[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
سرعتت ار 40مگ شده 8 مگ؟150تومن ماهی بدی اونوقت 8مگ تحویل بگیری اونوقت چه نیازه انقد هزینه کنی و پول تجهیزات بدی خب ADSL بهتره ک:biggrin:
نمیدونم حکمتش چیه توی این بحث های ویروس اخیر که اکثرا دورکار یا خانه نشین شدن من علاوه بر افت سرعت، SINR هم بشدت افت کرده!!!
و از روی ۱۱-۱۳ اومده رو ۶-۸!!!
برای بقیه هم همینطور هست؟
نقل قول:
SNR با شلوغ بودن سرویس دهنده همیشه افت پیدا میکنه
چه snr دی اس لم مرکز مخابراتی باشه که عصرا افت پیدا میکنه
چه مال فرستنده مایکروویو و رادیو روی دکل موبایل باشه . تجهیزات برقی هست زیاد که کار بکنه داغ میشه همه چیز افت پیدا میکنه
همين الاننقل قول:
سلام دوستان عزیز
بعد از 4 سال استفاده از فن آوا و قبلش آسیاتک، تصمیم گرفتم از ADSL بگذرم و به زیتل کوچ کنم! درخواست دادم فعلا نیومدن! فن آوا فاجعه شده. قطعی و وصلی های مداوم طوری که من از خیر سرویس 16 مگابیت گذشتم و اوردمش رو 8 ولی با وجود SNR 20 ولی بازم قطع شد که دیگه جوش اوردم ...
دوستانی که زیتل دارید؛
1 - نیازی به ریپیتر پیدا کردین؟ یا خود مودم انقدر قوی هست که امواج رو با کیفیت به دیوایس برسونه؟
2 - تکنولوژی WiFi مودم زیتل چیه؟ آیا از استاندارد AC پشتیبانی میکنه؟
3 - مودم 2 بانده هستش یا تک بانده؟
نقل قول:
مودم اکسس پوینت رو خودت هرچی دلت بخواد میتونی بگیری اونا cpe میدن بهت
:)
سلام؛ مودم خارجي زيتل با سيم وصل ميكنن به مودم adsl كه الان داري و با اون وصل ميشي به نت تو خونه، همون طور كه دوستان هم گفتن هر مودم و روتري مي توني بگيري و وصل كني به اوننقل قول:
زمان نصب خود شركت يه روتر archer c60 تي پي لينك مياره كه اگه خواستي به اون وصل كنن (البته نميدونم الانم همين مدل ميارن يا نه)
پ. ن: سايت پتياك هم چك كن الان يه طرح گذاشته واسه airdsl به صورت نامحدود سرعت تا ٥٠ و هم قيمت زيتل ( هزينه نصب و قيمت تجهيزاتش ننوشته بود ) چون تاپيك نداره اينجا نوشتم كه دوستاني كه قصد دارن زيتل بگيرن اونم ببينن
:»نقل قول:
من خودم دلینک 2730U دارم. از این مشکی قدیمیاش که چیپست برادکام داره ولی متاسفانه WiFi قوی ای نداره و تو این گرونی فکر کنم مجبورم عوضش کنمنقل قول:
فکر میکردم با WiFi با مودم خودم میتونه ارتباط بگیره و از مودمم به عنوان روتر با کابل لن به کامپیوترم وصل کنم
به پتیاک هم زنگ زدم و با این حال که منطقه ما ( نظام آباد ) کامل در محدوده پوشش بود، اما واحد فروش گفت نقشمون در سایت دقیق نیست و منطقه شما تحت پوشش نیست! ( این محدوده! تهرانپارس و مطهری و سهروردی رو فقط سرویس میدن ) و اینکه یه نقشه درست و حسابی نذاشتن تو سایتشون، نشونه عدم تعهد داره و خورد تو ذوقم ولی اینکه سرعتش تا 50 میره جالب بود
منم تماس گرفتم، گفت سرعت بين ٥ تا ٥٠ و اينجوري نيست كه هميشه ٥٠ بده و تجهيزات مربوط به پوينت و پوينت مي خوادنقل قول:
یه سوال دیگه! شما اکثرا سرعت 40 رو داری؟ نوسان چقدره؟ تا حالا سرعت تا چقدر اومده پایین؟
تو اين كشور سرويسي كه باكيفيت باشه پيدا نمي كنيد !!!
