگی نمیکند، مهاجم سابق تیم ملی کامرون به او توصیه می کند که بیش از این منتظر نماند.
به ژاوی گفتم صرف نظر از هر چیزی باید به بارسلونا برگردد و همچنین گفتم باید زمانی این کار را انجام بدهد که خدای فوتبال همچنان آنجا حضور دارد. ژاوی کنار او (مسی) بازی کرده است و بدین ترتیب راحت تر از هر کسی می تواند با او کار کند.
یکشنبه 25 خرداد
هفته 28 لالیگا اسپانیا
مایورکا - بارسلونا
ساعت 00:30 زنده از شبکه سه
منبع سایت ورزش سه
مایورکا 0-4 بارسلونا؛ قبل یا بعد کرونا، مسی همچنان می درخشد
1 گل و 2 پاس گل مسی
خلاصه بازی
10 از 10؛ نمره کامل هواسکورد برای مسی در بازی مایورکا-بارسلونا
بارسلونا 2-0 لگانس؛ بازگشت به نیوکمپ خوش یمن بود
آنسو فاتی و لیونل مسی
خلاصه بازی
ناپولی حریفمون در چمپیونز لیگ برای بار دوم یوونتوس رو اونم در فینال ایتالیا برد تا نشون بده چه تیمیه. لیورپول رو هم قبلا برده بود
سویا 0-0 بارسلونا
شرح بازی
خلاصه بازی
عملکرد فاجعه بار ستین در بارسلونا: 0 گل زده در سه دیدار از پنج دیدار خارج از خانه
لینک آخر رو بخونید ببینید چند رکورد زدیم :|
با توجه به بازیهای باقیمانده احتمال از,دست دادن لالیگا زیاده.درسته؟
حریف های باقیمونده رو ول کن. دو بازی اخیر رئال که داور و کمک داور دست به دست هم دادن بازی رو در آوردن نشون میده فدراسیون هیچوقت برای قهرمانی مادرید اینقدر مصمم نبوده، برنامه ها بازی ها که قبل دیدار های سخت بیشتر از بارسلونا استراحت میکنه بماند. ببین دیشب چقدر فاجعه بود که زیدان مجبور شد تو کنفرانس حرف از داوری بزنه و ادعا کنه هیچ کدوم از صحنه ها رو ندیده!نقل قول:
جنجال تمام نشدنی در اسپانیا؛ صحنه مشابه مسی و بنزما با تصمیمی متفاوت
تصمیم مارتینز مونوئرا در دو صحنه مشابه، باعث شده در خصوص عدالت VAR در فوتبال اسپانیا، تردیدهایی ایجاد شود.
حضور VAR در فوتبال قرار است باعث برقراری عدالت بیشتر شود اما در اسپانیا، جنجال های زیادی به پا کرده است. مسئله ای که باعث ایجاد جنجال می شود، تصمیم هایی است که در حالت مشابه به شکل متفاوت گرفته می شود.
شب گذشته رئال مادرید توانست رئال سوسیداد را شکست دهد اما صحنه جنجالی این بازی گل کریم بنزما بود. بنزما برای گلزنی، توپ را همراه با شانه و کتفش کنترل کرد که استرادا فرناندز، داور مسابقه پس از مشورت با اتاق VAR، گل کریم بنزما را سالم اعلام کرد. این در حالی است که در سوپرکاپ اسپانیا در دیدار بارسلونا و اتلتیکو مادرید، لیونل مسی گلی در شرایط مشابه گل کریم بنزما به سوسیداد به ثمر رساند اما گونزالس گونزالس با کمک VAR، گل مسی را مردود اعلام کرد.
اما دلیل معیار دوگانه VAR برای تصمیم گیری در خصوص یک صحنه مشابه چیست؟ با وجود متفاوت بودن داوران مسابقه بارسلونا-اتلتیکو مادرید و رئال سوسیداد-رئال مادرید، مارتینز مونوئرا در هر دو بازی در اتاق VAR حضور داشته است و در خصوص صحنه خطای هند تصمیم گیری کرده است و در خصوص صحنه مشابه گل لیونل مسی به اتلتیکو مادرید و گل کریم بنزما به رئال سوسیداد، تصمیم متفاوتی گرفت.
