یوزرنیم و پسورد روت مودم مبین نت b612
Login=Root
Password=R0Br0o^S85~LT3@MN
با این یوزر امکان لوکال آپدیت رو فعال دارید
دوستان اگر تونستید این مودم رو انلاک کنید لطفا اطلاع سرانی کنید ممنون
Printable View
Login=Root
Login=Root
آقا صابر من یه مودم ایرانسل گرفتم که ورژنش 196 هستش و خوبیش اینه که تعداد مد وارد ششده برای انلاک شدن 0 از 10 هستش، میخواستم بدونم برای انلاک این مودم حتما باید بزش کنم و لحیم کاری و فلش بزنم یا اینکه سایتی وجود دراه رایگان کد آنلاک رو بده ؟
و اینکه برای نصب این فریمور شما بازهم باید با لحیم کاری نصب بشه یا با کابل لن؟(البته معقولش اینه اححتمال با کابل لن نمیشه چون وقتی داره فلش میشه دیگه آیپی و کارت لن رو نمیشناسه وباعث میشه وسط نصب متوقف بشه و کلا مودم به فنا بره:whistle:)
مودم نو و اکبند تعداد دفعات صفر هست ؟ تعجب میکنم :worried: بله میشه با کد انلاک کرد ولی هزینه این کار دور بر 500 تا 600 هزارتومان هست و کد رو میفروشن اونم سایتهای خارجی . همون بهتر مودم رو باز کن لحیم کن و انلاک کن راحت . :thumbsup:نقل قول:
والا اره تعداد دفعاتش صفر هست ، فک کنم چون شرکت پردارمدی هست میگه مهم نیست بازبشه و برام یه تبلیغی هم میشه و مثل مبین نت دنبال یه قرون دو قرون نیست.
چند ساعته دستم رسیده
قبلا از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دانگل همراه اول 3جی رو قفلشو بازکردم حالا روی این هم میزنم شاید باز شد بعیده جواب بده چون مودمای جدید پشتیبانی نمیکنه ولی بهتره شانسمو امتحان کنم اگر نشد همون لحیم کاری و کثیف کاری میکنم
در ضمن چندین اموزش مختلف هست برای انلاک کدومو انجام بدم؟ لینک میدی؟
مگر یه قول دو قول هست شما شانسی بیای کد انلاک بزنی و باز بشه :D نمیشه برادر برو پشتش رو باز کن و با همین آموزش پست اول آنلاک کن و تمام .نقل قول:
..........
سلام این دستور کجا باید بزنم ؟ و فریمور
خوبه و جواب گو هست آیا ؟
داداش عزیز دل اثر نداره ارور میده زور نزن!!!!نقل قول:
سلام خوبی
مال من الا 195 هستش ورژن جدید چی خوبه براش بزارم یا همین 195 خوبه ؟ چون 196 گیر نیوردم لینک اگر داری 196 برام بفرستی ممنونت میشم
داش مودمت مال ایرانسله یا مبین نت یا وینکس یا بهارنت یا.......نقل قول:
مودمم ایرانسلهنقل قول:
196 ایرانسل بزن و بزار اپدیت بشه به 198 و یه مدت استفاده کن ببین خوشت میاد یا نه ؟ نخواستی برگرد رو همون 195نقل قول:
ندارمش برام میفرستیش؟نقل قول:
فریمور 196 اوریجینال یا کاستدومنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
موفق باشید!!!
من یه مودم انلاک b612 مبین نت خریدم و فریمور ایرانسل با multicast بهش دادم تو سیم کارت ایرانسل دارم.اما دیروز متوجه شدم فریمورش اپدیت شده به این نسخه اما ورژن مبین نت.البته جایی ننوشته مبین نت اما مشخصات فریمور که سرچ کردم رسیدم به مبین نت.الانم نمیتونم برگردم به ایرانسل با multicast.راهی هست بتونم برگردم به فریمور ایرانسل حتی مود شده.؟؟احساس میکنم مودم انتن دهیش یکم قاطی داره.اینم بگم هنوز انلاک مونده و تمام سیم کارت ها میخونه
چجوری با سیم کارت ایرانسل به مبین نت آپدیت شده؟ اگه پنلت سبز هست و نوشته مبین نت یعنی دیگه آنلاک نمیشه.نقل قول:
نه سبز نیست.سیم کارت دیگه هم میخوره و پنلم آبی.نقل قول:
software version
81.198.13.01.234
webui
81.100.31.04.234
configuration file version
b612s-25dcust-b01c1475
فریمور ایرانسل زدم تا بتونم از mimo استفاده کنم .الان اپدیت شده به این نسخه و هنوزم سیم بقیه اپراتورها میخونه
شات بزار از پنلتنقل قول:
قبلا با سیم ایرانسل سرعتتون چند بود الان چند شده؟
درچه ساعتی اپدیت صورت گرفته؟
شما یبار مودم رو ریست فکتوری کن ببین اسم وایرلستون چی هست
و ضمنا با ریست فکتوری ممکنه سرعتتون به حالت قبل برگرده و بهتر بشه
این همون ایرانسل هست :نقل قول:81.198.13.01.234
شما ببین از طریق لوکال اپدیت میتونی 196 ایرانسل رو بهش بدی و مودم قبول میکنه هر چند قبول کنه هم باز زود خود به خود اپدیت میشه به همین 198
در کل خواستی پشت مودم رو باز کن و از طریق لودر برو رو ورژن 195 مود شده های وب .