اینجا انتخاب بین بد و بدتر مطرح هستش. حتی اگر زیتل برای من بین 25 تا 30 هم سرعت بده خوبه. بهتر از 8 مگ فن آواست که روزی 4 بار قطع میشه با وجود SNR 20 و فاصله 4 خیابونه خونمون تا مخابرات! به حدی فن آوا آشغال شده که مجبور شدم از 16 بیام رو 8 ولی بازم قطع و وصلی دارم! از دم خونه هم اومدن تست گرفتن 2 سال پیش و مشخص شد ایراد از خودشون بوده و هر روز بدتر از دیروز شد. واقعا دیگه تحمل ADSL رو ندارم. امیدوارم خونمون آنتن بده چون از 3 جهت ساختمون ساختن رفتن بالا! اینکه بخوام ADSL رو ادامه بدم، واسم یه کابوسه و کوچ کردن به یه شرکت دیگه با فناوری منسوخ شده ADSL هم طبق تجربه، مطمئنم هیچ فرقی با فن آوا نخواهد داشتنقل قول:
من به شخصه خودم سرعت ۱۲ هم داشتم تو اسپید تستا یه شب بود اینجوری شده بود قبلا هم گفتم تا ۲۰ میاد پایین بعضی وقتانقل قول:
با توجه به نظر دوستان اینجا و توییتر فکر کنم کلا خیلی به منطقه ربط داره چون برای یه سریا خیلی اختلالش بیشتره
اینم امروز برای شما گرفتم همشون سرور لندنه ساعت ۹ تا ۱۰:۲۰ چون پیکه مصرفه هر ٢٠ دقيقه سعی کردم بگیرم تا اگه افت میده معلوم شه
(هم تک و هم مولتی)
عصرا و شبا معمولا تو يوتوب فيلم ميبينم با بالاترين كيفيت افتي متوجه نشدم تو اين چند هفته
خیلی خیلی ممنون از وقتی که گذاشتین :» اگر برای منم اینجوری باشه خیلی عالی میشه. ترسم از این 3تا ساختمونه! خونه ما قدیمی سازه و 2طبقست. راست و چپ و پشت خونمون ساختن رفتن بالا! امیدوارم آنتن بده و از شر ADSL و شرکت نفهم و بی وجدان فن آوا راحت شمنقل قول:
ساختمان ما هم دقیقا همین اوضاع هست و زیتل هنوز کلا اینجا نیومده، اگر مشکل سرعت داشتی بخاطر سیگنال ضعیف بهش بگو بزاره بالا پشت بوم خونه همسایه :)نقل قول:
شما مدل مودمتون چه هست که دو آنتن دارید؟نقل قول:
اطلاعات پنل من از لحاظ مشخصات با پنل شما بسیار متفاوت است!
ممنون از لحاظ علمی منطقی هست ولی از لحاظ سرویس دهی این معنی نمیدهنقل قول:
مثل اینکه بگید سرویس سرچ گوگل بدلیل تقاضای زیاد از دسترس خارج شد.(البته این موضوع با DDOS تفاوت داره)
عجیبه واقعا!!!نقل قول:
مدل دقیقشو نمی دونم ولی همون مودمی که شرکت اورد موقع نصب (عکسش تو صفحه ۱۱ پست ۱۰۵ هست)
مودم بنده هم همین هست، فریمور ورژن تون رو میتونم بدونم؟نقل قول:
من یادمه قبلا تو پنل خود مودم می تونستم راحت ببینم الان ولی حس میکنم شرکت دسترسی به یه سری تنظیمات کلا بسته تو مودم واسه همین نشد ورژن الانشو ببینم فقط یادمه یه سری اپدیت کردن برام و بعد از اون ورژنش 45 بود که اینجا به یکی از دوستان گفتمنقل قول:
الان ورژن من 19.11.25 هست قبل لاگین پایین سمت راست تو صفحه نسخه رو میزنه.نقل قول:
توی همون صفحه یه بخش Router Information هست یک نسخه هم اونجا نوشته.
البته نسخه این دو بخش کاملا با هم متفاوت هست.
ممنون میشم هر دو نسخه تون رو از اونجا بخونید و برای من بفرستید.
20.01.06 هست ماله مننقل قول:
اینم برا امروز یه زمان های سرعت پایین بود (سرور لندن) [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
فعلا که سر کرونا الان 11 روزی میشه از درخواست ثبتم میگذره و امروزم زنگ زدم و هی پاسکاری کردن اینور و اونور! تا ببینم کی میخوان بیان برای نصب! بهونشونم کرونا بود! بهشون گفتم اگر دیر بشه و مجبور بشم ADSL رو باز تمدید کنم، فایده نداره
من که الان یک فهتس سرعتم افتضاح شده
خیلی اوقات روی زیر 1Mb/s (حدودن زیره ۱۰۰ کیلوبایت بر ثانیه ) میرسه.
و جواب گو هم نیستن/
من این سرموس رو ۳ ماهه دارم
یک ماه و نیم عالی بود.
ولی الان فکر کنم فقط مشترک گرفتن و پهنای باند اضافه نکردن که خودشو تو این کرونا نشون داده
مثال سرعت دیروز
ادیت:(مثل اینکه نمیزاره لینک بزارم)وگرنه لینکه نتیجه تست سرعت خودت سایت زی تل رو میزاشتم
امروز تماس گرفتن و گفتن دوشنبه ( 26 اسفند ) بین 2 تا 3 ظهر میان برای نصب :)نقل قول:
خوش بحالت مبارکت باشهنقل قول:
اینجا هیچی جز adsl بهم نمی دن که سرعتش ۵۰ کیلوبایتم نیست این روزا
تست کن ببین چطوریاس از نظر کیفیت و ثبات منطقه شما :)
تا وقتی نیاد و تست نکنه خیالم راحت نمیشه که اینجا کیفیت آنتنش چجوریه و اگر هم آنتن بده، سرعتش چجوریه! یهو میبینید منم همین ADSL آشغال رو باید ادامه بدم ...نقل قول:
اینکه اینترنت ایران در حالت کلی، کی میخواد پیشرفت سراسری بکنه، فکر کنم یه 15 سال دیگه زمان ببره. یه سری حرف ها رو نمیشه زد اینجا وگرنه حرف زیاده ...
داداش سرویس رو چند ماهه گرفتی که میخوان بیان نصب واست؟محدوده منزل رو میشه بگینقل قول:
من محدوده سپاهم بهم میگن این ور عید اصلا نصب نداریم تعجب کردم گفتی واست میخوان نصب کنند
فکر کنم تنها شرکتیه که سرعت رو محدود نکرده.
منم محدودیتی ندیدم سرعتم مثل قبله
فقط تو بازی پاکت لاس خیلی زیاد شده و جیتر و پینگم بیشتر شده (میدل ایست) اروپا چک نکردم
من یه ۱۰ ماهی هست سرویس دارم تا ۲ ماه پیش خوب بود سرعت اکثرا بین ۲۰ تا ۴۰ مگ بود\
یه حدودا یکی ۲ ماه پیش مودمها رو اپدیت کردند و آنتنهاشون رو هم انگار تغییر دادن
اولا مقدار آنت دهی نصف شده
قبلا SINR حدودا ۱۰ و ۱۳ بود که خوب بود
الان شده ۸ و ۶ که سرعت اومده زیر ۱۵ مگ و اصلا صرف نمیکنه واسه همچین سرعتی ۱۶۷ تومن پول بدم
تازه پسورد ادمین مودم رو هم عوض کردند و نمیدند و میگن با یوزر فرابورد برو داخل
اون یوزر هم هیچی نداره توش
خلاصه انگار اینم با افزایش کاربر مثل بقیه شرکت ها شده
فردا زنگ میزنم پتیاک ببینم این سرویس جدیدشون به چه صورت هست چقدر باید هزینه بدم برای نصب سرویس ۵۰ مگی
نقل قول:نقل قول:
امروز 1 ساعت زودتر اومدن برای نصب ولی متاسفانه دریغ از حتی یدونه آنتن ... ( نزدیکای مترو مدنی هستیم. همون نظام آباد جنوبی قدیم. خونه دوطبقه قدیمی ساز ). گفتن اگر بعدا دکل اضافه بشه در آینده تماس میگیرن که دوباره بیان برای نصب. خیلی حیف شد. باید با همین ADSL آشغالی سر کنم ...
نصاب هم آدم بسیار محترمی بود و هیچ پولی هم نگرفت و یه کمکی هم بهم کرد واسه بست زدن به یه سقف پلاستیکی رو پشت بوممون. خدا خیرش بده. میخواستم بابت این کمک یه پولی بهش بدم که زحمت کشید ولی قبول نکرد
بعد از گذشت 14 روز هیچ خبری از شرکت زیتل نیست هر دفعه هم پیگیری میکنیم میگن تماس میگیریم:wac:
سلام دوستان،
ایشالا اگر سرویس دهی شرکت دوباره فعال بشه میخوام از زیتل استفاده کنم،
چون تو منطقه ما ADSL خوب نیست و با بالا بردن پهنای باند مودم به شدت نویز میگیره،
در حال حاضر هم از سرویس مبین نت استفاده میکنم که از نظر حجمی هر ماه دارم همین حدود 160/170 تومان هزینه میکنم،(میانگین استفاده بنده در ماه حدود 250/300 گیگ هست)
البته من بیشتر برای دانلود و دیدن فیلم و ... میخوام استفاده کنم و استفاده بازی ندارم، و الان که مبین نت دارم از نظر حجمی دیگه خیلی داره اذیت میکنه و هزینه بر شده
فقط از دوستانی که این سرویس رو دارن دو سوال دارم:
1 - میخوام بدونم سرعت دانلود با IDM حتی با توجه به افت سرعتشون چقدر هست که ارزش داره تغییر سرویس بدم یا نه ؟ (الان که از مبین نت استفاده میکنم سرعت دانلود در روز بین 1.5 تا 3 مگ متغییر هست)
2- اکسس پوینت مناسبی که هم از نظر قیمت و هم از نظر آنتن دهی خوب باشه چی پیشنهاد میکنید؟ (برای مصرف خانگی)
سلام، راجع به سوال اولتون بگم من تو ای دی ام معمولا بین ۴ تا ۵.۵ سرعتم نوسان داره (سرور داخلی) و کمترین سرعتی که دیدم حدود ۱.۵ تا ۲ بوده البته سرعت زیتل خیلی وابسته است به منطقه ای که هستین باز اگه سایت خاصی مد نظرتونه میخواین بگین رو اونم تست کنم البته من چون دانلودا رو شب تا صبح میزارم کمتر سرعت دانلود میبینم این عددا هم بر اساس چیزایی که تو طول روز دانلود میکنم بعضانقل قول:
راجع به سوال دومتون اطلاعاتم انقدر نیست که بر اساس متراژ و قیمت اکسس پوینتی معرفی کنم فقط اگه مودم adsl دارین از اونم می تونید استفاده کنید و لازم به خرید اکسس پوینت نیست
سلام دوستان.
میشه یه راهنمایی کلی بفرمایید از مراحل راه اندازی و نصب سرویس؟ از صفر تا صدش؟ چقد زمان میبره؟
هزینه های این سرویس چقده؟ تعرفه ها و میزان ترافیکش چقده؟
من میخوام سرویس عوض کنم اما میترسم این سرویس الان تعرفه های خوب بزاره و بعد از اینکه مثل باقی شرکتها معروف شد مجددا گرفتار بازی های این سرویس بشیم و اذیت کنه
سلام؛ این سرویس td lte هستش و برای نصب شما لازم دارید که یک مودم از شرکت سرویس دهنده دریافت کنید که این مودم در خارج از ساختمان نصب میکنن و به منزل شما سیم کشی میشه شما لازم نیست این مودم بخرید بلکه ۳۵۰ تومن به صورت امانت به شرکت میدید که هر وقت سرویس نخواستین این پول بر میگردوند و در منزل شما هم با استفاده از اکسس پوینت یا مودم adsl که الان دارید به اینترنت وصل میشیدنقل قول:
هزینه نصبش اگر سرویس یک ماه بخرید موقع نصب ۱۱۰ تومنه ولی اگر سرویس سه ماهه به بالا بگیرید رایگانه و اینجوری نیست که برای سیم مصرفی یا اجرت نصب مودم پول جداگانه ای گرفته شه
قبلا نصبش چند روزه بود ولی با توجه به شرایط الان نمی دونم اصلا برای نصب میایند یا نه ولی نصب مودم کلا دو، سه ساعت کار داره
این شرکت برای مصرف خانگی کلا یه سرویس داره که ماهیانه ۱۵۰ تومنه (با مالیات میشه ۱۶۴) و به صورت نامحدوده واقعیه
واقعیت تو این مدت ۱۰ ماه که من ازشون سرویس دارم کلا تغییری تو سرویساشون و میزان حجم ماهانه ندادن و هنوزم نامحدوده دیگه در اینده نمی دونم باز ادامه پیدا میکنه یا نه تا حالا هم به من بدلیل مصرف زیاد تماسی نگرفتن البته من خودم اندازه نگرفتم ولی فکر می کنم ماهی شاید نزدیک یک ترابایت مصرف کنم و بعضا کمتر
سرعت سرویسم زده تا ۴۰ مگابیت که بسته به اینکه کدوم محل باشین و ترافیک محلتون چقدر باشه سرعت شما معلوم میشه و این احتمال هست که همیشه ۴۰ نده و افت داشته باشه و شما مثلا خیلی وقت ها سرعت ۲۰ (یا کمتر یا بیشتر) داشته باشین و یا شانستون خوب باشه همیشه ۴۰ بگیرین
مناطق تحت پوششم تو سایتشون هست
شما پتیاک هم چک کن سرویس پوینت تو پوینت میده سرعت تا ۵۰ (به من گفتن سرعت بین ۵ تا ۵۰ عه و همیشه ۵۰ نیست) نامحدود با همین ماهی ۱۵۰ تومن هزینه نصبی حدود ۲-۳ تومن داره اون و معلومم نیست این سرویس همیشه بدند یا نه
اگه حجم نامحدود برات مهم نیست ftth مخابرات هم هست که سرعت بالاتر میده و حدودا همینه قیمتش
ممنون از شما،نقل قول:
متاسفانه در حال حاضر مودم ADSL ندارم و باید تهیه کنم، دو سوال دیگه از شما داشتم :
اول ینکه تو دانلود شب میانگین سرعت شما همین هست یا افت شدید داره؟ چون برای مبین نت اگر از طرح شبانه هم استفاده بشه سرعت با IDM نهایت 500 کیلوبایت هست،
و دوم اینکه الان مودمی که شما دارید استفاده میکنید چی هست و آیا برد خوبی برای جایی که دارید استفاده میکنید داره؟