بارسلونا 1-0 اتلتیک بیلبائو
گل راکیتیچ
پاس گل مسی
خلاصه بازی
لیونل مسی به رکورد 250 پاس گل با پیراهن بارسلونا رسید
سلتاویگو 2-2 بارسلونا
گل اول سوارز پاس گل مسی
گل دوم سوارز پاس گل مسی
کارشناس داوری مارکا: ضربه آزاد منجر به گل تساوی سلتاویگو اشتباه بود؛ هیچ خطایی نبود
به اعتراف مارکای مادرید گل تساوی سلتا ویگو در دقیقه 88 اشتباه محض بود :wink:
نقل قول:
اول فصل که var امد دلمون خوش بود امسال ناداوری را در حق بارسا نمی بینیم با این تکنولوژی
اما متاسفانه الکی دلخوش کردیم به این VAR بی خاصیت
و هیمنجوری الکی الکی و با ناداوری های محض داریم لیک را از دست میدهیم
آرتور ملو 23 ساله به مبلغ 72 میلیون یورو بعلاوه 10 میلیون پاداش به یوونتوس فروخته شد
میرالم پیانیچ 30 ساله به مبلغ 60 میلیون یورو بعلاوه 5 میلیون پاداش خریده شد
هر دو بازیکن تا پایان فصل 2019-2020 در تیم خودشون میمونن
بارسلونا 2-2 اتلتیکو مادرید
شرح بازی
خلاصه بازی
لیونل مسی به رکورد 700 گل در دوران حرفه ای اش رسید
روزنامه اوله آرژانتین از ناسا خواسته پیراهن لئو مسی در موزه کیپ کارناوال قرار بگیره
این اقدام برای فوتبال یک گام کوچک اما برای بشریت، یک گام بزرگ خواهد بود.
واکنش آرتورو ویدال به داوری اتلتیک بیلبائو و رئال مادرید
ویارئال 1-4 بارسلونا؛ گریزمان خودش را ثابت کرد
مسی دو پاس گل
سوارز، گریزمان و فاتی هر کدام یک گل
خلاصه بازی
لیونل مسی رکوردش در زمینه پاس گل در یک فصل لالیگا را شکست
لوییس سوارز در کنار لادیسلاو کوبالا سومین گلزن برتر تاریخ بارسلونا شد
آنسو فاتی زننده 9 هزارمین گل تاریخ بارسلونا
لیونل مسی برای دوازدهمین فصل متوالی به رکورد 50+ گل و پاس گل با پیراهن بارسلونا رسید
واکنش جرارد پیکه در اعتراض به تصمیمات داور و کمک داور ویدیویی
خیلی خوب بود :)
بارسلونا از اتهام باشگاه سانتوس مبنی بر "پرداخت هرگونه پول قبل از بستن قرارداد" به نیمار تبرئه شد.
همچنین قاضی شکایت نیمار مبنی بر "عدم پرداخت پاداش وفاداری" رو بی اساس دونست.
سانتوس 20 هزار فرانک سوئیس و نیمار 6.7 میلیون یورو باید به بارسلونا خسارت بدن.
Barcelona cleared of fraud in Neymar purchase
Neymar ordered to pay Barcelona €6.7m as judge rules in La Liga club's favour over signing-on bonus dispute
بارسلونا 1-0 اسپانیول
گل سوارز
خلاصه بازی
اسپانیول با این باخت به دسته پایین سقوط کرد و فصل آینده در لالیگا نخواهد بود :V30:
با این قرعه کشی مشخصه که امسال هیچ جامی نمیگیریم نه لالیگا و نه لیگ قهرمانان.بایرن نمیشه شکست داد تازه اگه تیم ناپل مشکلی ایجاد نکنه
رئال وایادولید 0-1 بارسلونا؛ با بیستمین پاس گل مسی، ویدال امیدها را زنده نگه داشت
خلاصه بازی
متاسفانه بار تیم رو همچنان مسی و تراشتگن به دوش میکشن
لئو در کنار آقای گلی به 20 پاس گل که رکورد تاریخ لالیگا (ژاوی) هست رسید
Xavi will be Barcelona coach sooner or later - Bartomeu
بارتومئو: ژاوی دیر یا زود سرمربی بارسلونا خواهد شد
آلاوز 0-5 بارسلونا؛ جشنواره گل کاتالانی ها
گلزنان و دقایق: فاتی (24) و مسی (34-75) و سوارز (44) و سمدو (58)
خلاصه بازی
به گزارش گاتزتا دلو اسپورت ایتالیا، اینتر میلان در حال تدارک 260 میلیون یورو دستمزد لیونل مسی هست!
مائوریسیو پوچتینو در مصاحبه با ال پاریس حرف خودش مبنی بر "عدم مربیگری" در بارسلونا رو پس گرفت.
Mauricio Pochettino Opens Door To Replacing Setien As FC Barcelona Manager Via Backtracking Comments
2018
هرگز در بارسلونا و آرسنال کار نخواهم کرد چون در اسپانیول بازیکن و مربی بودم و حالا هم در تاتنهام کار میکنم. ترجیح میدهم در مزرعه ام در آرژانتین کشاورزی کنم تا در این تیمها مربی باشم.
2020
الان از حرفی که زدم، پشیمانم. در زندگی چیزی قابل پیش بینی نیست و نمی توان گفت که در آینده چه اتفاقی برای شما رخ خواهد داد.
ورزش سه
ترکیب بارسلونا مقابل ناپولی
تراشتگن؛ سمدو، پیکه، لنگلت، آلبا؛ راکیتیچ، سرخی روبرتو، دی یونگ؛ گریزمان، مسی و سوارز
ترکیب ناپولی مقابل بارسلونا
اوسپینا؛ دی لورنتزو، مانولاس، کولیبالی، روی؛ رویز، دمه، زیلینسکی؛ کایخون، مرتنز و اینسینیه