یک عکس هم بی زحمت از همون صفحه که اطلاعات ورژن نرم افزاری مودم هست بده
قبلا 5 مگابایت بود الان شده 3 مگ و انتن دهیش کم شده حالا نمیدونم بخاطر پارازیت(جدیدا منطقه پارازیت میفرستن) یا اپدیت<br>نقل قول:
اپدیت نصف شب بوده<br>
ریست کردم اسم وایرلسم mobinnet ....هستش
کد:C:\Users\konar toos 1\Desktop
این چی هست عکسی نیست ؟ بله مودم شما ریست بشه همون ssid مبین نت براش میاد چون اصل مودمتون مبین نت هست و رو مودم فریمور 196 ایرانسل بوده و ایرانسل هم داره اپدیت میفرسته و مودم شما هم 198 رو دریافت کرده . احتمال داره مشکل انتن از همون اختلالات پارازیت یا تداخل فرکانس باشه چون انتن دهی 198 با 196 فرقی ندارهنقل قول:
C:\Users\konar toos 1\Desktop
عکس رو اپلود کنید پیکو فایل و لینک بدید اینجا
ممکنه مشکل نرم افزاری باشهنقل قول:
ضمنا عکس داخل اپلودسنتر بزارید تو گوگل بزنید
شما اشتباهی ادرس دسکتاپ ویندوز رو گذاشتید
داداش سلامنقل قول:
روی مودم ای 60 ورژن199رو نصب کردی ؟؟؟؟
چطوریاس؟؟؟
ممنون:»
سلامنقل قول:
متاسفانه مودم رو فروختم و الآن دسترسی ندارم بخوام تست کنم.
سلام خسته نباشید
ما مبیننتیها هم یه کمکی کنید مودم مون رو آنلاک کنیم
من مودم z6000دارم انتن کلا تعظیل شده یه دونه دیگه هم دارم اونم فقط چشمک زن شده مشکل چیه با فریمور حل میشه؟؟؟اگه دوستان راهنمایی کنن ممنون میشم.سایتی هم برای فریمورلطف کنین
من مودممو انلاک کردم ورژن 192 هستش چی بریزم که سرعتم بهتر بشه؟
- - - Updated - - -
من مودممو انلاک کردم ورژن 192 هستش چی بریزم که سرعتم بهتر بشه؟
195 مود شده های وبنقل قول:
سلام. من مودمم (TF-i60 ایرانسل) رو قبلاْ آنلاک کردم و ورژن فریمورش 11.195.03.00.1445 هس
(با تشکر از ho3in2012 بابت این پست: forum.p30world.com/showthread.php?t=737959&page=4&p=9082149&viewfull= 1#post9082149)
و مشکل خاصی باهاش ندارم و تا ۷مگابایت سرعت رو داشتم باهاش. آیا توصیه میشه آپدیت کنم به 198 یا 197؟؟
یه سوال دیگه هم اینکه واقعاْ CA در این مودم فعال نیس؟! چون روی 4x4 MIMO تست کردم، نصف شد سرعت به نسبت CA (و علامت 4G بجای +4G اومد). البته چندماه قبل تفاوتی نبود بین این دو حالت.
همین ورژن خوبه. سرعت فرقی نداره بری رو یه ورژن دیگه . اون ca هم در tdd تاثیر داره بزار بمونه و mimo4*4 رو انتخاب نکن در tdd . گزینه mimo4*4 برا fdd هست بعضی مناطق راه اندازی شده ولی بعضی مناطق نه .نقل قول:
سلام من مودمم به صورت کارخونه ای آنلاک هست.ورژن 192. چطوری می نونم آپدیت کنم؟چه ورژنی رو باید استفاده کنم؟ می خوان رسمی باشه و دستکاری نشده باشه. برای گزینه آپدیت اصلا تویه مودم تیست. باید جطور پاپدیت کنم؟
- - - Updated - - -
سلام من مودمم به صورت کارخونه ای آنلاک هست.ورژن 192. چطوری می نونم آپدیت کنم؟چه ورژنی رو باید استفاده کنم؟ می خوان رسمی باشه و دستکاری نشده باشه. برای من گزینه آپدیت اصلا تویه مودم تیست. باید جطور پاپدیت کنم؟
به نظر من مودم شما کارخونه ای انلاک نیست و احتمالا جنرال مبین نت هست که هیچ ارم و نشانه ای از مبین نت روش نیست و براش کارتن جنرال زدن و پک کردن و به اسم جنرال فروختن . کلا مودم های جنرال روشون فریمور جنرال هست که قابلیت اپدیت انلاین و افلاین داره ( از طریق لوکال اپدیت ) اگه ماله شما اینو نداره یعنی لوکال اپدیت و انلاین هم هم نداره و اصلا اپدیت انلاین هم نمیگیره مودم انلاک شده با ورژن 192 دستکاری شده هست و جلو اپدیت رو هم بستن . باید پشت مودم باز بشه سیم USB لحیم و از طریق لودر فریمور عوض بشه .نقل قول:
سلام عرض ادب
197 مبین نت رو میشه باز کرد یا نه ؟
خیر متاسفانه نمیشهنقل قول:
ممنون آقا صابر
یه سوال دیگه مودم i60 رو ورژن 196 با 195 میزنم بالا که میاد unlock code رو 000000000000000a میزنم قبول نمیکنه
از طریق puty و telnet کد atc at ^ nvwrex = 8268,0,12,1,0,0,0,2,0,0,0,0, a, 0,0,0 زدم بازم نشد
ورزن 192 یا 198 میزنم مشکلی نداره میاد بالا با 000000000000000a آنلاک میشه
ممنون میشم راهنمایی کنین
شما برا انلاک طبق این اموزش پیش برید و تمامنقل قول: